Gość: awek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:16 może ktoś wie, gdzie w Wałbrzychu można wynająć niedrogo małe mieszkanie, może być bez wygód Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa10-0 do awek 02.04.09, 14:32 Niedawno ogłosiłaś się jako ewa,teraz zmieniłaś nick na awek i dalej szukasz mieszkania.Nie wiem dlaczego usunięto Twój wątek.Albo grasz sobie z forumowiczami w"palanta",którzy mogliby Ci pomóc,albo masz coś nie tak z głową.Ja Ci odpisałam na ten pierwszy wątek.Na ten nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awek Re: do awek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:49 wiem, przepraszam, ale właśnie ktoś usunął mój wątek a zależało mi na twojej odpowiedzi. Mieszkanie ma być dla młodego bezdzietnego małżeństwa, najlepiej na białym kamieniu, ale nie koniecznie, Nie musi być umeblowane. Nie unoś się tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awek Re: do awek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:21 no to ja rzeczywiście nie wiedziałam, nie jestem biegła w tych sprawach, tylko teraz mnie przypiliło i chciałam skorzystać. Mój tel 693682782. Człowiek uczy się na błędach. Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: do awek 03.04.09, 08:46 Nie ktoś tylko admin. I nie usunął tylko przeniósł. Poczytaj sobie regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do zasławek 03.04.09, 09:34 Może nie każdy wie,że to jest forum,a nie strona z ogłoszeniami.Dlatego są oburzeni,że ich wątki są usuwane,co jest nieprawdą,są tak jak piszesz przenoszone na stronę-ogłoszenia.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś