IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:09
Czy jak mam średnią 4,5 i 67 punktów z egzaminu gimnazjalnego to mam
szanse dostać sie do III LO??? Powiedzcie z iloma punktami i
średnia tam was przyjmowano.
Obserwuj wątek
    • Gość: licealista Re: III LO IP: *.as.kn.pl 17.06.09, 20:11
      slabo bardzo slabo od 80.. idz do technikum, wszedzie dostaniesz sie
      • Gość: onaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.09, 22:31
        Hmm w sumie ciezko stwierdzić zalezy od poziomu innych chetnych uczniow, ale w
        sumie powinnas się dostać raczej, w najgorszym wypadku będziesz na
        rezerwowej,ale jesli masz z przedmitow liczonych do rekrutacji 5-4 no to chyba
        widzimy sie w przyszlym roku w moim LO.
        • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 22:54
          To trochę mnie pocieszyłaś:)))No w sumie z przedmiotów
          rekrutacyjnych nie mam żadnego 3 i wychodzi mi 26.A na świadectwo
          zwracają uwage jakoś bardziej poza ocenami rekrutacyjnymi???
          • Gość: Tunia Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 23:34
            Dostaniesz sie bez problemu w mojej klasie byli ze srednia 4,3 na poczatku bedziesz na razerwowej ale pozniej zabiara swoje papiery do I i II tak wiec bez problemu:
            • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:48
              No to świetnie,przynajmniej wiem że mam jakąś szanse:DDDD
              A punkty z testu??? Ile mieliście jak sie dostawaliście???
              • Gość: ;) Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:22
                Moja średnia 4,53
                Puknkty z egzaminu - 62 ;/
                A punkty z ocen przy rekrutacji - 28
                Hihi
                Podobnie jak Ty.
                • Gość: Misia Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:24
                  Wezmy pod uwage ze egzamin w tym roku poszedł bardzo zle. Wyniki
                  powyzej 60 pkt sa wynikami bardzo dobrymi.
                  • Gość: :)) Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:44
                    Ja dostałam się z średnią 4,80. Miałam 76 punktów z egzaminu, dostałam się, ale
                    to było dwa lata temu...

Zachęcam do pójścia do III LO- świetna szkoła! :)
                  • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:14
                    No to ciekawe czy się spotkamy w przyszłym roku:PPP
                    Średnia 4,8 to sporo no i pasek to nie dziwię się że cie
                    przyjeli,zresztą punktów z testu też miałaś/eś nie mało.No a ja ,bez
                    paska ,to mom troche gorsza sytuację.Zobaczymy moze sie dostane.
                    W sumie nie wiedziałam ze w tym roku aż tak źle poszło mojemu
                    rocznikowi. Dla mnie dobrze,ale konkurencja może byc lepsza w koncu
                    do III nie ida słabe osoby.
                    • Gość: onaaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.09, 17:29
                      Noo konkurencja bedzie ostra, bo teraz coraz wiecej ludzi woli isc do III niz do
                      II i I, ja miałam srednia 5,0 pkt 74 a rekrutacyjnie to nie pamietam dokladnie,
                      ale to byly same piatki, bylam wtedy na miejscu 5 na liscie- ale to bylo 2 lata
                      temu, w tamtym roku bylo trudniej sie dostac, ale wg mnie bez problemu sie teraz
                      dostaniesz, skoro tego roczny test byl dosc trudny. Szkole goraco polecam :)) no
                      to chyba do zobaczania u nas :D:D
                      • Gość: dyk Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.09, 22:18
                        Hej, ja miałem średnią 5,5 i 74 punkty z testów (40 human), ale osoby z wynikiem
                        podobnym do Twojego mają szansę;)
                        • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 23:09
                          Mam nadzieje że jednak do faktycznie się spotkamy w III^^
                          W sumie teraz z mojej szkoły do III jako liceum pierwszego wyboru
                          złozyła tylko jedna koleżanka no i ja,a jako kolejnego to jakieś 5
                          osób.u mnie większość decyduje sie na IV albo jakies technikum.
