szwabacha 09.12.08, 10:24 Czy wiecie że dekodery które łaskawie funduje na Vectra nie pozwalają na nagrywanie programu na nagrywarkach? Takie dziadostwo i syf funduje nam Vectra, cofając nas o 25 lat. Ja rezygnuję z tego dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ---- Re: dziadostwo w Vectrze IP: *.wlb.vectranet.pl 09.12.08, 11:41 Wiemy ! ponadto dekodery są tandetne widziałem pilota od tego czegoś ... kolejny problem gdy się ma więcej niż jeden telewizor w domu ... oferta z tymi dekoderami jest do niczego według mni i moich potrzeb często wyjeżdżam z domu i ustawiam nagrywarkę by nagrawyła po kilkadziesiąt programów z różnych kanałow w przypadku posiadania tego dekodera to robi się duży problem ! Odpowiedz Link Zgłoś
szwabacha Re: dziadostwo w Vectrze 09.12.08, 12:15 Problem? łagodnie to nazwałeś... Po prostu po raz kolejny potraktowano nas jak dziadów. Kupiono najtańsze dekodery, których nikt nie chce już na zachodzie bo tam masowo rezygnuje się z magnetowidów na rzecz nagrywarek, z którymi te dekodery nie współdziałają. A ja nie mam zamiaru być jeleniem, kończy mi się umowa w marcu i napewno jej nie przedłużę, w końcu jest tyle innych ofert. Mam nadzieję że takich jak ja będzie wielu i te durnie wreszczie czegoś się nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoi Re: dziadostwo w Vectrze IP: *.wlb.vectranet.pl 09.12.08, 12:23 nie prawda ,że nie działają z nagrywarką! w jeleniej górze vectra dała ecodery juz w wakacje. mam mój ojciec i wiem że dziala nam z nagrywarką. tylko trzeba wiedziec jak podpiąc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwabacha Re: dziadostwo w Vectrze IP: *.wlb.vectranet.pl 09.12.08, 12:41 Może w Jeleniej Górze dali inne? Zresztą cały czas pamietam rozmowę z centrum obsługi w Jeleniej Górze, z której wynikało że nie współpracują z nagrywarką i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwabacha Re: dziadostwo w Vectrze IP: *.wlb.vectranet.pl 09.12.08, 12:42 Pardon, cwentrum obsługi w Gdyni a nie w Jeleniej Górze Odpowiedz Link Zgłoś