czarnajagoda 30.10.03, 12:09 to jakoweś trofeum przechodnie??? co wejdę to inny założyciel ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 12:34 lubujem się w izmienieniach, aczkowiek ten nick chyba najlepiej oddaje jego siedmioadmińskość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 12:55 mnie to się ostatni założyciel najbardziej podobał ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 13:04 hyhy, znaczy który, bo już mi się pomerdało? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 13:30 coś o admistracencji, czy jakoś tak dokładnie już nie pamiętam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 13:34 "administrascencja forumialna" - aż tak słówka owe oko Twe uradowały? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 14:13 to akurat słówkotwórstwo własnej robotki - wyrób zdecydowanie nietaśmowy, indywidualnie dopieszczany, jest już drobinka perełek takowech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 14:32 takie wyroby są najlepsze... indywidualizm ponad wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 14:44 hyhy, wyczytałam w swojem kole astralnem skłonności do ekstrawagancji, emanację erotyzmem, co ciekawe również nudyzm - tego ostatniego akurat nie praktykuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 15:15 ja w swoim kole astralnym nieczego sie nie dopatrzyłam, gdyż nie studiowałam takowego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 15:24 ja stale co nowego odkrywam, my wiedźmy takie już zamiłowanka mamy, to taka nasza forma osobistej ekspresji poprzez zainteresowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 15:42 cóż, wampirzyce nieco różnią się od wiedźm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 15:53 my zdajesie jesteśmy nastrojone bardziej kontemplacyjnie i analitycznie względem wydarzeń, wampirzyce charakterystuje spontaniczna żywiołowość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_man Re: czy to forum 30.10.03, 16:01 szukacie swieżej krwi? czy bardziej odlecieć z kimś pragniecie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: czy to forum 30.10.03, 16:10 w wirtualu wiedzmy i wampirzyce a w realu hehe cichutkie i skromniutkie (a przynajmniej jedna na pewno). ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:10 Eda, czyzbys zaniedbala poznanie drugiej, ciemnej (a wlasciwie jasnej) gitmanowej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:11 nei kazdy jest tak przedsiebiorczy jak ty. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:15 No wiesz! Czy przypadkiem nie powinnam sie obrazic? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:17 alez wybij sobie to z glowy (obrazanei wybij). Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:16 hyhy, ja go znam już nazbyt dobrze, dzisiaj temat piersi mu spokoju nie daje, szczególne upodobanie przejawia względem murzyńskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:18 o ty zdrajco! nei odezwe sie do ciebie wiecej zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:19 hyhy, no w gabarytach nie mają sobie równych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:21 Che, che, Eda to specjalnie nie ma powodu zazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:24 hyhy, no już nie bądź taka skromna, w niczym mi nie ustępujesz w tej kwestii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:26 hehe jak sie watek rozwinal prosze ja was. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:27 hyhy, aż się wstydzę dalej w nim pisać, może teraz pogawędzimy o wdziękach gitmanowech? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:33 no wiesz, Ty zrobiłaś bardziej dokładny ogląd, ja tylko pod prysznicem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:39 to z powodu kurzu, alkoholu czy papierosowego dymku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:41 No napisalam, ze z wrazenia. A kurzu mi nie wypominaj, przecie wiesz, ze nie mam drygu do sprzatania. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:56 Eda, co tak dlugo przypominasz sobie gitmanowe wdzieki? Rozmarzylas sie, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:58 nie, rozmarzyłam się nad propozycją trójkącika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 08:58 to jaq, jako niezorientowana, prosiłabym chociaż o opis rzeczonych wdzięków, skoro nie dane było mi ich ujrzeć oczyma własnemi... a Wy tylko rozpalacie moją niezdrową ciekawość poczem zmieniacie temat ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 09:06 Gitmanek z natury skromnym wielce ;) nie wiem czy życzyłby sobie, cobym uchylała rąbka jego fantazji finezji pełnech i zdecydowanie różnorodnech, zapewniam Cię, iż jest Młodzieńcem niezwykle intrygującem i inteligentnem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 09:21 tyle to jeszcze mogę stwierdzić na podstawie wirtualnego oglądu... mię to ciekawi, czego za pośrednictwem monitora stwierdzć nei mogę, a co Wasze zachwytty wzbudza... niechże i ja się pozachwycam... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 09:25 przede wszystkim urok osobisty, no i szarmancja - z bukietem róż czerwonech zostałam powitana w progu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 09:27 cóż, niestety, urok osobisty to coś, czego żaden opis nie odda, muszę więc tak po prostu dać wiarę Twym słowom... a ja z natury małej wiary jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 09:30 publicznie nie przystoi roztkliwiać się nad szczegóły, Mmpmek też całkiem do rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 09:45 czy mam to odczytać jako sugestię, żeby odczepić się od Gitmana (chociażem jeszcze nie zdązyła się przyczepić), a zająć MMPMem??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 10:47 ja jestem zajęta kilkoma panami, aczkowiek nie przeczę, iż Gitmanek powoduje szczególne moje poruszenie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 31.10.03, 11:49 I przez to edowe poruszenie nie udalo mi sie zgarnac go calego dla siebie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 12:18 a Tobie Miltoniu uprzejmie doradzam, z troską w głosie, cobyś się Normalsem zajęła, on Cię teraz bardzo potrzebuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: czy to forum 31.10.03, 12:28 Cos mi ta Twoja troska falszywie pobrzmiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 12:36 a co mam to bardziej wprost napisać, że tak naprawdę to nie mam się ochoty z żadną kobietką dzielić Gitmankiem <no z Tobą i Anielą to mogę ewentualnie> ale z żadną inną!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 14:10 hyhy, a co to brak ruchu w interesie gastronomicznem i poczęłeś konsumować młodzianków? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 14:12 Żeby życie maiło smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 14:20 hyhy, no mnie akurat to nie jest tak wszystko jedno, przychylam się ku drugiej z wymienionych opcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 14:57 Zapewniam, że i jedno i drugie może być wyborne. Trzeba tylko wiedzieć ajk przyrządzić. I zadbać, żeby to były zdrowe egzemplrze. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 15:09 lepiej uszczegółów mi temat wspólnej kolacji, bo jak narazie była to jedynie niezobowiązujaca proposition ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 18:19 hyhy, brzmi intrygująco, mam nadzieję iż nie jest równoznaczne z uczestnictwem w jakiem zawirowaniu dziejowem...i ten dreszczyk niepewności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia do h.lectera 31.10.03, 18:58 Lepiej Gitmana nie nadgryzaj, bo dla Edi nic nie zostanie. Ja tam swojej czesci troskliwie pilnuje, a Eda czasami zapomina, jak sie zapomina z innymi (tzn. jak sie na kolacje z nimi wybiera). Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: do h.lectera 31.10.03, 19:03 hyhy, dzięki Miltoniu, iż sprowadziłaś mnie na właściwą ścieżkę i udzieliłaś stosownych informacji, bo już się prawie zapomniałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 19:00 aż strach się bać ;) z pewnością weekend owy przepędzasz świątecznie i ucztująco, koniec końcem taka uroczystość tylko raz w roku się przydarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 14:08 Skoro to święto zmarłych, to czas zadbać, aby było też świętam kilkorga moich niekoniecznie dobrych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 14:16 ja obchodziłam wczoraj, wciąż mam nadzieję na świętość, mimo wszystko - może kto me przewinienia tam po drugiej stronie jednak z pamięci wymaże ;) PS. nie wiedziałam, iż weekendowo bywasz na łączach, skoro tak to odmailuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 14:27 Weekendowo tak, świątecznie niestety już nie. Dlatego wczoraj nie mogłem wirtualnie świętować. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 14:37 jak całkiem realnie to byłam dniem wczorajszem na smętarzu o zmierzchu - tysiące palących się lampek na nagrobkach, różowiejące niby o brzasku niebo, zapach wosku pomieszany z igliwia - niepowtarzalny klimacik...byłam odwiedzić Edka Stachurę - jest pochowany pod brzózką, niesamowite się mi zdaje to, iż to było nie tak znowu dawno wątłe drzewko, a teraz to już całkiem słusznych rozmiarów - niby wszystko dookoła takie samo, a jednak jest ono w jakimś stopniu symbolem wzrostu, wszelkie budzące się w takich miejscach życie to w pewnym sensie symbol zwycięstwa nad śmiercią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 14:47 Ja byłem za dnia - musiałem zdążyć na pociąg powrotny. Nie lubię cmentarzy 1 listopada - za dużo na nich żywych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 14:58 hyhy, co do żywotności pewności nie ma <warto czasem dopytać>, rzekłabym, że im ciemniej, to się pojawiają większe wątpliwości, poza tem jedynie zaduszkowo na każdem nagrobku się pali światełko - pod tym względem jest to dzionek niepowtarzalny, no i jeszcze kwitnienie chryzantem oraz złotojesienność wokół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 15:04 Osobiście uważam, ze ludzie powinni na cmentarz przyjść z rana, zostawić kwiaty, zapalić świeczki i sobie póść. Wtedy cmentarzy byłby piekny i bezludny, i byłby idealnym miejscem do romantycznych spacerów. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 15:10 no ale jeśli takich chętnych na ów spacer byłoby sporo - to bezludzie jest niewykonalnem, no chyba, że by ich co zestresowało, a potem zwyczajnie nie dotarli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 15:15 A jak z tym odmailowywaniem? Bo mnie zaraz z czytelni wyproszą. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 15:17 się zbieram w sobie i odskrobię za chwilutkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:57 hyhy, też mam talent do bałaganienia, jak zaczynam porządkować, to uzyskuję odwrotny efekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś