Gość: Gość IP: *.18.199.lan.e-wab.pl 21.08.09, 16:19 Znacie jakieś przedszkola godne polecenia na Podzamczu? Szukam dla mojego 5latka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: przedszkola na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.09, 16:28 ja polecam na Hetmańskiej, synek chodzi i jest zadowolony (ja też) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: przedszkola na Podzamczu IP: *.18.199.lan.e-wab.pl 21.08.09, 17:44 A do jakiej nauczycielki chodził bo słyszałam że w tym roku były trzy opiekunki w starszakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: przedszkola na Podzamczu IP: *.chello.pl 21.08.09, 18:56 Pracownicy z Hetmańskiej! Wstydu nie macie tak się reklamować? Za mało macie dzieci? Znowu się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: przedszkola na Podzamczu IP: *.18.199.lan.e-wab.pl 21.08.09, 22:13 Kobieto nie wiem o co ci chodzi. Niedawno sprowadziłam się do Wałbrzycha i naprawdę potrzebuje jakiejś opinii o normalnym przedszkolu ale widzę, że chyba tu nie można na nikogo liczyć. Trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: przedszkola na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.09, 00:13 Ciężko będzie Ci zapisać dziecko do przedszkola o tej porze roku. W większości przedszkoli listy już są pozamykane. Odpowiedz Link Zgłoś