Gość: arek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:53 Omijajcie wielkim łukiem Auto Komis na Wieniawskiego 14. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zet Re: komisy samochodowe IP: *.152.146.82.dsl.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 12:01 bo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: komisy samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.09, 18:29 Napisz dlaczego, bo jestem w trakcie poszukiwania autka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: komisy samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 06:58 nie chcę wchodzić w szczegóły ale jak nie chcesz stracić to tam nie kupuj podrasowanego złomu u podstępnych sprzedawców. Zresztą zna ten komis policja i kontrola z UC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: komisy samochodowe IP: *.chello.pl 27.05.09, 00:58 nie ma dobrych komisów i lepiej omijać wszystkie w Wałbrzychu. auta są przetrzepane z wszystkiego co się da wyciągnąć ( radia, alusy...). lepiej kup od prywatnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: komisy samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 15:27 sprzedaja auta z angli po przekladkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:41 taaak zwłaszcza, że auto w komis wstawia właściciel komis je sprzedaje i bierze z tego prowizję, więc ma w d czy w aucie są felgi bądź radio a właściciel raczej nie pozwoli się ograbić i dostać niższą cenę. Skoro jest krytyka komisów to coś na rzeczy być musi jednak piszcie konkrety a nie teksty bo u was biją murzynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: komisy samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 21:33 jeżeli chodzi o komis na wieniawskiego to ... są dwa i szczerze nie wiem o który chodzi gdyż nie wiem jak są numery na wieniawskiego:P ale napewno nie polecam komisu znajdującego się na rogu wieniawskiego i gagarina ! dosłownie każde auto jest tam bite . jak szukałem auta byłem i tam i każde które oglądałem było bite i naprawione byle jak ! tak że laik jakim jestem ja się poznał bez problemu (zacieki, wtopione pyłki w lakier, ślady po ścieraniu szpachli, falista blacha jak się spojży z boku itp ) na plus jedynie to że sprzedający nie ukrywa tego faktu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: komisy samochodowe IP: *.chello.pl 05.06.09, 22:14 jednakże trzeba im przyznać, ze dobrze płacą za auta jeśli się daje do skupu. Mi zaproponowali za focusa najwięcej. Ale auta mają rzeczywiście odrapane.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: komisy samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:46 auta są bite i to niestety ukrywają a nawet podpierają się podrobionymi badaniami. Auta sprowadzone i nieubezpieczone więc nie pojedziesz to warsztatu. Perfidne lekceważenie klienta a jak się coś nie podoba to odpowiedź sprzedawcy jest prosta wcześniej czy później i tak ktoś ode mnie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś