Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 17:24 BYLIŚCIE OSTATNIO W TERMINALU NAPRAWDE BYŁAM ZASKOCZONA ,FAJNA MUZYKA, FAJNI LUDZIE BARDZO DUŻY PLUS POLECAM !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulina Re: Terminal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 19:58 pewnie same gorące 13nastki napalające się na dj'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Terminal IP: *.eranet.pl 02.01.08, 20:26 Widać po wrzasku niuni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicja Re: Terminal IP: *.wlb.vectranet.pl 02.01.08, 23:04 powiedzcie mi jedno jak to sie dzieje ze jeszcez tamn policja nie zapukala i nie sprawdzila "dowodzikow" tym malolatom?????to jest totalne dnooo a nie daleko zrobili straz miejska tylko po co?jak kilka metrow dalej na "baletach" bawia sie dzieci?i jeszce im sprzedaja alkohol....tylko zeby pozniej nie bylo placzu jak kogos zgwalca!!albo co innego a swoja droga niech rodzice zajma sie nimi bo 14 lat to nie wiek na szalony balet do rana!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMOwiec Re: Terminal IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.08, 00:19 Dobrze mowisz :) sam mam 19 lat i jak tam bylem ( 1raz wyszedlem po 5min bo stwierdzilem ze normalnie kinderball i osoby w szerokich spodniach czapkach zimowych na glowach <co?> impreza dla skate ?? no prosze mialem nadzieje ze bedzie normalny balet a tu dupa oczywiscie zawinalem i nie robie reklamy do K10 gdzie spotkanie takich osob jak tutaj i w sasiedniej tancbudzie graniczy z cudem ) to mam wrazenie jak bym cofnal sie o kilka lat w stecz i zawital na szkolna dyskoteke :) domniemam ze temat zalozyla wlasnie osoba w wieku gimnazjalnym co raz poszla spodobalo sie i juz mysli ze jest pieknie :) Kiedys stanie sie cos zlego i bedzie.. ostatnio wlasnie zostal zabity 16latek na dyskotece gdzies na jakies wiosce :( hmmm czy juz oni nie maja organizowanych dyskotek w szkole ???? tylko chodza tacy najeba**** w 3 dhupy i mysla ze sa wielcy i zajebi***e dorosli.. No ale oczywiscie jak powszechnie wiadomo wstep jest tylko dla osob pelnoletnich <hahahahaha> juz nie wspomne o tym wiXiarskim kogucie nad wejsciem do fresha :):) przynajmniej w Terminalu muzyke dobra graja ziomki lubie takie mocne uderzenie :) Pzodrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Terminal IP: *.wlb.vectranet.pl 03.01.08, 06:55 Kiedyś widziałem takie rozwiązanie na dysce, że były dwie ogromne hale. Jedna dla osób w wieku małoletnim, chociaż dorosłe też mogły wchodzić i tańczyć. Drugie wejście było dla ludzi powyżej 18 lat. W pierwszym hangarze leciało techno, żeby sobie poskakać w samotności, bo przecież tańczyć w parze nie ma mowy:) A w drugim leciały klimaty z lat 60,70,80,90 i można było nawet w parce przytulańca zatańczyć:) Była tam również wielka grupa ochroniarzy, która pilnowała, żeby nikt z małolatów nie przeskakiwał do drugiego pomieszczenia. Jak dla mnie niezły pomysł na rozwiązanie wiekowe, bo i młodzi zadowoleni i starzy też mogą poczuć się młodo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exo Re: Terminal IP: *.wlb.vectranet.pl 03.01.08, 10:53 fresh i terminal raj dla gowniarzy!!!panny w wieku 14-16 lat i kolesie w wieku 23-25 ktorzy sie slinia na ich widok i do czego to doprowadzi??zenada!!!!!!niech ktos sie tym zajmie wystarczyla by jedna kontrola to by dwa te "kluby" poszly w dym stracili by koncesje itd chyba ze maja ugadane z policja i straza miejska ...bo jak to inaczej wytlumaczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aj Re: Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 11:06 Mają ugadane, strażacy chodzą sobie lub siedzią i oglądają tv, a do 4 nad ranem dzieciarnia drze się po oknami, porażka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabel Re: Terminal IP: *.wlb.vectranet.pl 03.01.08, 12:19 ktos musi zrobic z tym porzadek!!!!!!!dziwie sie ludziom, ktorzy mieszkaja kilka metrow od tego ze nic nie zglosili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed-Trax Re: Terminal IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.08, 04:28 Może młodo wyglądają;D ale wszyscy są pełnoletni;) chociaż ja nie wnikam moim zadaniem jest ;) by ludzie się dobrze bawili;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna30 Re: Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 17:43 Ja byłam w terminalu w ostatnią sobote i naprawde było super nie widziałam żadnego małolata ja mam juz prawie 30 i naprawde bawiłam się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocrk Re: Terminal IP: *.gprs.plus.pl 03.01.08, 19:47 hahaha a nieczulas se jak babcia porazka zamknijcie ten burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka A co powiedzie o DJ z Terminala??? IP: *.frh.faurecia.com 04.01.08, 15:03 Jakie opinie o DJ z Terminala macie Forumowicze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed-Trax Re: A co powiedzie o DJ z Terminala??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.08, 04:25 A więc sam jestem Dj:D zaczynam grac;) jak wiadomo ;D . Ludzie kochają różną muzyke a ja puszczam Dance ;D żadko spotykana muzyka w klubach;D Zapraszam serdecznie 01.02.2008 Piątek zaś w sobote kolejna dawka dobrej muzyki ;D przy 4 expertach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A co powiedzie o DJ z Terminala??? IP: *.frh.faurecia.com 23.04.08, 11:07 Zdajcie sobie w koncu sprawe, ze jestes banda komputerowych pajacow spuszczajacych sie podczas pisania swoim nedznych komentarzy. Nie rozplaczcie sie tylko. Najlepiej siedzcie w domu przed TV i bedzie cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: A co powiedzie o DJ z Terminala??? IP: *.wlb.vectranet.pl 23.04.08, 12:07 buehehe rico tico ty i DJ ... masz za wysokie mniemanie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdg Re: underground party 9maj struga sala sołecka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:13 zapraszamy wszsytkich serdecznie do strugi sala solecka 3km od szzczawna wstemp free www.walclub.fora.pl/imprezy-inne,5/09- 05-08-underground-party-sala-solecka-struga,988.html Odpowiedz Link Zgłoś