matek225 19.02.07, 23:22 Wszystkim krytykującym kiedyś Kraszewskiego radzę posłuchać w ramach pokuty! Kraszewski robił co robił, raz lepiej mu wychodziło, raz gorzej ale ten facio... co to kurna jest??? Żenua, panowie, żenua! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g8g5 Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 19.02.07, 23:27 A co robi? Bo ja go lubię i bawi mnie do łez! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kcuf Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 20.02.07, 00:28 Kraszewski dalej jest w Trojce - w piatek jest wentylator ok 18.45 w jego wykonaniu. A kiedy jest ten Halama i jego audycja "DNO i 3 metry mulu"? - posluchalbym tej audycji. Podaj godzinke. Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 20.02.07, 08:13 Obaj są słabiuteńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 20.02.07, 08:16 > facio... co to kurna jest??? Żenua, panowie, żenua! Najbardziej żenujące moim zdaniem jest używanie nowotworków językowych. Odpowiedz Link Zgłoś
glebogryzarka1 Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 20.02.07, 11:39 > Najbardziej żenujące moim zdaniem jest używanie nowotworków językowych. Podziwu godna samokrytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 20.02.07, 21:34 Zamiast gryźć mnie, albo glebę, ugryź się w tyłek. Będzie lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
glebogryzarka1 Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 21.02.07, 16:05 Skoro tak chcesz rozmawiać na tematy analne: SRAM NA CIEBIE (znów wygrałem, jestem genialny) Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 22.02.07, 07:55 > Skoro tak chcesz rozmawiać na tematy analne: > SRAM NA CIEBIE I dlaczego mnie to nie zdziwiło... I wrzask przy oddawaniu kału świadczy o problemach zdrowotnych. Może za często wykorzystujesz odbyt niezgodnie z przenaczeniem. Skonsultuj się. To forum poniosło by nie powetowaną stratę. > (znów wygrałem, jestem genialny) Podtrzymując wysoko ustawioną poprzeczkę... Istotnie, dzisiaj środa. Odpowiedz Link Zgłoś
glebogryzarka1 Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 22.02.07, 18:49 > > SRAM NA CIEBIE > I dlaczego mnie to nie zdziwiło... bo się przyzwyczaiłeś? > I wrzask przy oddawaniu kału świadczy o problemach zdrowotnych. > Może za często wykorzystujesz odbyt niezgodnie z przenaczeniem. > Skonsultuj się. To forum poniosło by nie powetowaną stratę. ej no napisz od razu, że uważasz mnie za pedała. po co te pensjonarskie podchody. Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 23.02.07, 22:56 > bo się przyzwyczaiłeś? Taaak... do gó..arzy. Zwłaszcza na tym forum. Zwłaszcza do takich jak ty. > ej no napisz od razu, że uważasz mnie za pedała. po co te pensjonarskie > podchody. Pedał, pedał.... to ktoś kto wykazuje sexualne zainteresowanie nieletnimi? Aha... chodziło o homoseksualistę. Nie, nie przeszkadza mi, że jesteś biernym homoseksualistą. Widocznie tak lubisz - masz do tego pełne prawo. Masz jeszcze coś równie ciekawego, do wyrzucenia ze swego jakże bogatego wnętrza? Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 23.02.07, 23:39 tak sie po cichutku zastanawiam, kto gupszy: unibel czy izabil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Halama w Trójce - DNO i 3 metry mułu!!!!!! 24.02.07, 17:34 Oczywiście, że rymciaryćka =:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_bel Halama jest OK !!! 21.02.07, 00:04 Pan Kraszewski to może Panu Halamie ewentualnie buty czyścic. Grzegorz Halama to nie tylko P. Józek. To pełny spektakl kabaretowy w stylu purenonsensu. Oczywiście nie muszą tego rozumieć wszyscy tak jak nie wszyscy uwielbiają disco-polo. A piosenka Halamy była wysoko na Liście Przebojów PR III co oznacza, że się słuchaczom podobała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Halama jest OK !!! 21.02.07, 07:43 i to ma niby być dowód na co?! wylaczalam radio slyszac kraszewskiego i wylaczam gdy slysze halame Odpowiedz Link Zgłoś
matek225 Re: Halama jest OK !!! 21.02.07, 08:19 > Oczywiście nie muszą tego rozumieć wszyscy tak jak nie wszyscy > uwielbiają disco-polo Oczywiście rozumieją to tylko wybrańcy, elita po prostu i tylko ich śmieszy. Obserwuje takich w stolicy: z im większej wsi przyjedzie, tym częściej jada sushi i fusion oraz ćwiczy jogę a jak czegoś nie rozumie, to wmawia sobie, że to purenonsens i że jest śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_bel Re: Halama jest OK !!! 22.02.07, 18:10 > Oczywiście rozumieją to tylko wybrańcy, elita po prostu i tylko ich śmieszy. > Obserwuje takich w stolicy: z im większej wsi przyjedzie, tym częściej jada > sushi i fusion oraz ćwiczy jogę a jak czegoś nie rozumie, to wmawia sobie, że > to purenonsens i że jest śmieszny... Uwielbiam takie wypowiedzi nie na temat, pełne kompleksów i ukrytych fobii. Co ma sushi i fusion do Halamy a wszystko razem do miejsca pochodzenia. To już ludzie ze wsi nie maja prawa do sushi, że o jodze nie wspomnę ? Mają tylko pyry ze skwarkami jeść ? Jeśli Ciebie nie bawi Halama to Twoja sprawa. Masz pilota do TV to go użyj. Swoją drogą to ciekawam co Ciebie śmieszy ? Numer ze skórką od banana ? A może obrady sejmu ? Napisz proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś