Dodaj do ulubionych

CO TU TAKA CISZA??????

28.01.06, 16:19
Od kilku dni straszna cisza na forum. Strach przed policją czy zima zamroziła
kabelki?
Obserwuj wątek
    • maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? 28.01.06, 20:14
      Chyba się coś szykuje.
      • vera00 Re: CO TU TAKA CISZA?????? 28.01.06, 23:34
        Tak,już są pierwsze przesłuchania i pierwsze aresztowania za te zniesławienia
        oczywiście...
        • maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? 05.02.06, 11:54
          Druga strona barykady milczy, teraz już nic nie mogą zrobić. A co raz więcej
          osób związanych z władzą ma jej dość i może jej bardzo zaszkodzić jak nie teraz
          to w czasie i po wyborach.
    • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? 05.02.06, 12:07
      Wystarczyło tupnięcie nóżką Pierwszej Damy Piechowic i nie tylko
      zima przymroziła Forum. Nawet król ilości wpisów jakoś dziwnie zamilkł.
      Ale może ma powody. Obsada stanowiska w sekretariacie nie musiała być przypadkowa.
      • pikollo2 Re: CO TU TAKA CISZA?????? 05.02.06, 14:01
        Dama-kobieta światowa,wytworna,wyróżniająca się elegancją i znajomością
        konwenansów towarzyskich ,dawniej-kobieta należąca do wyższego stanu.
        Pasuje jak ulał!
      • inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 14:36
        Omego_7 chętnie się dowiem kto został obsadzony na stanowisku w sekretariacie w
        Urzędzie Miejskim w Piechowicach. Wiesz kto więc powiedz nam.
        A może niespełnione ambicje przemawiają przez Ciebie, wykluczonego wieloletniego
        członka Towarzystwa.
        • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:02
          Może to przypadek (obsada stanowiska). A jeśli takie info wpłynie na interesy
          optycznej f-my?
          Moje ambicje są spełnione.
          Chodzi mi o normalność.

• inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:18
            Chętnie się dowiem, proszę śmiało powiedzieć.
            • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:25
              Osoba zatrudniona w sekret urzędu ma bliskie
              powiązania (rodz) w kwiaciarni obok kościoła.
              To dobry punkt obserwacyjny.
              • inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:29
                Czyżbyś Omego_7 mówiła o blondynce?
                • maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:33
                  Czyżby to chodziło o MG?
                  • maly.ludwiczek Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 15:36
                    Oczywiście teraz jest to MG.
                    • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 17:28
                      Teraz MG, wcześniej MO
                      • sruul Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 17:36
                        Szkoda, że nie było o tym informacji na stronie głównej miasta. Czyżby nie było
                        naboru?
          • inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 18:28
            Proszę mi powiedzieć Omego jak to może wpłynąc na sklep optyczny czy na mnie?
            Takie info.
            • inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 18:29
              Sugerujesz również, że taki wybór mógł lub nie, być przypadkowy. Na jakiej
              podstawie tak twierdzisz?
              • vera00 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 18:42
                To stanowisko zostało obsadzone bez ogłoszenia na nie naboru,jak zwykle
                wykorzystana tu jest wersja -dopłaca urząd pracy.Nie zauważyliście że
                wspólpraca na linii urzad miasta-urząd pracy rozwija się bdb.A i znajomości w
                kręgu radcow prawnych mogą się przydać,bo o szczególnych kwalifikacjach nowego
                pracownika nic nie wiadomo.
              • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 19:01
                Są takie osoby, które są niesamowicie ostrożne w tym aby nie podpaść obecnej władzy. Mogą się obawiać wizyty w zakładzie opozycjonisty, a ten znajduje się teraz w zasięgu oka E-kipy.

• inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 05.02.06, 19:17
                  Ale odpowiedzi jaki to może mieć wpływ na funkcjonowanie sklepu nie uzyskałem.
                  • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 11:22
                    inferno, odpowiedż jest taka - załamujesz mnie takimi pytaniami.
                    • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 11:54
                      Załamać to Cię dopiero może kopniak z półobrotu w twarz od Chucka Norissa :)
                      • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 11:55
                        Norrisa oczywiście
                        • inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 14:32
                          Omega_7 czy to nie jest wykręcanie się od odpowiedzi? Jestem ciekawy jaki to
                          może mieć wpływ na sklep.
                          • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 15:02
                            Myślę Wojtku, że Chuck może Ci go zdemolować kopniakiem z półobrotu.
                            • inferno_m Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 15:06
                              Loonapark masz trochę spóźniony refleks z tym Chuckiem, to było na topie jakieś
                              2-3 tygodnie temu.
                              • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 06.02.06, 15:15
                                A mi się podoba w dalszym ciągu.
                                Widocznie jestem bardziej stały, niż Ty.
                                • alif5 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 09:19
                                  Loonapark.Przepraszam,ale czy u Ciebie jest wszystko w porządku,bo po postach
                                  wygląda, że potrzebujesz pomocy..... .Może zanim zaczniesz coś pisać
                                  zastanowisz się nad treścią.Do tej pory prawie wyłącznie zaśmiecasz to
                                  forum.Jaki to ma sens?
                                  • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 09:57
                                    Jak najbardziej w porządku :)))) A jaką pomoc chcesz mi zaoferować????
                                    Poza tym nie będę dwudziestą którąś osobą użalającą się nad kamieniem przed
                                    Urzędem. Uważam, że pięć już wystarczy. Przy dziesiątej zrobiło mi się mdło.
                                    I nie uważam, że to zaśmiecanie forum.
                                    • vera00 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 10:08
                                      Kto ciebie lonapark wyznacza do dyżurowania przy kompie?Zawsze zwarty i
                                      gotowy ,natychmiast odpowiadający nawet na najdelikatniejszą zaczepkę.
                                      Dobrze ty służysz swojemu panu,loonapark
                                      • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 10:53
                                        No przestań się zgrywać. Chyba nie masz powodów do narzekań.
                                    • omega_7 Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 07.02.06, 20:21
                                      Co za wrażliwość na mdłości.
                                      Jeśli taki prywatny pomnik - eksponat znalazłby sie w loonaparku,
                                      a nie pod Urzędem Miasta, też nie wywoływałby mdłości.

(Zyjesz złudzeniami loonapark. Kogo chcesz przestraszyć emerytowanym aktorem?)
                                      • loonapark Re: CO TU TAKA CISZA?????? Dzwon głośny bo... 08.02.06, 08:44
                                        A o co chodzi z aktorem??? Emerytowanym w dodatku :)))

Chester nie zapomnij dopisać do mojej listy znajomości w kręgach kultury.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka