Gość: urlopowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:52 zbliza mi sie urlop i mysle o pojechaniu nad jakas wode do czech.czy tam sa jakies w miare tanie osrodki+kompieliska typu nasza sława,otmuchów czy cos podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voytek Re: gdzie do czech na camping IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.08, 20:39 Jeśli ma być blisko Wałbrzycha to Camping Rozkos w Czeskiej Skalicy niedaleko Nachodu --> www.atcrozkos.com/ - zadbany, duży teren, domki letniskowe oraz pole namiotowe wraz z zapleczem gastronomicznym. Wadą jest zamulone jezioro. Kiedyś byłem również w miejscowości Sec --> www.mestosec.cz/, www.kemp.cz/ - bardzo ładne i czyste jezioro zaporowe - choć to było dawno, to wspomnienia z tamtego miejsca bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: gdzie do czech na camping 06.08.08, 21:03 Gość portalu: urlopowiczka napisał(a): > zbliza mi sie urlop i mysle o pojechaniu nad jakas wode do czech.czy > tam sa jakies w miare tanie osrodki+kompieliska typu nasza > sława,otmuchów czy cos podobnego? ---------- Autokempink DOLCE k/Trutnowa , z Trutnowa wyjazd na Jicin, po 2 km we wsi Dolniki duży drogowskaz, skręcasz w lewo i waska początkowo stromą drogą jeszcze 2 km. Jest tam bosko. Wzmiankowana wyżej Rozkoś jest bez porównania gorsza, a co najważniejsz leży przy głównej szosie z Nachodu do Hradca. Dolce sa bajecznie położone a cała infrastruktura jak marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś