Gość: pierwszak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:16 Jak w temacie. Jutro idę do pierwszej klasy i chciałabym się dowiedzieć coś o tej szkole. Proszę o wasze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 58-300 Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:34 No cóż... Przez najbliższe trzy lata będziesz kombinować żeby siedzieć w tej szkole jak najmniej:) A jak zdasz maturę to przyjdziesz pierwszego września jeszcze raz zobaczyć to spojrzenie zza okularów pani z matematyki, porozmawiać z panem polonistą o wynikach matury i w końcu przyznać się że nie czytałaś tych lektur, pójdziesz do wuefisty żeby usłyszeć dowcip co to był już stary jak byłaś w podstawówce itd. Ogólnie jak tak patrzę z perspektywy tych trzech lat spędzonych w tej szkole to fajnie było, ale raczej nastaw się na to że bez stresów się nie obejdzie, no ale wszystko dla ludzi. A na marginesie jaki profil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszak Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:47 klasa "A" human Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:11 A to będą gagi profesora W i jego opowiastki historyczne, matma będzie dziwna, bo z dziwną panią. Na polskim będziesz "musiała" czytać bo nie zdasz (no no), angielski(drugi język obcy) no to Twój przedmiot wiodący więc wymigiwanie się może być kiepską sprawą. Nie bierz na drugi język hiszpańskiego (u nas w roczniku 90 nikt nie lubił), no chyba że iberystyka to Twoja pasja. PO też było fajne i zaliczanie manekina i badanie systemowe;) A resztę to zobaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośśś Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 12:15 mi osobiście się bardzo podobało w tej szkole, ludzie strasznie tolerancyjni, tylko stresów było trochę , ogólnie to mogę powiedzieć, że to szkoła życia bo nauczyłam się w niej baaardzo kombinować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:22 ja nie wytrzymałem, przeniosłem sięi szczerze też nie jestem zadowolony,ale tak już mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:24 ja wytrzymałami nie przeniosłam się w I klasie, ale jestem srednio zadowolona. Może trafiłam na średnich ludzich w klasie, yakich bez wyrazów, njsmutniejsze jest to, że powoli taka się staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 16:10 I LO jest dobrym liceum, ja bez problemu zdałem bez problemu bardzo dobrze maturę, a tymsamym dostałem się na studia, które mnie interesowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:26 zgadzam się z opinią powyżej :),:),:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:29 jest ciężko, szczególnie z niektóych przedmiotów, ale sam się najlepiej przekonasz. No i o ściągach w większości przypadków zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:50 Oo :) widzę, że "pierwszak" ze mną do klasy chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Opinie o I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:34 Ja "I" wspominam rdzo fajnie, ale pewnie dlatego że miałam super klasę. Pierwsze dwa lata tragiczne, pierwsza klasa straszna, stresów z niektórych przedmiotów do końca życia nie zapomnę. Ale fajne jest,że ta szkoła ma klimat, czuć że chodzisz do 1-go :) Fajne to jest ...Fajne się wspomina, ale do LO już nigdy bym nie wróciła :D Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Opinie o I LO IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 20:59 chodziłam do I LO na mat-fiz najgorsza była matma z Pania Pankanin to była masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Opinie o I LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.09, 21:54 Lata w I LO to byl wspanialy czas! Bardzo dobrze wspominam, ale po tylu latach wielu nauczycieli sie juz pewnie zmienilo. Ja bylem na mat-fiz i lekcje z prof. Pankanin wspominam jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś