sly38 28.06.12, 19:46 jeszcze 30 dni i polska {zielony Dzierżoniów pieprzony Dzierżoniów} do ciebie serce ucieka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mater.matua Re: odliczanie 29.06.12, 11:06 Aż się uśmiechnęłam do tej tęsknoty:) "Zielony Dzierżoniów" - pięknie napisałeś, Sly. Żeby ukoić tęsknotę czasu oczekiwania na spotkanie z miastem, zamieszczę kilka wczesnowiosennych fotografii. Teraz jest bardziej zielono:) Sly, jak będziesz już w domu, znajdź chwilę czasu na wejście na taras wieży ratuszowej. Za miesiąc powinna już być czynna po remoncie. Widoki naprawdę niezapomniane:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: odliczanie 29.06.12, 14:02 Pięknie położone miasteczko---dookola góry---i ten widok mamy za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: odliczanie 11.07.12, 18:01 hihihi dobre z tymi dywanami , moja wizyta będzie przebiegać bez tak wygórowanych wymagań ale chętnie postawie ci piwko Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: odliczanie 11.07.12, 19:19 W linii prostej mam w tej chwili do D. ok. 400 km. Zatem wypijemy tylko wirtualnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: odliczanie 16.07.12, 14:22 Proszę się wyrażać na temat naszego ukochanego miasta! Bo zwrot "zadupie" oznacza twój lekceważący stosunek do Dzierżoniowa! Nie zgadzam się! Tylko my, mieszkający w Dzierżoniowie możemy wyrażać się w sposób negatywny o naszym mieście. Wszelkiej maści emigranci zobowiązani są do składania wyrazów uwielbienia i sentymentalnych wynurzeń! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: odliczanie 16.07.12, 15:27 matri_caria napisała: > Proszę się wyrażać na temat naszego ukochanego miasta! Bo zwrot "zadupie" oznac > za twój lekceważący stosunek do Dzierżoniowa! Nie zgadzam się! Tylko my, mieszk > ający w Dzierżoniowie możemy wyrażać się w sposób negatywny o naszym mieście. W > szelkiej maści emigranci zobowiązani są do składania wyrazów uwielbienia i sent > ymentalnych wynurzeń! ;) Tak jest,popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: odliczanie 17.07.12, 08:14 Dzierżoniów jest jedyny w swoim rodzaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: odliczanie 17.07.12, 11:35 sibeliuss napisał: > Dzierżoniów jest jedyny w swoim rodzaju :) Byłoby miło jakbyś uzasadnił :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: odliczanie 17.07.12, 13:18 Mieszka tam Voxave, to czyni tym bardziej indywidualnym. Tak wspaniała osoba nie mieszkałaby byle gdzie. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: odliczanie 17.07.12, 14:09 No i niezłe uzasadnienie. Jeszcze po tym wszystkim, żeby było ładnie powinienieś sibelissie ukłonić się w pas i zamaszyście machnąć kapeluszem;) Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: odliczanie 19.07.12, 12:45 o widzę że wsadziłem kij w mrowisko ale proszę obudź się nie jesteśmy wybrańcami i losu , mało tego ddz to miasto koleśi gdzie tylko koleśią i ich znajomym żyje się ok . normalny człowiek to 1100 netto może dla was to jest raj hihihihi . fakt że w ddz to można jedynie mieszkać bo prace i godność trzeba szukać gdzieś dalej ....... Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: odliczanie 19.07.12, 12:48 24 godziny do odlotu tik tak mam nadzieję że pogoda będie lepsza niż na prognozie Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: odliczanie 28.07.12, 14:58 i znowu tylko 2 tygodnie i ddz,, jak ja to lubię" ostatni wypad udany ale za krótki jak zawsze w polsce czas biegnie jakość szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: odliczanie 29.07.12, 03:45 sly38 napisał: > i znowu tylko 2 tygodnie i ddz,, jak ja to lubię" ostatni wypad udany ale za kr > ótki jak zawsze w polsce czas biegnie jakość szybciej Bo tu jest najcudniej :) Odpowiedz Link Zgłoś