Dodaj do ulubionych

LUKAS BANK na Piaskowej Górze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:10
Obsługa do bani!Kiedy tam nie jestem wiecznie nie wiadomo kogo panienki
obsługują!Klimat nie do zniesienia, obsługa jest fatalna, niemiła a nawet
arogancka w stosunku do starszych osób.Panie chodzą, wychodzą, a najbardziej
wkurzające jest to jak ignorują klientów dzwoniąc sobie telefonami z biurka
do biurka i gawędzą sobie między sobą o dupie marynie!Wpłatomat niewypał bo
wiecznie zepsuty a jak przyjmują już wpłaty w banku to z wielkiej łaski.Tym
całym bałaganem powinien dowodzić jakiś Pan Dyrektor bo pani dyrektor tego
oddziału też w klipy leci i z panienkami chadza sobie na zaplecze.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZORRO Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:28
      A Ty masz pewnie konto w komunistycznym PKO.Hahaha.Jak Ci nie pasi LUkas, to po
      co tam chodzisz? Ja mam tam konto i wszystko jest jak najbardziej OK!!! Wrecz
      wzorowo!!! A te panienki- jak je nazywasz- sa zawsze mile i usmiechniete- co
      jest trudne biorac pod uwage upierdliwych polglowkow, ktorych musza obslugiwac
      <czytaj CIEBIE>. Pozdro dla wszystkich ZADOWOLONYCH z LUKASA. I dla slicznych
      Pan tam pracujacych. A wplatomat pewnie psuja takie niedouczone osoby like
      you!!!
      • Gość: kera Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.05.07, 09:56
        Lukas na piaskowej - moim zdaniem obsluga normalna, ladne panie itd jedyny minus
        do dlugie kolejki!!!
        • Gość: Sergio Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:07
          moim zdaniem wszystko ok. zawsze wszystko zalatwie. Kolejki to fakt sa dlugie ale to dlatego ze to jedyna placowka w walbrzychu :(
          • Gość: feniks Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 11:59
            Na Kusocińskiego jest jeszcze Lukas Bank - punkt obsługi klienta.
            • Gość: Dorota Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 13:02
              Gdzie?? W którym miejscu? Mieszkam tuż przy Kucocińskiego i jakos nie wpadł mi
              w oko, a jestem klientką Lukasa i dobrze wiedzieć takie rzeczy (aczkolwiek
              wszystko robie przez net i chodze tam tylko jak już muszę)
      • Gość: FRED Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.07, 22:56
        ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY BANK W NASZYM MIEŚCIE!PANIE SUPER, MIŁE I ZAWSZE
        UŚMIECHNIETE, POMOGĄ, DORADZĄ!CHOCIAŻ CZASEM JAK WCHODZĘ I WIDZĘ TŁUM
        PRZEKRZYKUJĄCYCH SIĘ MOHERÓW TO SAM NA MIEJSCU PAŃ OBSŁUGUJĄCYCH W BANKU NIE
        MIAŁBYM HUMORU.BANK JEST NAPRAWDĘ OK.
        • Gość: no tak! Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.07, 23:19
          Wg reklamy: 0 czekania, kawusia i rewelacyjna obsługa.
          Rzeczywistość: kolejka na godzinę stania (nie ma gdzie usiąść), kawusia to
          chyba dla personelu a później rozmowa z obsługą na poziomie PKO.

Przetestowałem już chyba wszystkie banki, które mają oddziały w Wałbrzychu. Nie
          będę mówił, które są najlepsze, tylko z których zrezygnowałem.
          1 miejsce=najgorsze!
          1. PKO BP - konto firmowe obsługa do godz. 15! Ciekawe jak długo pociągną?
          Obsługa na telefon wg znajomości - kiedyś zadzwoniłem i dowiedziałem się, że
          firma "X" ma tyle i tyle na koncie. Pani się pomyliła i wypaplała przez telefon
          bo myślała, że dzwoni ktoś inny. No comments!
          2. PKO SA - podpięli innego człowieka pod moją kartę i pani kierowniczka
          tłumaczyła mi, że ja sam wybrałem pieniądze i chcę naciągnąć bank. 3 miesiące
          walczyłem aby zamknąć u nich konto - paranoja jakaś.
          3. City - kilka razy próbowałem założyć tam konto. I ni cholery nie wiem o co
          chodzi? Zawsze jest coś nie tak i nie da rady. Może ktoś wie i mi podpowie.
          4. BGŻ - przez parę lat byłem ich naprawdę dobrym klientem. Tzn. zarabiali na
          mnie. W pewnym momencie powiedzieli nie. I tyle!
          Pozostałe jeszcze testuję ;)
          Powiem, że ING dostał już żółtą kartkę, Euro to tylko kiosk z panienkami a
          Multi wolę przez net.
          A wracając do Lukasa to u mnie ma pozycję "0"!
          • Gość: klient Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.07, 12:23
            W takim razie może powinieneś sam otworzyć bank, skoro żaden na polskim rynku
            nie spełnia twoich oczekiwań...Dla mnie Lukas jest jak najbardziej ok!Przede
            wszystkim dostęp do internetu-bez ograniczeń i głupich zdrapek (hasła
            jednorazowe)jak to jest w innych bankach.
            • Gość: Dorota Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 13:08
              i zgadzam się z Tobą w zupełności - internetowe konto w Lukasie z tokenem (30
              zł opłata roczna) poza tym reszta za free czyli prowadzenie konta i przelewy -
              a firmowe podpiete pod prywatne konto kosztuje 17 zł miesięcznie, przelewy tez
              za darmo a token ten sam, wiec brak dodatkowych opłat. Inne banki kuszą
              atrakcyjnymi kredytami dla firm ale jak ktoś robi dużo przelewów w miesiącu to
              koszty potrafią np w PKO dojśc nawet do 200 zł - przetestowane
              • Gość: klientka Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.07, 16:36
                Ja też trafiłam na bardzo niemiłą i arogancką obsługę w tym banku, powinni coś z
                tym zrobić, bo tracą klientów, ja zrezygnowałam i nie polecę tego banku. Obsługa
                i informacja to bardzo wazne sprawy. Nie mam ochoty, aby jakaś panienka robiła
                mi łaskę, że mnie obsłuży, czy udzieli informacji.
                • Gość: gosc Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.06.07, 09:18
                  tez uważam ze w Lukasie jest bardzo nie mila obsługa te panie które obsługują z
                  wielkiej łaski myślą że im wszystko wolno. Nie zdają sobie sprawy że na ich
                  miejsce jest bardzo dużo ludzi. Trzeba z tym coś zrobić !!!!!!!!!!!
                  • Gość: Fotograf Amator Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.07, 09:31
                    Gościu, pajacu jeden. Po Twoim stylu pisania widać, że burak z Ciebie
                    nieprzeciętny. Trzeba coś z tym zrobić.
    • Gość: hała Re: LUKAS BANK na Piaskowej Górze IP: 62.87.161.* 05.06.07, 10:03
      to może ta pani dyrektor to jaka lesba, o rany julek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka