Dodaj do ulubionych

Na kogo głosować?

IP: *.chrobrego18.ronus.pl 16.09.07, 10:13
Ja myślę, że zagłosuję na PO a Ty?
Obserwuj wątek
    • Gość: shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:09
      A i owszem :)
      • Gość: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 20.09.07, 09:44
        Uważam, że do Sejmu winny być wystawiane osoby doświadczone, które
        mieliby coś do powiedzenia i zaproponowania tam w Warszawie na temat
        czego oczekują ludzie w terenie i nie tylko. Z Oławy taką osobą wg.
        mojej oceny winien być Burmistrz Franciszek Październik jako
        niezależny z listy PO. Posiada on bardzo duże doświadczenie w pracy
        samorządowej i napewno miasto Oława i cały powiat oraz inne
        okoliczne powiaty na tym skorzystałby.
        • Gość: Shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:16
          ABC masz chłopie(?) fantazje :rotfl :rotfl ;rotfl

Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można
          porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony.
          • Gość: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 20.09.07, 21:16
            Ja poważnie potraktowałem sprawę wyborów parlamentarnych i
            przedstawiłem swoja prywatna wizję. Ale może i masz rację Sherk -
            każda partja ma swoj cyrk i swoje małpy.
    • Gość: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 26.09.07, 09:32
      Nawet jeśli nie masz swojego kandydata, to chyba warto ruszyć tyłek
      z domu i zagłosować przeciwko PiS... ;)
      • Gość: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 26.09.07, 10:02
        o tak, tak tak ! masz całkowitą rację
        • Gość: Ola Re: Na kogo głosować? IP: *.210.38.84.otvk.pl 26.09.07, 10:23
          PiS jak nic!!!
          • Gość: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 26.09.07, 10:32
            no co ja mam ci powiedzieć... :(
            przykre to jest i tyle
            • Gość: abc Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 28.09.07, 10:04
              Po przeczytaniu w lokalnej gazecie listy kandydatów do Sejmu mam
              dylemat, nie wiem na kogo zagłosować?
              • Gość: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 28.09.07, 12:20
                ja głosuje na PO i tyle
                • Gość: czuczło Re: Na kogo głosować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:20
                  ja głosuje na PO na Romana Kaczora... przydałby się w jakis rodowity
                  oławianin w sejmie,a to jedyny kandydat na liście PO z naszego
                  miasta :)
                  • Gość: Shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 15:17
                    Uratuj Polskę - schowaj babci dowód w dniu wyborów!
                    • Gość: lola Re: Na kogo głosować? IP: *.centertel.pl 29.09.07, 21:21
                      PIS PIS PIS PIS PIS głosuję na PIS PIS PIS PIS PIS............jak
                      Tusk pogodzi się z przegraną to naprawdę PIS zrobi dużo dobrego dla
                      nas
                      pozdrawiam
                      • Gość: kornel Re: Na kogo głosować? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.07, 21:50
                        ja też głosuję na PO, chyba na marszałka Andrzeja Łosia lub posła
                        Sławomira Piechotę. Widać, że mają doświadczenie w samorządzie
                        lokalnym i są pracownici to i w sejmie powinni pomóc.
                        • Gość: oławianin Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 29.09.07, 22:19
                          Ja napewno chcę normalności w Polsce (nie popieram kłamstwa, obłudy,
                          lekceważenia i znieważania ludzi). Oczywiście z całą stanowcością
                          jestem za ściganiem korupcji ale faktycznym ściganiem a nie w
                          propagandzie wyborczej. Natomiast propaganda o likwidacji korupcji
                          i ściganiu swoich jest tylko propagandą i to taką bardzo
                          obrzydliwą. Nie wierzę w tą propagandę. Dlatego już wiem napewno,
                          że będę głosował na PO. Nie chcę nikogo urazić ale ja zagłosuję na
                          osoby z pierwszych numerów na liście pomimo, że to wrocławianie a
                          nie oławianie
                          • Gość: shrek Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 12:26
                            co miłośnik PiS-u wiedzieć powinien:
                            www.skubi.net/kampania#hitler
                            • Gość: lola Re: Na kogo głosować? IP: *.centertel.pl 30.09.07, 16:04
                              PIS PIS PIS PIS PIS głosuję na PIS PIS PIS PIS PIS............jak
                              Tusk pogodzi się z przegraną to naprawdę PIS zrobi dużo dobrego dla
                              nas
                              pozdrawiam
                              • Gość: marta Głosujmy na Piotra Regieca, bo ma szansę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:58
                                Po pierwsze PiS wygra, więc najwięcej osób wejdzie z PiS. Po drugie
                                ma najlepszą lokatę ze wszystkich oławian! Facet jest konkretny!
                                Wiem, bo bywam Na sesjach Rady Miejskiej
                                • Gość: chciałabyś Re: PiS napewno nie wygra a juz napewni nei Regec IP: *.chrobrego18.ronus.pl 30.09.07, 22:23
                                  Proszę o inny kawał
                                  • Gość: abc Na kogo głosować IP: *.chrobrego18.ronus.pl 01.10.07, 09:37
                                    Napewno dobrzeby było aby Oława miała posła. Ale czy jest to możliwe
                                    przy takiej ilości kandydatów? Szkoda, że wcześniej nie było
                                    wspólnego porozumienia i jednego wystawić to może miałby sznse.
                                    Takie szanse według mnie miałby jedynie kandydat PO a może chć w to
                                    bardzo wątpię kandydat PiS. Dlaczego watpię w PiS a no dlatego, że
                                    wyczytałem w internecie w dziale "Gospodarka", że grozi nam podwyżka
                                    podatków i składki ZUS. A kto jest przy władzy? a no PiS!. Już nie
                                    wspomnę o innych podknięciach takich nie do przyjęcia dla normalnego
                                    człowieka.
                                    Dlatego też między innymi nie wymieniam personalnie takiej
                                    wspólnej osoby ale warto o tym pomyśleć. Kto Waszym zdaniem z Oławy
                                    lub powiatu miałby szanse być wspólnym (wszystkich ugrupowań i
                                    mieszkanców) kandydatem do Sejm?
                                  • Gość: marta Re: PiS na pewno wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 10:15
                                    • Gość: bar_kam Re: dlatego musimy zabrać dowody naszym babciom... IP: 62.29.170.* 01.10.07, 11:05
                  • Gość: bar_kam Re: Na kogo głosować? IP: 62.29.170.* 01.10.07, 09:49
                    zgadzam sie w 100%
    • Gość: olala Re: Na kogo głosować? IP: *.210.38.84.otvk.pl 01.10.07, 13:35
      zdecydowanie PiS!!! I tak wygrają, więc nie macie co się ścierać PO-wcy!
      • Gość: toooooooolek Re: Na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 01.10.07, 22:26
        Debatę wygrał Kwach. Wybory przegra PiS.
        • Gość: matulda Kaczyński lepiej wypadł w debacie!!! IP: *.214.38.84.otvk.pl 03.10.07, 19:48
          PiS wygra, mam 22 lata i porządny do rodzinny, który na pewno
          zagłosuje na PiS, i babci i dziadzio też
          • Gość: lola Re: Kaczyński lepiej wypadł w debacie!!! IP: *.centertel.pl 03.10.07, 21:26
            PIS PIS PIS PIS PIS głosuję na PIS PIS PIS PIS PIS
            pozdrawiam

• Gość: abc Re: Kaczyński lepiej wypadł w debacie!!! IP: *.chrobrego18.ronus.pl 03.10.07, 21:55
              i to mnie bardzo martwi!
    • Gość: bu-ba PIS chce zniszczyć Polskę IP: *.213.38.84.otvk.pl 04.10.07, 13:47
      To chorzy z nienawiści ludzie. Ich jednym celem jest zagarnięcie wszystkich
      możliwych stanowisk i bezwzględne podporządkowanie sobie wszystkich instytucji.
      • Gość: my tj. 4-ch Tytuł był na kogo głosować? IP: *.chrobrego18.ronus.pl 10.10.07, 14:12
        A my popijamy południową kawusię ze śmietanką i całkiem spopkojnie
        popieramy PO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka