Dodaj do ulubionych

Telewizja Satelitarna

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 21:26
Serdecznie Witam! Mam do Państwa prośbę w wyborze telewizji satelitarnej? Bo
właśnie rezygnuję z CYFRY+ ponieważ "olewają" starych klientów.i pytanie do
Państwa? co jest lepsze telewizja"N" czy POLSAT ?a telewizja kablowa odpada na
pewno!
Z góry serdecznie dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzegorz Re: Telewizja Satelitarna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 22:13
      Proszę doradźcie!!!
      • Gość: A@a Re: Telewizja Satelitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 07:52
        Ja bym Ci chętnie doradził ale nie mogę, bo nie wiem jaką polecić. Sam mam
        nędzną UPC i muszę się z tym pogodzić. Zaraz się odezwą głosy < po co się
        odzywasz skoro nic nie poradziłeś> a więc po to, żebyś nie czuł się, że Twój
        post wszyscy olali.
        • Gość: lll Re: Telewizja Satelitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:31
          Polsat tak juz nie okrada :) a N to ja nie wiem mi się wydaje ze maja mały wybór
          w programach
          • Gość: **maja Re: Telewizja Satelitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:59
            ja mam polsat od pół roku .Jak na razie jest ok ,nie
            miałam ,żadnych przejść z tą firmą .Czas pokaże czy będę zadowolona
            do końca umowy.
      • Gość: janek8 Re: Telewizja Satelitarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 14:46
        mam N i jestem zadowolony. Opcja HDD sprawi, że już nigdy nie będziesz chciał
        oglądać TV bez możliwości nagrywania, zatrzymywania, przewijania
    • Gość: qq Re: Telewizja Satelitarna IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 13:40
      ytr
      • Gość: Grzegorz Re: Telewizja Satelitarna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.09, 12:12
        Serdeczne dzięki!za pomoc!ale i tak nadal jestem w kropce?
        Wszystkich pozdrawiam!
        • Gość: :) Re: Telewizja Satelitarna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.09, 12:25
          Może lepiej napisz jaka tematyka programowa Cie interesuje? Co byś chciał oglądać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka