Gość: esemes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:00 Czy jest szansa powtórki dzisiejszej audycji południowej Za a nawet przeciw ??? Szkoda mi było redaktora prowadzącego i słuchaczy tego programu, któzy musieli wysłuchiwac tych wytrząsów abp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addictedtoradio Re: Trójka: Słuchaliście dziś u Kuby buty głódzia 05.12.05, 21:08 A co takiego powiedział Głódź? Odpowiedz Link Zgłoś
darciatko Re: Trójka: Słuchaliście dziś u Kuby buty głódzia 06.12.05, 17:53 addictedtoradio napisał: > A co takiego powiedział Głódź? Wyjątkowo mało inteligentnie olał prowadzącego i słuchaczy (nie mam czasu, niech pan się streszcza, o co panu chodzi, jakie radio, jaki Rydzyk, jaki antysemityzm, etc.). Ma facet o sobie niezłe mniemanie!!! :) Żenada. A Kubuś jaki był słodki ... He he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esemes Re: Trójka: Słuchaliście dziś u Kuby buty głódzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:34 mam dla pana minutę, o co panyu chodzi? co R Maryja? co? co? Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski ekscielencja 07.12.05, 12:09 oj przesadzacie Sławoj Leszek był bardzo rzeczowy i precyzyjny, wypowiadał sie zwieźle i w sposób pohamowany, każdy czuł, ze ma ochotę powiedzieć Kubusiowi aby ten spie..ł ale nie zrobił tego. Przy czym był swój chłop bo olał komuchowską "trUjke" stwierdzając wyraźnie, ze śpieszy się na wywiad do jedynki, nie pokumaliscie tego mrugnięcia okiem do starych sluchaczy? Naprawdę wielka klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski grzybki 07.12.05, 14:04 oj nun złośliwiec z Ciebie! Sławoj Felicjan byl tylko dowcipem jaki postanowili Rydz z Mościckim sprawić Sosnkowskiemu, ot tak co by dla jaj go szlag trafił. Z kolei co łączy Sławoja Leszka z Rydzykiem, to tego już chyba ni cholery nikt nie dojdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Trójka: Słuchaliście dziś u Kuby buty głódzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:49 . Odpowiedz Link Zgłoś