Gość: kolbusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 14:52 Co sadzicie o lidze ronal cup w naszym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drag Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:12 Droga dla uczesników zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Ronal Cup IP: *.wlb.vectranet.pl 26.11.07, 19:11 Ja wiem czy droga ? Ja gram w I lidze i nie jest jakos drogo,ale mnie,nie płace nic :) Fajnie jest pokopac co poniedzialek :) Apropos,lece na mecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fion Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 12:15 kopac nie jest drogo,ale spolka figurski+torbus przesadzaja za oplaaty,mysle,ze niedlugo juz pociagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Re: Ronal Cup IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.07, 12:22 może pora na konkurencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 13:15 Odpowiem moze tak. Dla ciebie jako piłkarza który ma zagwarantowane przez dana firme lub podmiot że dadzą kasę w ramach reklamy siebie nie jest drogo ale dla przeciętnego wyjadacza który chciałbym zagrać niestać go na wydanie 100 zł (nawet patrząc że są skłądy 10 osobowe do na 1 wychodzi 10 zł) to jest drogo poniewaz trzebna rozegrać na przykład w tym sezonie 26 kolejek co daje nam 26*100= 2600 zł. Dla przykładu podam taką mała statystykę że niedawno w rozgrywkach tych 2 panów grało około 60 druzyn w 5 ligach. Co teraz mamy? Ledwo uzbierane 3 ligi po namowach różnych osób przez organizatorów. Coprawda lubię odczasu do czasu pochodzić na te rozgrywki popatrzeć ale uczestniczeniu mówię nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORIENTOWANY Lepie Re: Ronal Cup IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.07, 12:23 Od tego sezonu jest 110 PLN+VAT za mecz ;-) Prawda jest taka, że z roku na rok jest coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Re: Ronal Cup IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 11:35 ja grałem przez 5 lat, a przez 3 sponsorowalem druzyne i muszę się zgodzic z kolegą że jest za drogo, a po calym sezonie gdzie wywyali sie ponad 2tys, kiedy zajelismy 1 miejsce dostalismy puchar i po dyplomie, nasz brakmarz dostał statuetke, troszke kiepskie te nagrody jak na to co wydalismy :/ to jest kwestia czasu keidy zniknie 3 liga i pozniej sie wszystko rozpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 09:34 chyba masz racje,konkurencja bylaby dobrym rozwiazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Ronal Cup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 20:08 konkurencja jest... w Świebodzicach (tam grają w niedziele...)i w Swidnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 10:43 to trzeba zlikwidowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajacy Re: Ronal Cup IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.07, 18:58 tam sie zrobilo juz towarzystwo wzajemnej adoracji i jest coraz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:50 ronal cup to bardzo dobra liga,mamy cos dla siebie,nie musimy stac w bramach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristaino Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 08:10 Glówno nie liga biorą hajs i leca w hu..taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Ronal Cup IP: *.sattom.pl 28.02.08, 10:39 Stado przekrentów i baranów, korupcja szerzy sie nawet podczas takiej zabawy, mecze ustawione przyjdzcie w Sobote na finał to zobaczycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krab Re: Ronal Cup IP: *.wlb.vectranet.pl 28.02.08, 13:50 Na finał już nie trzeba przychodzić bo wiadomo jak ise skończy król strzelców już został wyłoniony w ostatniej kolejce gdzie takata dała Michalakowi postrzelac 26 bramek gdzie przez cały sezon zdobył 27 parodia jakich mało na zakończenie szykuje isę dla 2 michalaków "miła" niespodzianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ronal Cup IP: *.sattom.pl 28.02.08, 18:43 Ręce opadaja jak słyszę coś takiego, po co taki pajac wogóle gra, tatuś już raz go zrobił piłkarzem roku w Wałbrzychu teraz zostanie królem strzelców i wszystko za kasę. Śmieszny ludku w szachy graj będziesz miał mniej ludzi do przepłacenia!!! A jaką ty masz satysfakcję z tej gry a twój stary? Ja nie wiem. Wszystko za kasę ci ojciec załatwia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Ronal Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:21 Świetnie to ujełeś kibic! Święta prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając Re: Ronal Cup IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 22:22 O Michalaku piszecie? Ten co pierwszy nadstawia klate do orderów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrazoburca22 liga amatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 08:31 ustawiane mecze, wyniki do przewidzenia zwłaszcza pod koniec sezonu, wałbrzyski syf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ford Re: liga amatorów IP: *.chello.pl 03.05.08, 11:30 To że ustawiane są mecze każdy wie,ale sędziowanie w II lidze to porażka. Panowie którzy tam sędziują biorą kase za te obie ligi a w trakcie sędziowania rozmawia przez telefon i jaki oni mają wzrok. Brawoooooooooo W nastepnym sezonie beda dwie ligi za rok jedna az to sie skonczy przejmie rozgrywki ktos normalny obniży stawki za mecze i powrócimy wtedy nawet do piatej ligi Odpowiedz Link Zgłoś