Dodaj do ulubionych

Janik: Nadal walczymy

18.02.05, 09:47
To może p. Janik poprze jednomandatowe okręgi
wyborcze (JOW)?

"Ja mogę mówić za siebie, ja byłem zwolennikiem szerszego ruchu obywatelskiego, złożonego bardziej z nazwisk, z ludzi, niż ze struktur partyjnych."

To może p. Janik poprze jednomandatowe okręgi
wyborcze (JOW)? W JOW wybiera się człowieka,
a jego przynależność partyjna jest sprawą
drugorzędną, bo poseł woJOWniczy nie podlega
kierownictwu partii tylko wyborcom.
Obserwuj wątek
    • Gość: Puchatek Re: Janik: Nadal walczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:57
      Janik: Nadal walczymy

...ale bój to jest wasz ostatni :))))
      • Gość: tomek Re: Janik: Nadal walczymy IP: *.desy.de 20.02.05, 12:43
        Miller wyraznie wypial sie na swoich wyborcow.Zostal przez nich wybrany na
        czteroletnia kadencje sejmowa.Widac,ze ma ich gdzies.Licza sie tylko osobiste
        korzysci.Troska o dobro panstwa - to puste slowa,czrstp wypowiadane przez
        dzialaczy SLD,vide:Oleksy
    • Gość: Besrobotny Gdyby wniknąć w tyłek przeciętnego burżuja z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:05
      to głęboko za rencistami i emerytami znaleźli by się ludzie pracy. Ale jeszcze
      gmerając dalej można by spotkać bezrobotnych. Co wspólnego ze mną, bezrobotnym
      mają te ozdoby lewicy, patrzący na nas z wysokości często wielomilionowych
      majątków?
    • Gość: Lenin Ale bój jest to wasz ostatni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:16
      jak wyżej
    • Gość: korado@wp.pl Dosyć Trybuny Żakowskiego IP: 195.117.144.* 18.02.05, 12:39
      Słuchałem dzisiaj "Poranka..." To co wygaduje tam Żakowski to jest demagogia
      czystej wody, takiego prania mózgu nie robi nawet Paradowska. Robi to z finezją
      słonia w składzie porcelany, mając się przy tym za intelektualistę. Panie
      Żakowski wstawianie słówek z podręczników socjologii i filozofii nie zapełni
      dziury po umyśle i pustosłowiu. Ale cóż, skoro Adaś M. tak nakazuje.
      "co pan karze, sługa musi"
    • Gość: rozczarowany To oni jeszcze nie padli ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:46
    • Gość: historykspołeczny Tylko Wałęsa może II-gi raz reanimować lewom nogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:53
      Już raz to uczynił. Jeśli teraz jest za słaby, to niech się przeprosi z
      Mazowieckim, Frasyniukiem i Michnikiem, a sukces murowany.
      • Gość: Sebastian Re: Tylko Wałęsa może II-gi raz reanimować lewom IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 21:17
        ja tego nigdy nie zrozumiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka