Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

04.06.07, 17:34
jesteśmy zainteresowani kontaktem z zespołem który oprócz grania na weselu (w
lokalu) podejmie się także oprawy muzycznej podczas przeprowadzenia gości z
Koscioła do lokalu (jest tam niedaleko i jest specyficzny romantyczny
klimacik). Może skrzypce? Może gitara?
Czekamy na propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: gość weselny Re: Zespół na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.07, 20:37
      trabka,sax,akordeon -najlepsza opcja na przemarsz z kosciola.u mojej kuzynki
      grali i bylo ok pelna kultura .foto z mojego archiwum,pozwolilem sobie ich
      sfotografowac.w marii to bylo sala ladna
      secure.holidaycheck.pl/upload.php?ch=ub&level=2
      • kasiaitomekdab Re: Zespół na wesele 04.06.07, 21:56
        Dzięki
        A masz może do nich jakiś kontakt? nr telefonu? Byłabym wdzięczna
        • Gość: gość weselny Re: Zespół na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.07, 11:08
          ten facet co gra na saksie nazywa sie kaziu,a tu telefon z wizytowki co mam
          608550231,zycze wszystkiego najlepsze go na nowej drodze zycia
          • Gość: wiz Re: Zespół na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.06.07, 22:32
            kompleksowa muzyczna obsługa imprez okolicznościowych, w tym między innymi wyprowadzenia itp. bardzo dobry zespół. szczegóły pod numerem 0606 784 065
            • Gość: Walec Re: Zespół na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.07, 21:31
              no powiedz mistrzu jakie to bardzo dobre instrumenty wystepuja w tym zespole
              tamdemie oprócz keyboardu z twardym dyskiem i MD,takie cos to od razu spuszczam
              do szamba,saks musi byc to sa korzenieW
    • Gość: Aleksandra Re: Zespół na wesele IP: 212.2.99.* 07.06.07, 13:12
      Takie uslugi moga zagwarantowac tylko Skoczki czyli trio
      Color /saksofon,trabka,akordeon/lub Janiki do Trio Color nr telefonu: 074 848
      26 49.
    • Gość: ZYGA Re: Zespół na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.06.07, 22:23
      Polecam Pana Kazia, gra na Białej Sali w Szczanie Zdroju, byłem na weselu
      niedawno jak grał, wyprowadzenie do kościoła Sax+Akordeon, rewelacja!Polecam, z
      tego co pamiętam to gra na Białej Sali codziennie wieczorem dancingi, to jest
      namiar do niego 694-691-818.
    • Gość: Anka Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:19
      Polecam Zespół "FORTE". Skrzyce i akordeon na błogosławieństwo , a na sali
      instr. klawiszowe, perkusja, skrzypce, saksofon. I bardzo ładnie spiewają.
      Grali w Marii u mojej kuzynki. SUPER!!! Podam tel. dla zainteresowanych. Z tego
      co wiem to trzeba do nich dużo wcześniej dzwonic. 888/615 558
      • Gość: gość Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:05
        nie, oni nie - za dużo piją na weselu...
        • Gość: Marlena Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:49
          Z tym piciem to chyba konkurencja co mam mało grań napisała. W sobote grali u
          mojej kuzynki. Rewelacja. Oprócz fajnego grania, dużo fajnych zabaw. A mi sie
          podobało że można było zamówić bez problemu bezpłatne zyczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka