Gość: wia IP: *.cpu-zeto.com.pl 24.11.03, 15:11 Kochani, czy w Wałbrzychu jest rezonans magnetyczny ? Do Wrocławia mam trochę daleko, może w Waszym mieście mogę zrobić badania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: Rezonans Magnetyczny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.11.03, 16:40 jest, na piaskowej w szpitalu - nazywa sie to jakos centrum medyczne czy jakos tak. ze skierowaniem poczekasz ze 3 miesiace, za pieniadze (ok 700 zlotych za badanie glowy) chyba da sie wczesniej. powodzenia. przy sluzbie zdrowia bedzie potrzebne bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rezonans Magnetyczny IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 24.11.03, 16:48 Gość portalu: wia napisał(a): > Kochani, czy w Wałbrzychu jest rezonans magnetyczny ? > Do Wrocławia mam trochę daleko, może w Waszym mieście mogę zrobić badania ? Wydaje mi sie że w szpitalu na Sokołowskiego jest tylko tomograf. Upewnij sie i zadzwoń do szpitala na Nr 074-8417761 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wia Re: Rezonans Magnetyczny IP: *.cpu-zeto.com.pl 25.11.03, 12:12 Dzięki , dzwoniłam. Jest rezonans magnetyczny w prywatnej przychodni przy szpitalu na Sokołowskiego. Prywatnie rezonans głowy - cena 450 lub 600. Na NFZ dopiero w połowie grudnia bedą zapisy na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rezonans Magnetyczny IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.03, 13:40 a propos Czy musisz robić aż takie badania ? Czy może juz zastosoawac medycynę klasyczną, czyli naturalną, stosowaną od tysięcy lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: Rezonans Magnetyczny 26.11.03, 15:35 Gość portalu: gość napisał(a): > Czy musisz robić aż takie badania ? Skoro ktos sie pyta... Dla przyjemnosci raczej sie takich badan nie przeprowadza. > Czy może juz zastosoawac medycynę klasyczną, > czyli naturalną, stosowaną od tysięcy lat ? Nie mam nic przeciwko medycynie naturalnej; zwroc jednak uwage, ze skutecznosc medycyny nowoczesnej jest 'nieco' wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wia Re: Rezonans Magnetyczny IP: *.cpu-zeto.com.pl 27.11.03, 14:18 Wskazane byłoby zrobić ten rezonans, ale tak sie boję, że odwlekam to jak mogę... A co do medycyny naturalnej - jestem ZA :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś