Dodaj do ulubionych

radny miasta oława Czesław Miłosz

IP: *.crowley.pl 16.09.06, 12:53
Co sądzicie o radnym Miłoszu czy to samo co i ja? Bo ja uważam ,że jest to
radny który chce dobrze dla naszego miasta i dla każdego z nas . Zna problemy
ludzkie jest elastyczny na każdą krzywdę ludzką jest zawsze tam gdzie trzeba.
CZy ni o takiego radnego nam chodzi. Nie tylko same pochwały ale brawo Panie
radny Juz młodzi ludzie klaszczą na Pana widok Ja też chociaż nigdy nie
miałam okazji poznać Pana osobiście, Myślę jednak ,że mozna na Pana liczyć!
Pomaga Pan wszystkim czas pomóc i mnie! Już nie długo zwrócę się do Pana
ponieważ słyszę tu i uwdzie ,że jest Pan inicjcatorem wielu pomysłów z
korzścią dla naszego kochanego miasta Oława. Lubi Pan dawać radość i
bezpieczeństwo młodym,tym starszym. Niech Pan dopilnuje aby Pana pomysły w
końcu znalazły swój finał. Dyskoteki Pana to strzał w dziesiątkę moje dzieci
czekają na okres wakacji i ferii bo chcą się bawić bezpiecznie. Zwalcza Pan
plagę pijaków w naszym miście to pomoc rodzinom w których ten problem to
patologia społeczna. Czy wy wszyscy uważacie te tak jak ja ?.Piszcie bo chcę
znać opinie innych!
Obserwuj wątek
    • Gość: małgorzat Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.91.* 16.09.06, 19:07
      nie kpij sobie z forumowiczów, żenujący post
      • Gość: Olek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 16.09.06, 21:32
        Do Małgorzaty. Myślę, że nie jest to miejsce na takie sprawy ale w tym forum
        wszystkiego można się spodzeiwać. Ja do radnego Miłosza nie mam uwag ale jak
        masz sprawę do niego to napewno prywatną. Więc jakiej rady oczekujesz?. Wal
        śmiało i załatwiaj sprawę. Dyżury dla mieszkańców jako radny w Radzie Miejskiej
        pełni w każdy czwartek w godz. 17,oo - 18,oo.
      • Gość: AS Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:42
        Miłosz znany jest z pracy w JZS jako sledczy milicjant.Teraz sie
        przefarbował.Mysle ,ze wiele zrobił dobrego bo walczy z patologia ale
        politycznie jakos dziwny i nie do końca prawdziwy.
    • Gość: Adaś Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 17.09.06, 08:23
      Bardzo rzadko wchodzę na forum oławskie i wogóle. Ale widać, że teraz
      problemami samorządowymi więcej zajmują sie kobiety niż meżczyni no i dobrze.
      Ludzie czy w tej radzie miasta Oława jest tylko radny Miłosz? To, że jest on
      dyspozycyjny i bardziej skuteczny niż inni to widać i nie trzeba pytać. To
      wszyscy w Oławie wiedzą. O tym pisała też gazeta oławska, że zasypuje
      Burmiostrza pismami w sprawach miasta i mieszkańców. Jak jego wnioski są
      realizowane to znaczy, że jest skuteczny i liczy się z nim Burmistrz. Ja
      chciałbym zauważyć, że w radzie miasta radnych jest 21 i co pozostali nic nie
      robią? To po co takch radnych było wybierać. Zbliżają sie wybory więc na
      radnych nalezy wybrać ludzi takich jak Miłosz i lepszych.
      • Gość: Tomek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 17.09.06, 08:52
        Mieszkam na Chrobrego w wieżowcu k/PKS-u i ciekaw jestem czy ta droga z
        dziurami od Chrobrego do tunelu bloku będzie zrobiona. Radny Miłosz na sesji
        ten temat poruszał, więc będzie okazja zobaczyć jaki jest skuteczny. To, że
        przejścia i znaki na jezdniach odnawiają to faktycznie jego zasługa.
        • Gość: oli Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:07
          ciekawe, ciekawe. Słyszałem, że jest troszkę taki 'nieuformowany". Nie robi
          zbyt dobrego wrażenia. Nie ma dobrej prezentacji. No nie wiem, nie wiem...
          • Gość: elka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 19.09.06, 22:03
            i podobno rył pod kolegą aż go wykopał z komisji a miał chrapke jeszcze na
            przewodniczącego innej no i fakt ma chłop możlwiości rodzinę ustawił z pracą w
            urzędzie mieszkania dzieciom pozałatwiał potrafi jak potrzebuje
            • Gość: oli Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:51
              a ty , elka, nie załatwiałabyś jakbyś była na takim stanowisku??? Dziwna jesteś
              i jeszcze jakaś niereformowalna....
              • Gość: Tomek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 20.09.06, 18:51
                Trochę wykazujecie złośliwości a nie obiektywności. Ja powiem tylko tyle, że
                napewno dużo ludziom pomaga. Napewno jest radnym kompetentnym i co do tego nie
                mam wątpliwości.
              • Gość: Oławainin Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 20.09.06, 19:33
                Mnie i nietylko mnie przedstawione sprawozdanie czy informacja o
                bezpieczeństwie w Oławie podobała się. Właśnie taki winien być przewodniczący
                komisji bezpieczeństwa. To fachowiec.
            • Gość: jacek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 20.09.06, 21:45
              Czyli jest zaradny i skuteczny. Popieram go
              • Gość: obserwator Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 25.09.06, 20:54
                Miłosz zamiast pomagać Komandantowi w ściganiu piratów drogowych to poszedł
                sobie na urlop.
                • Gość: gośka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 25.09.06, 22:23
                  radny Miłosz na ostatniej sesji Rady Miejskiej w Oławie poruszył bardzo wżny
                  temat odnośnie niskich płac i nieuczciwości pracodawców. Uważam, że jest to
                  ważna sprawa dla oławian. Czy w związku z tym dyżury prawnika dla mieszkańców
                  będą o czym była mowa? Uważam, że dyżury prawnika darmowe dla mieszkanców to
                  dobry pomysł.
                  • Gość: kobitka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 25.09.06, 22:26
                    kiedyś to sobie napisął i co jakiś czas czyta. a sprawy nie załatwia podobnie
                    jak prawnika bezpłatnego
                    • Gość: Oławianka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 25.09.06, 22:37
                      Zaufanie społeczne wiąże się z pozytywną oceną jakości działań, a sprawa
                      przetargu garażu przy ul. Rybackiej nie została wyjaśniona
                      • Gość: kobitka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 25.09.06, 22:39
                        święte słowa chociaż chiał powołania specjalnej komisji i w innych sprawach też
                        skonczyło się na ble ble
                        • Gość: obserwator Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 26.09.06, 17:21
                          Jestem pewny, że kobita nie jest kobitką.
                          • Gość: kobitka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:37
                            skoro facet nie może być pewnym nawet ojcostwa to jak może być pewny w tak
                            wirtualnej sprawie?
                      • Gość: ra Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:32
                        stalin kochał dzieci
                        • Gość: Obserwator Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 03.10.06, 23:42
                          ra - jesteś typem wyjatkowo złośliwym. Złośliwcy maja pozamiatane. Nie trudno
                          domyśleć się kim jesteś.Gdyby Miłosz przeczytał to, być może zadzwoniłby do
                          Ciebie albo nie. Napewno Miłoszowi w niczym nie dorównasz pomimo posiadanego
                          wykształcenia.
                          • Gość: oławianka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 04.10.06, 21:46
                            dołanczam się do obserwatora. Miłosz w mojej ocenie będzie Przewodniczącym Rady
                            Miejskiej w Oławie
                            • Gość: gość Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:18
                              O rany i jak tu żyć w tym ... jak takie perspektywy buble na burmistrza no może
                              poza leszczakową
                              • Gość: Julek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 05.10.06, 22:24
                                widziałem listę BBS z okręgu nr 2 kandydatów na radnych - drugie miejsce.
                                Napewno będzie radnym, ma duże poparcie oławian
                                • Gość: gość Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 06.10.06, 20:24
                                  prosze podac trzy powody, dla których owa osoba powinna być po raz kolejny
                                  radnym. bo że potrafi podstawiać świnie i wystawiać kolegów klubowych do wiartu
                                  to chyba nikt nie ma wątpliwości. tylko czy to są owe porządane cechy
                                  radnego???
    • Gość: nie małgorzata Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 06.10.06, 20:36
      czy ten wątek zaczęła koleżanka pana m. z komisji "antylkoholowej"? jeśli tak,
      a wszystko na to wskazuje, to teraz ten pan powinien sławić imię pani m. w
      końcu razem startują z listy bbs
      • Gość: Małgorzata Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 06.10.06, 23:56
        ja zaczęłam ten wątek ale ja nie jestem Małgorzatą z Komisji antyalkoholowej.
        Pana Miłosza wcześniej osobiście nie znałam ale teraz miałam potrzebę z nim
        rozmawiać o rodzinnych problemach. Zapewniam wszystkich, że jest to osoba,
        która naprawdę pomaga ludziom
        • Gość: Maniek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.94.* 07.10.06, 16:44
          Widzę, że Miłosz ma sporą rodzinę, tylko co on dobrego zrobił dla miasta. Nic,
          dobrze tylko mu idzie pisanie wniosków do burmistrza, ale od tego nic dobrego
          nie przybywa.
          Cz ty on napisał wspaniały wniosek, aby zlkwidować przejście na Chrobrego?
          Później się okazało, że to przejście powinno tam być, bo ludzie i tak tam
          przechodzili.
          Za takie głupie działania temu panu dziękujemy.
          Trzeba mieć troche w mózgu, a nie przychodzi ktoś do niego, a on już pismo bach
          i po sprawie.
          Trzeźwe i rozsądne myślenie, ale to nie w stylu tego Pana (nie myślę o alkoholu).
          Potrzebni są rozsądni ludzie, którzy myślą logicznie, ale tych w obecnej Radzie
          nie widać, wystarczy ich w kablówce posłuchać, zerowa wiedza na jakikolwiek temat.
          • Gość: nie małgorzata Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 08.10.06, 13:18
            brawo!!!!!!!!!!!
          • Gość: Julek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 08.10.06, 21:57
            Nie jestem z rodziny Miłosza i nie zgadzam się z arogancją pana Mańka. Jak było
            z przejściem dla pieszych na Chrobrego to mieszkańcy os. Chrobrego dobrze
            wiedzą. Przejście zostało przywrócone dzięki Miłoszowi i za to wiele osób jest
            mu wdzieczne.
            • Gość: wyborca Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 08.10.06, 22:28
              ładny mi to mąż zaufania publicznego - prześledźcie listy z których ten pan
              startował. jak można mieć zaufanie do tak farbowanego lisa. ostatnie wybory z
              wiązowakim a te z październikiem - super
              • Gość: ytt Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 08:36
                polityczny bankrut ten cały Miłosz
                • Gość: Julek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 09.10.06, 23:00
                  odpowiadając dwum ostatnim pismakm powiem tak: hamstwo w stosunku do innych
                  przenosi się w szybkim tempie na rodzinę - zapamietajcie to sobie. Z tego co
                  jest mi wiadomo to Miłosz z Komitetów Wyborczych Partyjnych w poprzednich
                  kadencjach nie kandydował, więc jakie to przefarbowanie.Z Wiązowskim
                  kandydował z Komitetu Wyborczego Wybiorców i teraz z Październikiem kandyduje
                  też z Komitetu Wyborczego Wyborców. Jest doświadczonym działaczem samorządowym
                  i dośc aktywnym, otwartym na nowe rozwiązania - taki winien być radny
                  • Gość: miesz. Św.Rocha Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 11.10.06, 16:30
                    Bardzo dobrze, że w koncu będzie uporządkowane nasze podwórko. Uważam, że
                    wszyscy mieszkancy ul. Św. Rocha, Browarnianej gdzie pan mieszka oraz Pałacowej
                    wiedzą, że jest to pana zasługa ten parking. Ja panu za to przedsięwzięcie
                    serdecznie dziekuję i myślę, że większość mieszkańców ulic wymienionch dołancza
                    się do tych podziekowań.
                    Obawa moja jest taka, że z tego parkingu będą korzystać konsumenci resteuracji
                    z naprzeciwka, gdyż tam nie mają samochody zapewnionego miejsca. Może jest taka
                    możliwość aby postawić tu tabliczkę z napisem " parking tylko dla mieszkańców"
                    ul. Św. Rocha i Browarnianej. Będziemy za to wdzięczni.
                  • Gość: miesz. Św.Rocha Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 11.10.06, 16:30
                    Bardzo dobrze, że w koncu będzie uporządkowane nasze podwórko. Uważam, że
                    wszyscy mieszkancy ul. Św. Rocha, Browarnianej gdzie pan mieszka oraz Pałacowej
                    wiedzą, że jest to pana zasługa ten parking. Ja panu za to przedsięwzięcie
                    serdecznie dziekuję i myślę, że większość mieszkańców ulic wymienionch dołancza
                    się do tych podziekowań.
                    Obawa moja jest taka, że z tego parkingu będą korzystać konsumenci resteuracji
                    z naprzeciwka, gdyż tam nie mają samochody zapewnionego miejsca. Może jest taka
                    możliwość aby postawić tu tabliczkę z napisem " parking tylko dla mieszkańców"
                    ul. Św. Rocha i Browarnianej. Będziemy za to wdzięczni.
                    • Gość: gość Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:19
                      mamo chwalą nas
                      • Gość: Marian Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:13
                        Nie ma możliwości postawienia takiej tabliczki, parking jest dla wszystkich i ja
                        też będę tam parkował jak przyjadę do rynku.
                        Nie wiedziałem, że to parking budowany na chwałę Miłosza.
                        Może ktoś mnie uświadomić co ten pan zrobił dobrego dla miasta?
    • Gość: Misiaczek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:29
      Chyba się naćpałaś Małgosiu albo mówimy o innym człowieku. Ten al...? Takich
      ludzi powinniśmy się pozbywać z rady miasta a nie ich promować. Czas wyczyścić
      szeregi z dorobkowiczów którzy w byciu radnym widzą szansę na zarobienie kasy
      dla siebie i swoich bliskich. I nie mówię tu konkretnie do w/w Pana ale do
      połowy a może większości naszych miejskich radnych. Nasza Rada Miasta to "Jedna
      Wielka Kpina". Proponuje pooglądać jakkiekolwiek obrady. Ciekawe po co oni
      wogóle się spotykają :)
      • Gość: Małgośka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 12.10.06, 13:40
        Misiaczku ja nie naćpałam się. Może Ty mowisz o sobie bo w Olawie ćpunow nie
        brakuje. Nie podzielem Twoich wypocin. Nie mnie oceniać wszystkich radnych bo
        sa jacy są. Ale co do tego radnego to mam szacunek. Sama przekonałam się, że
        jest to raadny zaradny i dużo pomaga ludziom. Organizuje dzieciom i młodzieży
        wolny czas na feriach. Organizuje konkursy dla młodzieży itp. Jest też
        zaangazowaany w sprawy miasta. Wiadomo, że nie ma ludzi nie zastąpionych ale
        jak narazie nie widzę lepszych. W mojej ocenie Misiaczku jesteś nieobiektywny.
        Pozdrawiam Cię Małgorzata
    • Gość: olawski gostek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.93.* 15.10.06, 19:40
      Widzę Małgosiu ze Miłosz to Twój fan. Wspólczuję. To skoczek z ugrupowania do
      ugrupowania, to kapuś i wredniak. Ale co zrobic jak ci sie podoba ten facet to
      ok. Ale ja uważam ze Oławianie nie powinni miec takich radnych - karierowiczów.
      • Gość: Gośka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 15.10.06, 22:59
        Oławski gostku a czy ty miałeś doczynienia z miłoszem, że tak go negatywnie
        postrzegasz? Ja mam całkowicie inne zdanie i wiem, że wielu oławian ma
        pozytywne o nim zdanie. Mnie doradził dobrze i za to go szanuję. Mnie ludzie
        skierowali do niego żeby u niego szukać pomocy i dobrze mnie skierowali. Ja
        wcześniej go osobiście nie znałam. Uważam, że najpierw każdy niech oceni siebie
        a potem będzie miał moralne prawo innych oceniać.
      • Gość: wyborca obiektywny Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 195.68.233.* 16.10.06, 08:30
        jest to normalne, że każdy ma swoich zwolenników i przeciwników. Ja dzieki
        Miłoszowi jestem w Obwodowej Komisji Wyborczej i na niego głosuję
        • Gość: wyborca Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 16.10.06, 13:06
          Panie radny Miłosz w bloku gdzie Pan mieszka nie grzeją, jest zimno i co Pan na
          to?
          • Gość: Melchioe Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 81.219.156.* 16.10.06, 18:44
            Pan Miłosz na radnego, to kiepski żart. Ci co go znają wiedzą, że sie do tego
            nie nadaje. Widzi żaba, że konia kują i nogę podstawia... Ostatnio na niego
            ludzie głosowali tak dla żartu, jakie było zdziwienie, że został radnym....
            • Gość: tami Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 82.160.156.* 16.10.06, 19:52
              Miłosz na radnego ? to jakaś kpina czy co...:) przecież to lebioda nie nadająca
              sie zupełnie na takie stanowisko, bez żartów
              • Gość: ulka Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chello.pl 19.10.06, 21:25
                podobno pani Małgorzata ma powód żeby chwalić pana Czesława ze względu na
                gorącą przyjaźń. czy żona tego pana wie o tym?
    • lakers13 Re: radny miasta oława Czesław Miłosz 24.10.06, 01:31
      Szanowna Pani może troszeczkę skromniejsze opinie o swoim TATUSIU bo to nie
      fajnie tak ściemniać potencjalnych wyborców, a tak wogóle to tego Pana nie
      trzeba już relkamować, bo przecież cała Oława i nie tylko go znają, i mają
      wyrobioną o nim opinię. Pozdrawiam gorąco i zapraszam do dyskusji.
      • poodzian Re: radny miasta oława Czesław Miłosz 29.01.07, 19:58
        Niewiedziałem, że pan Miłosz to taki wdzięczny temat do dyskusji. Zapraszam
        więc do rozmowy, tych co Go znają, cenią i mają zastrzeżenia.
        • Gość: Ania Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: 81.219.217.* 30.06.07, 20:29
          Czy to nie czasem ten pan co na czarnobiałych zdjęciach wychodzi z czerwonym
          nosem?
          • Gość: Jarek Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chrobrego18.ronus.pl 30.06.07, 22:25
            Aleś wysiliła sie babo. Każdy nos może mieć czerwony z róznych powodów. Ale co
            do tego radnego to nie podzielam Twojej złośliwości. Ale czy Ty jesteś Anią to
            ja naprawdę mam wątpliwości.
            A ponadto Aniu mam dla Ciebie propozycję! Przyglądnij się sobie, Ty masz też
            napewno masz coś czerwonego
            • poodzian Re: radny miasta oława Czesław Miłosz 30.06.07, 23:12
              Temu panu już dawno trzeba było podziękować. Jest chamski, ordynarny a jego
              korzenie sięgają SB. Niech już odpocznie na emeryturze i nie zatruwa ludziom
              życia!
              • poodzian Re: radny miasta oława Czesław Miłosz 01.07.07, 07:52
                Metody jego działania można podziwiać na forum. Jeśli tylko ktoś napisze o nim
                prawde. Zaraz wstawia z 5 nowych postów aby ten niewygodny nie był ostatni i
                obrzuca epitetami tego kto to napisał. Jak nic, metody z SB.
                • Gość: emeryt Re: radny miasta oława Czesław Miłosz IP: *.chrobrego18.ronus.pl 01.07.07, 10:50
                  Ja wiem, że jeżeli ktoś ma wiele incjatyw i je realizuje to ma wiele wrogów.