                          • Gość: ! Re: III LO IP: *.16.160.lan.e-wab.pl 19.06.09, 00:38
                            Zaraz beda pisac ze IV to takie i siakie. A prawda jest taka ze moja
                            szkola ma nowa Pania dyrketora ktora zaczela cos robic i jest wyzszy
                            poziom nauczania. Prosze Was wiem jaka jest opinia na temat IV ale
                            to dawne dzieje teraz naprawde jest fajnie, polecam
                            • Gość: onaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.06.09, 16:04
                              Jesli chodzi o IV to slyszalam ze to bardzo fajna szkola, wiec mimo ze tam nie
                              chodze to tez ja polecam :D
                              • zawsze_elissa Re: III LO 19.06.09, 20:50
                                a na jakie profile idziecie? :)
                                ja mam 71 punktów i średnią 4.61-idę na językowy z edukacją europejską.
                                Mam nadzieję że się tam dostanę;p
                              • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:14
                                Nie mówie ze IV jest złe ,bo sama do niego złozyłam ,ale że u mnie w
                                gimnazjum z III klas mało osób(2 osoby)składa do III LO jako szkoły
                                pierwszego wyboru tylko do techników i IV. Ja idę na humanistyczny z
                                elementami prawnymi.A o której godzinie można przyjechac jutro zeby
                                zobaczyć te wyniki bo powiedziano mi że juz można się dowiadywać.
                                • zawsze_elissa Re: III LO 19.06.09, 21:28
                                  jutro? hmm,nic o tym nie wiem;p na tych karteczkach co nam dzisiaj dała
                                  sekretarka pisze że ogłoszenie wyników wstępnych jest w poniedziałek.
                                  • zawsze_elissa Re: III LO 19.06.09, 21:31
                                    mała poprawka *jest napisane;p
                                    • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:40
                                      Nie mama kartki przy sobie ale czy tam jest w ogóle napisane o
                                      której można tam byc???
                                      • zawsze_elissa Re: III LO 19.06.09, 21:53
                                        o 10 będzie ta lista.
                                        • Gość: onaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.06.09, 22:11
                                          Zawsze wyniki sa w poniedzialek od godziny 12 (moze w tym roku od 10), ale na
                                          upartego jak sie pojdzie w sobote to udziela informacji czy sie dostalo czy nie.
                                          • Gość: ola Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 13:13
                                            byly wyniki juz dzisaj w 3. W numerach o 1 do 80 byly wypisane
                                            pesele. tylko nikt nie wiedzial co jest grane w tych listach.
                                            przyjeli same ksera, a ludzie z paskami i 80-cio pkt. egazminem byli
                                            na liscie na pozycji 70, a ci bez paska z 50-cio pkt. egazminem w
                                            pierwszej 10 listy
                                            • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:05
                                              Ja tez dzisiaj byłam i sie widziałam na liscie na profil hum. z
                                              elem. prawnymi.Ha,sie dostałam jednak:DDDD
                                              A teraz co 23 sie spotykamy i wtedy potwierdzamy czy jeszcze mamy
                                              dzwonic do skzoły z potwierdzeniem???W sumie ja dałam odrazu
                                              oryginały.
                                              • Gość: gość Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:22
                                                w poniedzialek sa ostateczne listy i spotkanie z wychowawca. Na
                                                kartce są złe daty
                                                • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:26
                                                  A to na 100% pewne??? Powinni cos napisac na stronie szkoły raczej
                                                  jeszcze.a na która godzinę???
                                                  • Gość: xD Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 18:48
                                                    wyniki beda najpozniej o 10, a spotkanie z klasa o 13
                                                    Ja jestem w 100 % 1 F ;))
                                                  • Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:11
                                                    Ale na pewno w poniedziałak??? W ogóle skąd wy to wiecie?
                                                    Ja w sumie myślałam że się dostałam ale teraz mam wątpliwości,bo jak
                                                    były te dwie tabelki to ja byłam w tej drugiej.Kolezanka mi mówiła
                                                    że jest pierwszej 30 no a to chyba to była ta pierwsza tabela.To ja
                                                    mam juz mniejsze szanse czy co bo ja juz sama nie wiem??
                                                  • Gość: Justyna Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:12
                                                    Jutro o 10 są ostateczne listy, więc sie dowiesz. Zależy na jakim
                                                    byłaś miejscu i ile było kser przed Tobą. Jak byłaś w pierwszej 40,
                                                    to powinnaś się dostać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka