Gość: igi IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.04.02, 13:18 slyszeliscie? ten zakaz wydal laskowski. ludzie, co sie dzieje?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergil Re: zakaz wstepu do budynku trojki dla miecugowa!!! 26.04.02, 13:37 Jak to, co będzie dalej? Nieznani sprawcy w dresach z TRZEMA paskami spuszczą Miecugowowi powietrze z opon. Każdy krytykujący Badziewko FM dostanie karną podwyżkę abonamentu. Telefony sie 'popsuje", zeby słuchacze nie nudzili. A kiedy Badziewko FM będzie słuchane już tylko przez pracowników (do Laskowski nadal pewnie słucha Zetki, jak przedtem) - zrobi się na Myśliwieckiej smażalnię ryb. Chociaż... A różnie się teraz tak bardzo? Cenzura, proszę państwa. Zapis na Miecygowa. 12 lat po zliwkidowaniu GUKPPiW. Historia kołem się toczy. W tym wypadku "kołem" (z płotu) można nazwać autora takiego zarządzenia. (dyg) E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: zakaz wstepu do budynku trojki dla miecugowa!!! IP: 62.8.156.* 26.04.02, 13:58 Gość portalu: igi napisał(a): > slyszeliscie? ten zakaz wydal laskowski. ludzie, co sie dzieje?! Nie, nie słyszałem. A skąd Tobie o tym wiadomo? J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: zakaz wstepu do budynku trojki dla miecugowa!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.04.02, 14:11 zaprenumerowalam serwis tajniaka i dzisiaj otrzymalam od nich taka wiadomosc. ufam im i mysle, ze to wiarygodna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: zakaz wstepu do budynku trojki dla miecugowa!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.04.02, 14:12 zapomnialam! Tajniak Lapy Precz Od Trojki www.tajniak.nsbi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: zakaz wstepu do budynku trojki dla miecugowa!! 26.04.02, 14:43 Co więcej, Miecugow potwierdził tę wiadomość w mailu do mojej znajomej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREE !!! BILOBIL - SAMOBIJ !!! IP: *.116.86.85.unregistered.k.pl 26.04.02, 19:25 tuhanka napisał(a): > Co więcej, Miecugow potwierdził tę wiadomość w mailu do mojej znajomej... A tak na marginesie artykułu Miecugowa o Trójce - czy to możliwe, żeby Pan Laskowski był aż tak małostkowy, że skoro szanownemu antenatowi od dyrektorowania anteną Trójki może jedynie "napluć do kapelusza", to zaraz musiał to zrobić w tak żenująco haniebny sposób??? Nie ma odwagi "napluć mu do mikrofonu" i odpowiedzieć na zarzuty publicznie? Pozdraw FREE PS. Ja sobie nagrałem wypowiedzi Witolda "Bilobil" Laskowskiego i przepuściłem przez software'owy "Lie-Detector" (specjalny program do wykrywania kłamczuszków działający w oparciu o analizę głosu) i muszę powiedzieć, że test wypadł znakomicie :->> ... tyle kłamstw, że boki zrywać! Odpowiedz Link Zgłoś