                  Kim sa Ci wrogowie? A no nieudacznicy, którzy zerują tylko na tym aby
                  przeszkadzać i wytykać błędy.
                  Powiedz poodzian co Ty wogóle zrobiłeś dobrego dla innych?
                  Jak czytam Twoje posty to krytykujesz tylko osoby Tobie nie wygodne, które coś
                  dla mieszkańców Oławy w swoim życiu zrobiły.
                  Natomiast o tym radnymn stwierdzasz nieprawdę i wprowadzasz ludzi w błąd.
                  Miłosza znam dobrze i zapewniam, że nigdy nie był w SB. Nie prawdą jest też
                  to, że jest on w pracy arogancki. Właśnie do niego do pracy przychodzi wielu
                  oławian po porady i naprawdę dużo ludziom pomaga. Dlatego uważam, że jesteś
                  poodzian wcale nieobiektywny w swojej aktywności na forum.
                  Podzian jak Ty nic nie robisz pozytywnego to przynajmniej nie przeszkadzaj
                  innym.
                  Naprawdę co do tego radnego policjanta Twoje posty są krzywdzącenie. Tylko
                  zniechęcasz innych do działania.
                  • makler4 Re: radny miasta oława Czesław Miłosz 01.07.07, 19:57
                    Byłem kiedyś na komendzie w Oławie i dyżurnym (tak się chyba to nazywa) był
                    właśnie Miłosz. Nigdy nie spotkałem się z tak chamskim gościem w stosunku do
                    mnie i do swoich kolegów w mundurze. Chciałem napisać na niego skargę ale sobie
                    odpuściłem. Teraz tego żałuję, bo jak widać dalej psuje ludziom humory.
                    • Gość: janek Ja tego policjanta i radnego szanuję IP: *.chrobrego18.ronus.pl 02.07.07, 20:39
                      Ja czytam forum ale bardzo sporadycznie coś piszę;
                      markiel 4 - to miałeś wyjątkowego pecha jak osobiście dyżurny musiał z toba
                      rozmawiać, musiałeś być bardzo upierdliwym interesantem.
                      Nie wypowiadaj się, że stajesz w obronie innych policjantów bo to jest
                      wierudne kłamstwo i współczucia nie znajdziesz
                      makler4 - czytając twoje posty oceniam cię jako osobę wyjątkowo przykrą, a
                      jest to ocena nie tylko moja.
                      makler4 - treścią swoich postów wydajesz opinię o sobie, że jesteś wyjątkowym
                      (domyśl się czym), tylko można współczuć twoim bliskim
                      • Gość: Zorientowany Re: Ja tego policjanta i radnego szanuję IP: 81.219.217.* 02.07.07, 22:56
                        • Gość: Zorientowany Re: Ja tego policjanta i radnego nie szanuję IP: 81.219.217.* 02.07.07, 23:00
                          Ja akurat tak jak makler. Ten radny i policjant nie nadaje się wogóle do pracy
                          z ludźmi! Jest chamski, obcesowy i okropny dla ludzi od których nie zależy. Za
                          to do swoich przełożonych jest typowym dupowlazłem. To, że jego wybrano na
                          radnego to skandal! Tym większy, że teraz działa w komisji antyalkoholowej, ci
                          co go znają wiedzą, że to paradoks.
                          • Gość: obserwator Re: Ja tego policjanta i radnego nie szanuję IP: *.chrobrego18.ronus.pl 03.07.07, 13:55
                            Każdy ma swoich wrogów i sympatyków. W każdym razie śmiać mi się chce z
                            niektorych chamskich postów. Czytając tego "zoriętowanego" to tak naprawdę to
                            wcale nie jest on w niczym zoriętowany. Zoriętowany pisze bzdury więc jest
                            zapewne wrogiem i złośliwcem. Jestem przekonany, że jest to taka suflerka
                            polityczna. Komuś na tym zależy aby wprowadzać zamieszanie.
                            Głupoty zazwyczaj wypisują tylko nieudacznicy i złośliwcy. Tym nie należy się
                            wogóle przejmować. Poprostu chamskie posty należy olewać.
                            • librys Re: Ja tego policjanta i radnego nie szanuję 03.07.07, 16:57
                              Nie znam tego gościa ale widzę, że nie jest lubiany. Wszyscy piszą, że gbór a
                              jedna osoba (chrobrego18.ronus.pl), pod różnymi nickami go broni. A może to on
                              sam się tak zażarcie broni?
                              • Gość: Julka Re: Ja tego policjanta i radnego nie szanuję IP: 81.219.217.* 04.07.07, 20:44
                                Miałam z nim do czynienia. Odrażający facet!
                                • Gość: Czesław Miłosz Re: Ja tego policjanta i radnego nie szanuję IP: 195.68.233.* 05.07.07, 15:41
                                  Do tego czasu nie zabieralem głosu na forum, chociaż wiele razy o to byłem
                                  posądzany. Chamskie sposoby wypowiedzi niektorych osób przekraczają granice
                                  zwykłej przyzwoitości. Wbijanie anonimowo szpil we mnie to lekka przesada. Są
                                  to osoby bez honoru i odwagi i za pomocą Internetu plują do woli i leczą w ten
                                  sposób swoje nie zrealizowane ambicje. Wypisują bzdury i nie prawdziwe oceny
                                  mojej osoby i w ten sposób szukają sensacji.
                                  Żmij i szakali nie brakuje nigdzie, w środowisku policyjnym szczególnie. Ja
                                  zawsze byłem konsekwentyny i taki jestem i przez to osiagam cele, a niektórzy
                                  nie mogą tego znieść, to nieudacznicy. Zawiść ludzka nie ma granic. To woła o
                                  pomstę do nieba.
                                  Doskonałych ludzi nie ma i ja to dobrze o tym wiem. Ja jak każdy mam swoje wady
                                  i zalety. Potrafię wyciągać ze swojego postepowania wnioski i być
                                  samokrytycznym. W swojej pracy zawodowej pracowałem w pionie prewencji, potem w
                                  pionie kryminalnym i aktualnie w prewencji na Powiatowym Stanowisku Kierowania
                                  KPP w Oławie. Nigdy nie pracowalem w SB i z tą służba nie miałem styczności.
                                  Mam ugruntowane swoje poglądy polityczne oraz duże doświadczenie w pracy
                                  zawodowej i pracy samorządowej. W swoej pracy zawodowej zajmowałem rózne
                                  stanowiska i nigdy nie miałem opini o nieprzydatności na zajmowanym stanowisku.
                                  Z nałożonych obowiązków zawsze wywiązywałem się jak najlepiej potrafiłem i tak
                                  też jest obecnie. Skarg pisemnych na mnie nigdy nie było. Chciałbym z całą mocą
                                  podkreślić, że ja nie mam sobie nic do zarzucenia.
                                  W swojej pracy zawodowej i radnego przyczyniłem się do rozwiązania wielu
                                  ludzkich problemów i zawsze byłem i jestem wrażliwy na krzywdy ludzkie.
                                  Pomimo, że jestem człowiekiem doświadczonym to nieulegam intuicji, a jeśli ktoś
                                  zawistny myśli inaczej "steorytypami" to nic nie będzie mu pasować.
                                  Kto nie nauczył sie szanować ludzi nie może być dla mnie partnerem w dyskusji.
                                  Zapewniam, że polemizowanie to nie sprawia mi żadnej przyjemności. Jednak
                                  pozostawanie bez reakcji wobec kłamstwa, obłudy, głupoty i pychy łączyć by się
                                  mogło z niewłaśiwym wykonywaniem moich obowiązków w pracy zawodowej i w
                                  wykonywaniu mandatu radnego.
                                  Jeżeli ma ktoś ochotę lub potrzebę ze mną porozmawiania w cztery oczy o
                                  nurtujących go sprawach to jestem do dyspozycji. Moja praca w samorządzie jest
                                  służbą dla wspólnego dobra i dla dobra drugiego człowieka.
                                  Pozdrawiam Czesław Miłosz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka