Dodaj do ulubionych

Opinie o I LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:16
Jak w temacie. Jutro idę do pierwszej klasy i chciałabym się
dowiedzieć coś o tej szkole. Proszę o wasze wrażenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: 58-300 Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:34
      No cóż... Przez najbliższe trzy lata będziesz kombinować żeby
      siedzieć w tej szkole jak najmniej:) A jak zdasz maturę to
      przyjdziesz pierwszego września jeszcze raz zobaczyć to spojrzenie
      zza okularów pani z matematyki, porozmawiać z panem polonistą o
      wynikach matury i w końcu przyznać się że nie czytałaś tych lektur,
      pójdziesz do wuefisty żeby usłyszeć dowcip co to był już stary jak
      byłaś w podstawówce itd.
      Ogólnie jak tak patrzę z perspektywy tych trzech lat spędzonych w tej
      szkole to fajnie było, ale raczej nastaw się na to że bez stresów się
      nie obejdzie, no ale wszystko dla ludzi. A na marginesie jaki profil?
      • Gość: pierwszak Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:47
        klasa "A" human
        • Gość: 58-300 Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:11
          A to będą gagi profesora W i jego opowiastki historyczne, matma będzie
          dziwna, bo z dziwną panią. Na polskim będziesz "musiała" czytać bo nie
          zdasz (no no), angielski(drugi język obcy) no to Twój przedmiot wiodący
          więc wymigiwanie się może być kiepską sprawą. Nie bierz na drugi język
          hiszpańskiego (u nas w roczniku 90 nikt nie lubił), no chyba że
          iberystyka to Twoja pasja. PO też było fajne i zaliczanie manekina i
          badanie systemowe;) A resztę to zobaczysz:)
          • Gość: Gośśś Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 12:15
            mi osobiście się bardzo podobało w tej szkole, ludzie strasznie tolerancyjni,
            tylko stresów było trochę , ogólnie to mogę powiedzieć, że to szkoła życia bo
            nauczyłam się w niej baaardzo kombinować :D
            • Gość: były uczeń Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:22
              ja nie wytrzymałem, przeniosłem sięi szczerze też nie jestem zadowolony,ale tak
              już mam
              • Gość: zuzia Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:24
                ja wytrzymałami nie przeniosłam się w I klasie, ale jestem srednio zadowolona.
                Może trafiłam na średnich ludzich w klasie, yakich bez wyrazów, njsmutniejsze
                jest to, że powoli taka się staje
                • Gość: jacek Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 16:10
                  I LO jest dobrym liceum, ja bez problemu zdałem bez problemu bardzo dobrze
                  maturę, a tymsamym dostałem się na studia, które mnie interesowały
                  • Gość: jadzia Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:26
                    zgadzam się z opinią powyżej :),:),:)
                    • Gość: paweł Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:29
                      jest ciężko, szczególnie z niektóych przedmiotów, ale sam się najlepiej
                      przekonasz. No i o ściągach w większości przypadków zapomnij
                      • Gość: ... Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:50
                        Oo :) widzę, że "pierwszak" ze mną do klasy chodzi ;)
                        • Gość: absolwentka Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:34
                          Ja "I" wspominam rdzo fajnie, ale pewnie dlatego że miałam super
                          klasę. Pierwsze dwa lata tragiczne, pierwsza klasa straszna, stresów
                          z niektórych przedmiotów do końca życia nie zapomnę. Ale fajne
                          jest,że ta szkoła ma klimat, czuć że chodzisz do 1-go :) Fajne to
                          jest ...Fajne się wspomina, ale do LO już nigdy bym nie wróciła :D
                          Powodzenia
    • Gość: xxx Re: Opinie o I LO IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 20:59
      chodziłam do I LO na mat-fiz
      najgorsza była matma z Pania Pankanin
      to była masakra
    • Gość: Pawel Re: Opinie o I LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.09, 21:54
      Lata w I LO to byl wspanialy czas! Bardzo dobrze wspominam, ale po tylu latach
      wielu nauczycieli sie juz pewnie zmienilo. Ja bylem na mat-fiz i lekcje z prof.
      Pankanin wspominam jak najlepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka