Gość: krwiodawca IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 11:37 Witam, jak to jest, że znowu brakuje krwi! Jak chodzę do stacji w Wałbrzychu to ciągle pustki. A we Wrocławiu - pełno. Podobno brakuje grup O i A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: brak krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:41 tak to jest krew nas zalewa jak słyszymy co się dzieje w Wałbrzychu później nie ma co oddać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: brak krwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 12:01 dość dziwne zjawisko, czy w Wałbrzychu ostatnio był jakiś kataklizm z setką ofiar? zresztą ja już nie oddaje krwi od kiedy babsztyl źle wbił mi w łapę igłę później miałem tak spuchnięta rękę że myślałem że zaraz eksploduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: brak krwi IP: *.sssi.ibselektronics.pl 08.07.09, 13:56 Polecam CK w Swidniy szpital Latawiec,tam sie nie czeka jak w Walbrzychu dlugo do oddania krwi,wszystko od reki jest robione wystarczy jedna godzinka i juz wychodzisz.I obsloga profesjonalna.A krwi zawsze w wakacje brakuje ludzie na wczasach itp. a wypadkow wiecej na drogach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: brak krwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:06 Gość portalu: j23 napisał(a): > Polecam CK w Swidniy szpital Latawiec,tam sie nie czeka jak w Walbrzychu dlugo > do oddania krwi,wszystko od reki jest robione wystarczy jedna godzinka i juz > wychodzisz.I obsloga profesjonalna.A krwi zawsze w wakacje brakuje ludzie na > wczasach itp. a wypadkow wiecej na drogach.Pozdrawiam. Z Wałbrzycha jechać do Świdnicy oddać krew??? A spróbuj powiedzieć pracodawcy że idziesz oddać krew i należy Ci się wolne płatne! Odpowiedz Link Zgłoś