GoĹÄ: oławianin IP: *.chrobrego18.ronus.pl 16.09.07, 10:13 Ja myślę, że zagłosuję na PO a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:09 A i owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 20.09.07, 09:44 Uważam, że do Sejmu winny być wystawiane osoby doświadczone, które mieliby coś do powiedzenia i zaproponowania tam w Warszawie na temat czego oczekują ludzie w terenie i nie tylko. Z Oławy taką osobą wg. mojej oceny winien być Burmistrz Franciszek Październik jako niezależny z listy PO. Posiada on bardzo duże doświadczenie w pracy samorządowej i napewno miasto Oława i cały powiat oraz inne okoliczne powiaty na tym skorzystałby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:16 ABC masz chłopie(?) fantazje :rotfl :rotfl ;rotfl Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 20.09.07, 21:16 Ja poważnie potraktowałem sprawę wyborów parlamentarnych i przedstawiłem swoja prywatna wizję. Ale może i masz rację Sherk - każda partja ma swoj cyrk i swoje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 26.09.07, 09:32 Nawet jeśli nie masz swojego kandydata, to chyba warto ruszyć tyłek z domu i zagłosować przeciwko PiS... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 26.09.07, 10:02 o tak, tak tak ! masz całkowitą rację Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: Na kogo głosować? IP: *.210.38.84.otvk.pl 26.09.07, 10:23 PiS jak nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 26.09.07, 10:32 no co ja mam ci powiedzieć... :( przykre to jest i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 28.09.07, 10:04 Po przeczytaniu w lokalnej gazecie listy kandydatów do Sejmu mam dylemat, nie wiem na kogo zagłosować? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 28.09.07, 12:20 ja głosuje na PO i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czuczło Re: Na kogo głosować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:20 ja głosuje na PO na Romana Kaczora... przydałby się w jakis rodowity oławianin w sejmie,a to jedyny kandydat na liście PO z naszego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 15:17 Uratuj Polskę - schowaj babci dowód w dniu wyborów! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: Na kogo głosować? IP: *.centertel.pl 29.09.07, 21:21 PIS PIS PIS PIS PIS głosuję na PIS PIS PIS PIS PIS............jak Tusk pogodzi się z przegraną to naprawdę PIS zrobi dużo dobrego dla nas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kornel Re: Na kogo głosować? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.07, 21:50 ja też głosuję na PO, chyba na marszałka Andrzeja Łosia lub posła Sławomira Piechotę. Widać, że mają doświadczenie w samorządzie lokalnym i są pracownici to i w sejmie powinni pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oławianin Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 29.09.07, 22:19 Ja napewno chcę normalności w Polsce (nie popieram kłamstwa, obłudy, lekceważenia i znieważania ludzi). Oczywiście z całą stanowcością jestem za ściganiem korupcji ale faktycznym ściganiem a nie w propagandzie wyborczej. Natomiast propaganda o likwidacji korupcji i ściganiu swoich jest tylko propagandą i to taką bardzo obrzydliwą. Nie wierzę w tą propagandę. Dlatego już wiem napewno, że będę głosował na PO. Nie chcę nikogo urazić ale ja zagłosuję na osoby z pierwszych numerów na liście pomimo, że to wrocławianie a nie oławianie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 12:26 co miłośnik PiS-u wiedzieć powinien: www.skubi.net/kampania#hitler Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: Na kogo głosować? IP: *.centertel.pl 30.09.07, 16:04 PIS PIS PIS PIS PIS głosuję na PIS PIS PIS PIS PIS............jak Tusk pogodzi się z przegraną to naprawdę PIS zrobi dużo dobrego dla nas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Głosujmy na Piotra Regieca, bo ma szansę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:58 Po pierwsze PiS wygra, więc najwięcej osób wejdzie z PiS. Po drugie ma najlepszą lokatę ze wszystkich oławian! Facet jest konkretny! Wiem, bo bywam Na sesjach Rady Miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chciałabyś Re: PiS napewno nie wygra a juz napewni nei Regec IP: *.chrobrego18.ronus.pl 30.09.07, 22:23 Proszę o inny kawał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Na kogo głosować IP: *.chrobrego18.ronus.pl 01.10.07, 09:37 Napewno dobrzeby było aby Oława miała posła. Ale czy jest to możliwe przy takiej ilości kandydatów? Szkoda, że wcześniej nie było wspólnego porozumienia i jednego wystawić to może miałby sznse. Takie szanse według mnie miałby jedynie kandydat PO a może chć w to bardzo wątpię kandydat PiS. Dlaczego watpię w PiS a no dlatego, że wyczytałem w internecie w dziale "Gospodarka", że grozi nam podwyżka podatków i składki ZUS. A kto jest przy władzy? a no PiS!. Już nie wspomnę o innych podknięciach takich nie do przyjęcia dla normalnego człowieka. Dlatego też między innymi nie wymieniam personalnie takiej wspólnej osoby ale warto o tym pomyśleć. Kto Waszym zdaniem z Oławy lub powiatu miałby szanse być wspólnym (wszystkich ugrupowań i mieszkanców) kandydatem do Sejm? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: PiS na pewno wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bar_kam Re: dlatego musimy zabrać dowody naszym babciom... IP: 62.29.170.* 01.10.07, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 01.10.07, 09:49 zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olala Re: Na kogo głosować? IP: *.210.38.84.otvk.pl 01.10.07, 13:35 zdecydowanie PiS!!! I tak wygrają, więc nie macie co się ścierać PO-wcy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toooooooolek Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 01.10.07, 22:26 Debatę wygrał Kwach. Wybory przegra PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matulda Kaczyński lepiej wypadł w debacie!!! IP: *.214.38.84.otvk.pl 03.10.07, 19:48 PiS wygra, mam 22 lata i porządny do rodzinny, który na pewno zagłosuje na PiS, i babci i dziadzio też Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: Kaczyński lepiej wypadł w debacie!!! IP: *.centertel.pl 03.10.07, 21:26 PIS PIS PIS PIS PIS głosuję na PIS PIS PIS PIS PIS pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Kaczyński lepiej wypadł w debacie!!! IP: *.chrobrego18.ronus.pl 03.10.07, 21:55 i to mnie bardzo martwi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bu-ba PIS chce zniszczyć Polskę IP: *.213.38.84.otvk.pl 04.10.07, 13:47 To chorzy z nienawiści ludzie. Ich jednym celem jest zagarnięcie wszystkich możliwych stanowisk i bezwzględne podporządkowanie sobie wszystkich instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: my tj. 4-ch Tytuł był na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 10.10.07, 14:12 A my popijamy południową kawusię ze śmietanką i całkiem spopkojnie popieramy PO Odpowiedz Link Zgłoś