Dodaj do ulubionych

czy to forum

30.10.03, 12:09
to jakoweś trofeum przechodnie??? co wejdę to inny
założyciel ;))
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 12:34
      lubujem się w izmienieniach, aczkowiek ten nick chyba najlepiej oddaje jego
      siedmioadmińskość ;)
      • czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 12:55
        mnie to się ostatni założyciel najbardziej podobał ;))
        • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 13:04
          hyhy, znaczy który, bo już mi się pomerdało? ;)
          • czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 13:30
            coś o admistracencji, czy jakoś tak dokładnie już nie pamiętam ;))
            • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 13:34
              "administrascencja forumialna" - aż tak słówka owe oko Twe uradowały? ;)
              • czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 13:36
                właśnie, wuielbiam takowe :))
                • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 14:13
                  to akurat słówkotwórstwo własnej robotki - wyrób zdecydowanie nietaśmowy,
                  indywidualnie dopieszczany, jest już drobinka perełek takowech ;)
                  • czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 14:32
                    takie wyroby są najlepsze... indywidualizm ponad wszystko :))
                    • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 14:44
                      hyhy, wyczytałam w swojem kole astralnem skłonności do ekstrawagancji, emanację
                      erotyzmem, co ciekawe również nudyzm - tego ostatniego akurat nie praktykuję ;)
                      • czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 15:15
                        ja w swoim kole astralnym nieczego sie nie dopatrzyłam, gdyż nie studiowałam
                        takowego ;))
                        • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 15:24
                          ja stale co nowego odkrywam, my wiedźmy takie już zamiłowanka mamy, to taka
                          nasza forma osobistej ekspresji poprzez zainteresowania ;)
                          • czarnajagoda Re: czy to forum 30.10.03, 15:42
                            cóż, wampirzyce nieco różnią się od wiedźm :))
                            • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 15:53
                              my zdajesie jesteśmy nastrojone bardziej kontemplacyjnie i analitycznie
                              względem wydarzeń, wampirzyce charakterystuje spontaniczna żywiołowość ;)
                              • bad_man Re: czy to forum 30.10.03, 16:01
                                szukacie swieżej krwi? czy bardziej odlecieć z kimś pragniecie?;)
                                • gitman Re: czy to forum 30.10.03, 16:10
                                  w wirtualu wiedzmy i wampirzyce a w realu hehe cichutkie i skromniutkie (a
                                  przynajmniej jedna na pewno). ;)))
                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 16:27
                                    hyhy, się odezwał herosik :P
                                    • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:10
                                      Eda, czyzbys zaniedbala poznanie drugiej, ciemnej (a wlasciwie jasnej)
                                      gitmanowej strony?
                                      • gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:11
                                        nei kazdy jest tak przedsiebiorczy jak ty. ;)))
                                        • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:15
                                          No wiesz! Czy przypadkiem nie powinnam sie obrazic?
                                          • gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:17
                                            alez wybij sobie to z glowy (obrazanei wybij).
                                        • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:16
                                          hyhy, ja go znam już nazbyt dobrze, dzisiaj temat piersi mu spokoju nie daje,
                                          szczególne upodobanie przejawia względem murzyńskich ;)
                                          • gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:18
                                            o ty zdrajco! nei odezwe sie do ciebie wiecej zobaczysz.
                                            • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:19
                                              hyhy, no w gabarytach nie mają sobie równych ;)
                                              • gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:20
                                                zazdroscisz? ;)))
                                                • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:21
                                                  Che, che, Eda to specjalnie nie ma powodu zazdroscic.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:24
                                                    hyhy, no już nie bądź taka skromna, w niczym mi nie ustępujesz w tej kwestii ;)
                                                  • gitman Re: czy to forum 30.10.03, 17:26
                                                    hehe jak sie watek rozwinal prosze ja was.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:27
                                                    hyhy, aż się wstydzę dalej w nim pisać, może teraz pogawędzimy o wdziękach
                                                    gitmanowech? ;)
                                                  • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:30
                                                    To zaczynaj Eda, che, che
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:33
                                                    no wiesz, Ty zrobiłaś bardziej dokładny ogląd, ja tylko pod prysznicem ;)
                                                  • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:38
                                                    Ale mnie zamglilo z wrazenia.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:39
                                                    to z powodu kurzu, alkoholu czy papierosowego dymku? ;)
                                                  • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:41
                                                    No napisalam, ze z wrazenia.
                                                    A kurzu mi nie wypominaj, przecie wiesz, ze nie mam drygu do sprzatania.
                                                  • miltonia Re: czy to forum 30.10.03, 17:56
                                                    Eda, co tak dlugo przypominasz sobie gitmanowe wdzieki? Rozmarzylas sie, czy
                                                    jak?
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:58
                                                    nie, rozmarzyłam się nad propozycją trójkącika ;)
                                                  • czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 08:58
                                                    to jaq, jako niezorientowana, prosiłabym chociaż o opis
                                                    rzeczonych wdzięków, skoro nie dane było mi ich ujrzeć
                                                    oczyma własnemi... a Wy tylko rozpalacie moją niezdrową
                                                    ciekawość poczem zmieniacie temat ;((
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 09:06
                                                    Gitmanek z natury skromnym wielce ;) nie wiem czy życzyłby sobie, cobym
                                                    uchylała rąbka jego fantazji finezji pełnech i zdecydowanie różnorodnech,
                                                    zapewniam Cię, iż jest Młodzieńcem niezwykle intrygującem i inteligentnem ;)
                                                  • czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 09:21
                                                    tyle to jeszcze mogę stwierdzić na podstawie wirtualnego
                                                    oglądu... mię to ciekawi, czego za pośrednictwem monitora
                                                    stwierdzć nei mogę, a co Wasze zachwytty wzbudza...
                                                    niechże i ja się pozachwycam...
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 09:25
                                                    przede wszystkim urok osobisty, no i szarmancja - z bukietem róż czerwonech
                                                    zostałam powitana w progu ;)))
                                                  • czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 09:27
                                                    cóż, niestety, urok osobisty to coś, czego żaden opis nie
                                                    odda, muszę więc tak po prostu dać wiarę Twym słowom... a
                                                    ja z natury małej wiary jestem...
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 09:30
                                                    publicznie nie przystoi roztkliwiać się nad szczegóły, Mmpmek też całkiem do
                                                    rzeczy ;)
                                                  • czarnajagoda Re: czy to forum 31.10.03, 09:45
                                                    czy mam to odczytać jako sugestię, żeby odczepić się od
                                                    Gitmana (chociażem jeszcze nie zdązyła się przyczepić), a
                                                    zająć MMPMem??? ;))
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 10:47
                                                    ja jestem zajęta kilkoma panami, aczkowiek nie przeczę, iż Gitmanek powoduje
                                                    szczególne moje poruszenie ;)))
                                                  • miltonia Re: czy to forum 31.10.03, 11:49
                                                    I przez to edowe poruszenie nie udalo mi sie zgarnac go calego dla siebie :-(((
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 12:18
                                                    a Tobie Miltoniu uprzejmie doradzam, z troską w głosie, cobyś się Normalsem
                                                    zajęła, on Cię teraz bardzo potrzebuje ;)
                                                  • miltonia Re: czy to forum 31.10.03, 12:28
                                                    Cos mi ta Twoja troska falszywie pobrzmiewa.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 12:36
                                                    a co mam to bardziej wprost napisać, że tak naprawdę to nie mam się ochoty z
                                                    żadną kobietką dzielić Gitmankiem <no z Tobą i Anielą to mogę ewentualnie> ale
                                                    z żadną inną!!! ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 13:58
                                                    A z mężczyzną się podzielisz?
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 14:10
                                                    hyhy, a co to brak ruchu w interesie gastronomicznem i poczęłeś konsumować
                                                    młodzianków? ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 14:12
                                                    Żeby życie maiło smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 14:20
                                                    hyhy, no mnie akurat to nie jest tak wszystko jedno, przychylam się ku drugiej
                                                    z wymienionych opcji ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 14:57
                                                    Zapewniam, że i jedno i drugie może być wyborne. Trzeba tylko wiedzieć ajk
                                                    przyrządzić. I zadbać, żeby to były zdrowe egzemplrze.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 15:09
                                                    lepiej uszczegółów mi temat wspólnej kolacji, bo jak narazie była to jedynie
                                                    niezobowiązujaca proposition ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 18:11
                                                    A to na priva ;-)
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 18:19
                                                    hyhy, brzmi intrygująco, mam nadzieję iż nie jest równoznaczne z uczestnictwem
                                                    w jakiem zawirowaniu dziejowem...i ten dreszczyk niepewności ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 31.10.03, 18:26
                                                    To się jeszcze zobaczy ;-)
                                                  • miltonia do h.lectera 31.10.03, 18:58
                                                    Lepiej Gitmana nie nadgryzaj, bo dla Edi nic nie zostanie. Ja tam swojej czesci
                                                    troskliwie pilnuje, a Eda czasami zapomina, jak sie zapomina z innymi (tzn. jak
                                                    sie na kolacje z nimi wybiera).
                                                  • edzioszka Re: do h.lectera 31.10.03, 19:03
                                                    hyhy, dzięki Miltoniu, iż sprowadziłaś mnie na właściwą ścieżkę i udzieliłaś
                                                    stosownych informacji, bo już się prawie zapomniałam ;)
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 31.10.03, 19:00
                                                    aż strach się bać ;) z pewnością weekend owy przepędzasz świątecznie i
                                                    ucztująco, koniec końcem taka uroczystość tylko raz w roku się przydarza ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 14:08
                                                    Skoro to święto zmarłych, to czas zadbać, aby było też świętam kilkorga moich
                                                    niekoniecznie dobrych znajomych.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 14:16
                                                    ja obchodziłam wczoraj, wciąż mam nadzieję na świętość, mimo wszystko - może
                                                    kto me przewinienia tam po drugiej stronie jednak z pamięci wymaże ;)

PS. nie wiedziałam, iż weekendowo bywasz na łączach, skoro tak to odmailuję ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 14:27
                                                    Weekendowo tak, świątecznie niestety już nie. Dlatego wczoraj nie mogłem
                                                    wirtualnie świętować.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 14:37
                                                    jak całkiem realnie to byłam dniem wczorajszem na smętarzu o zmierzchu -
                                                    tysiące palących się lampek na nagrobkach, różowiejące niby o brzasku niebo,
                                                    zapach wosku pomieszany z igliwia - niepowtarzalny klimacik...byłam odwiedzić
                                                    Edka Stachurę - jest pochowany pod brzózką, niesamowite się mi zdaje to, iż to
                                                    było nie tak znowu dawno wątłe drzewko, a teraz to już całkiem słusznych
                                                    rozmiarów - niby wszystko dookoła takie samo, a jednak jest ono w jakimś
                                                    stopniu symbolem wzrostu, wszelkie budzące się w takich miejscach życie to w
                                                    pewnym sensie symbol zwycięstwa nad śmiercią ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 14:47
                                                    Ja byłem za dnia - musiałem zdążyć na pociąg powrotny. Nie lubię cmentarzy 1
                                                    listopada - za dużo na nich żywych ;-)
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 14:58
                                                    hyhy, co do żywotności pewności nie ma <warto czasem dopytać>, rzekłabym, że im
                                                    ciemniej, to się pojawiają większe wątpliwości, poza tem jedynie zaduszkowo na
                                                    każdem nagrobku się pali światełko - pod tym względem jest to dzionek
                                                    niepowtarzalny, no i jeszcze kwitnienie chryzantem oraz złotojesienność wokół ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 15:04
                                                    Osobiście uważam, ze ludzie powinni na cmentarz przyjść z rana, zostawić
                                                    kwiaty, zapalić świeczki i sobie póść. Wtedy cmentarzy byłby piekny i bezludny,
                                                    i byłby idealnym miejscem do romantycznych spacerów.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 15:10
                                                    no ale jeśli takich chętnych na ów spacer byłoby sporo - to bezludzie jest
                                                    niewykonalnem, no chyba, że by ich co zestresowało, a potem zwyczajnie nie
                                                    dotarli ;)
                                                  • h.lecter Re: czy to forum 02.11.03, 15:15
                                                    A jak z tym odmailowywaniem? Bo mnie zaraz z czytelni wyproszą.
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 02.11.03, 15:17
                                                    się zbieram w sobie i odskrobię za chwilutkę ;)
                                                  • edzioszka Re: czy to forum 30.10.03, 17:57
                                                    hyhy, też mam talent do bałaganienia, jak zaczynam porządkować, to uzyskuję
                                                    odwrotny efekt ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka