Dodaj do ulubionych

komisy samochodowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:53
Omijajcie wielkim łukiem Auto Komis na Wieniawskiego 14.
Obserwuj wątek
    • Gość: zet Re: komisy samochodowe IP: *.152.146.82.dsl.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 12:01
      bo???
    • Gość: ciekawska Re: komisy samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.09, 18:29
      Napisz dlaczego, bo jestem w trakcie poszukiwania autka!
      • Gość: arek Re: komisy samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 06:58

nie chcę wchodzić w szczegóły ale jak nie chcesz stracić to tam nie kupuj
        podrasowanego złomu u podstępnych sprzedawców. Zresztą zna ten komis policja i
        kontrola z UC.
    • Gość: Burza Re: komisy samochodowe IP: *.chello.pl 27.05.09, 00:58
      nie ma dobrych komisów i lepiej omijać wszystkie w Wałbrzychu. auta są
      przetrzepane z wszystkiego co się da wyciągnąć ( radia, alusy...). lepiej kup od
      prywatnego.
      • Gość: beton Re: komisy samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 15:27
        sprzedaja auta z angli po przekladkach
      • Gość: observator Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:41
        taaak zwłaszcza, że auto w komis wstawia właściciel komis je sprzedaje i bierze
        z tego prowizję, więc ma w d czy w aucie są felgi bądź radio a właściciel raczej
        nie pozwoli się ograbić i dostać niższą cenę.

Skoro jest krytyka komisów to coś na rzeczy być musi jednak piszcie konkrety a
        nie teksty bo u was biją murzynów
        • Gość: ---- Re: komisy samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.09, 21:33
          jeżeli chodzi o komis na wieniawskiego to ...

są dwa i szczerze nie wiem o który chodzi gdyż nie wiem jak są
          numery na wieniawskiego:P

ale napewno nie polecam komisu znajdującego się na rogu
          wieniawskiego i gagarina ! dosłownie każde auto jest tam bite . jak
          szukałem auta byłem i tam i każde które oglądałem było bite i
          naprawione byle jak ! tak że laik jakim jestem ja się poznał bez
          problemu (zacieki, wtopione pyłki w lakier, ślady po ścieraniu
          szpachli, falista blacha jak się spojży z boku itp ) na plus jedynie
          to że sprzedający nie ukrywa tego faktu .
          • Gość: Burza Re: komisy samochodowe IP: *.chello.pl 05.06.09, 22:14
            jednakże trzeba im przyznać, ze dobrze płacą za auta jeśli się daje do skupu. Mi
            zaproponowali za focusa najwięcej. Ale auta mają rzeczywiście odrapane.. :(
          • Gość: Ala Re: komisy samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:46
            auta są bite i to niestety ukrywają a nawet podpierają się podrobionymi
            badaniami. Auta sprowadzone i nieubezpieczone więc nie pojedziesz to warsztatu.
            Perfidne lekceważenie klienta a jak się coś nie podoba to odpowiedź
            sprzedawcy jest prosta wcześniej czy później i tak ktoś ode mnie kupi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka