999lp9 28.01.06, 16:19 Od kilku dni straszna cisza na forum. Strach przed policją czy zima zamroziła kabelki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vera00 Re: CO TU TAKA CISZA?????? 28.01.06, 23:34 Tak,już są pierwsze przesłuchania i pierwsze aresztowania za te zniesławienia oczywiście... Odpowiedz Link
maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? 05.02.06, 11:54 Druga strona barykady milczy, teraz już nic nie mogą zrobić. A co raz więcej osób związanych z władzą ma jej dość i może jej bardzo zaszkodzić jak nie teraz to w czasie i po wyborach. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? 05.02.06, 12:07 Wystarczyło tupnięcie nóżką Pierwszej Damy Piechowic i nie tylko zima przymroziła Forum. Nawet król ilości wpisów jakoś dziwnie zamilkł. Ale może ma powody. Obsada stanowiska w sekretariacie nie musiała być przypadkowa. Odpowiedz Link
pikollo2 Re: CO TU TAKA CISZA?????? 05.02.06, 14:01 Dama-kobieta światowa,wytworna,wyróżniająca się elegancją i znajomością konwenansów towarzyskich ,dawniej-kobieta należąca do wyższego stanu. Pasuje jak ulał! Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 14:36 Omego_7 chętnie się dowiem kto został obsadzony na stanowisku w sekretariacie w Urzędzie Miejskim w Piechowicach. Wiesz kto więc powiedz nam. A może niespełnione ambicje przemawiają przez Ciebie, wykluczonego wieloletniego członka Towarzystwa. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:02 Może to przypadek (obsada stanowiska). A jeśli takie info wpłynie na interesy optycznej f-my? Moje ambicje są spełnione. Chodzi mi o normalność. Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:18 Chętnie się dowiem, proszę śmiało powiedzieć. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:25 Osoba zatrudniona w sekret urzędu ma bliskie powiązania (rodz) w kwiaciarni obok kościoła. To dobry punkt obserwacyjny. Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:29 Czyżbyś Omego_7 mówiła o blondynce? Odpowiedz Link
maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:33 Czyżby to chodziło o MG? Odpowiedz Link
maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:36 Oczywiście teraz jest to MG. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 17:28 Teraz MG, wcześniej MO Odpowiedz Link
sruul Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 17:36 Szkoda, że nie było o tym informacji na stronie głównej miasta. Czyżby nie było naboru? Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 18:28 Proszę mi powiedzieć Omego jak to może wpłynąc na sklep optyczny czy na mnie? Takie info. Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 18:29 Sugerujesz również, że taki wybór mógł lub nie, być przypadkowy. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Odpowiedz Link
vera00 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 18:42 To stanowisko zostało obsadzone bez ogłoszenia na nie naboru,jak zwykle wykorzystana tu jest wersja -dopłaca urząd pracy.Nie zauważyliście że wspólpraca na linii urzad miasta-urząd pracy rozwija się bdb.A i znajomości w kręgu radcow prawnych mogą się przydać,bo o szczególnych kwalifikacjach nowego pracownika nic nie wiadomo. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 19:01 Są takie osoby, które są niesamowicie ostrożne w tym aby nie podpaść obecnej władzy. Mogą się obawiać wizyty w zakładzie opozycjonisty, a ten znajduje się teraz w zasięgu oka E-kipy. Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 19:17 Ale odpowiedzi jaki to może mieć wpływ na funkcjonowanie sklepu nie uzyskałem. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 11:22 inferno, odpowiedż jest taka - załamujesz mnie takimi pytaniami. Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 11:54 Załamać to Cię dopiero może kopniak z półobrotu w twarz od Chucka Norissa :) Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 11:55 Norrisa oczywiście Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 14:32 Omega_7 czy to nie jest wykręcanie się od odpowiedzi? Jestem ciekawy jaki to może mieć wpływ na sklep. Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 15:02 Myślę Wojtku, że Chuck może Ci go zdemolować kopniakiem z półobrotu. Odpowiedz Link
inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 15:06 Loonapark masz trochę spóźniony refleks z tym Chuckiem, to było na topie jakieś 2-3 tygodnie temu. Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 15:15 A mi się podoba w dalszym ciągu. Widocznie jestem bardziej stały, niż Ty. Odpowiedz Link
alif5 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 09:19 Loonapark.Przepraszam,ale czy u Ciebie jest wszystko w porządku,bo po postach wygląda, że potrzebujesz pomocy..... .Może zanim zaczniesz coś pisać zastanowisz się nad treścią.Do tej pory prawie wyłącznie zaśmiecasz to forum.Jaki to ma sens? Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 09:57 Jak najbardziej w porządku :)))) A jaką pomoc chcesz mi zaoferować???? Poza tym nie będę dwudziestą którąś osobą użalającą się nad kamieniem przed Urzędem. Uważam, że pięć już wystarczy. Przy dziesiątej zrobiło mi się mdło. I nie uważam, że to zaśmiecanie forum. Odpowiedz Link
vera00 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 10:08 Kto ciebie lonapark wyznacza do dyżurowania przy kompie?Zawsze zwarty i gotowy ,natychmiast odpowiadający nawet na najdelikatniejszą zaczepkę. Dobrze ty służysz swojemu panu,loonapark Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 10:53 No przestań się zgrywać. Chyba nie masz powodów do narzekań. Odpowiedz Link
omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 20:21 Co za wrażliwość na mdłości. Jeśli taki prywatny pomnik - eksponat znalazłby sie w loonaparku, a nie pod Urzędem Miasta, też nie wywoływałby mdłości. (Zyjesz złudzeniami loonapark. Kogo chcesz przestraszyć emerytowanym aktorem?) Odpowiedz Link
loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 08.02.06, 08:44 A o co chodzi z aktorem??? Emerytowanym w dodatku :))) Chester nie zapomnij dopisać do mojej listy znajomości w kręgach kultury. Odpowiedz Link