Dodaj do ulubionych

JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:31
Dowiedziałem się, że Jacek Poniedziałek, aktor Teatru Rozmaitości będzie grał
w serialu "M. jak Miłość". Nie wiem tylko kogo...
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.aster.pl / 10.72.2.* 04.11.03, 00:06
      pacjenta.. z pewnoscia pacjenta.. i okaże sie ze jest jej zagubionym przed laty
      bratem.. ona go przygarnie.. no i wiesz..
      ale to plotki nie wiesz?..
      a.
    • Gość: max Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 00:47
      napewno nie pacjeta moze grac pacjetke z wiadomych powodow
      • Gość: brokatisdead Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.11.03, 09:39
        Gość portalu: max napisał(a):

> napewno nie pacjeta moze grac pacjetke z wiadomych powodow

ooo, a z jakich to?????

wrrrrrrrrr
      • Gość: h Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:02
        Pisze się PACJENT sieroto
    • Gość: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.u.mcnet.pl 04.11.03, 12:01
      cholercia.. pomylily mi sie seriale.. on nie bedzie pacjentem tylko zagubionym
      ogniwem pomiędzy..... szczegoly na stronie: www.jacekponiedzialekwmjakmilosc.pl
      a.
      • Gość: Anka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: 212.69.75.* 10.11.03, 14:14
        Ludzie, chyba wam sie pomylilo z Markiem Kalita, ktory juz sie pojawil w
        serialu jakis czas temu. jacek P. chyba by sie nie podjal grania w tasiemcu...
        • Gość: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.aster.pl / 10.72.2.* 10.11.03, 19:03

> Ludzie, chyba wam sie pomylilo z Markiem Kalita, ktory juz sie pojawil w
          > serialu jakis czas temu. jacek P. chyba by sie nie podjal grania w tasiemcu...

mię sie oni nie mylą..
          a.
          • Gość: Romek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 14:28
            No i jednak miałem rację. Poniedziałek gra z Dominiką Ostałowską. Pewnie będą
            mieli romans. I bardzo dobrze. Bardzo lubię oglądać ten serial!
            • Gość: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 23.01.04, 19:17
              on na pewno stworzy jakiś wątek beztlenowy z markiem k..
              a.
              • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.04, 00:54
                nie mówić złych rzeczy na Poniedziałka!

:P
                • Gość: Beata Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.xtreme.net.pl 11.05.04, 09:00
                  hej. chodzi mi o to co to znaczy
                  moze grac pacjentke z wiadomych powodow. o co tu chodzi. czy ktos mi wyjasni.
                  ale tak w ogole to aktor the best.
                  • Gość: brokatisdead Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 11.05.04, 19:50
                    sorki
                    ale z jakich to powodow moze grac pacjentke?

boszsz
                    • voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 11.05.04, 19:55
                      Ludzie, Poniedziałek może sobie grać kogo tylko chce - nawet psa w "Klanie",
                      jeżeli mu się tylko spodoba. Aktor jest od grania, jak zapewne wiecie.
    • Gość: Beata Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.xtreme.net.pl 22.05.04, 10:14
      Jacek Poniedzialek jest super. Bardzo mi sie podoba.
      Szkoda tylko ze mam tak malo lat. Ogladam teraz M jak milosc, bo tam wystepuje.
      Napiszcie cos o nim jesli wiecie. swietny aktor.
      • Gość: tere Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 22.05.04, 11:41
        Dziewczyno, nie prowokuj.
        Są, którzy wiedzą o nim sporo - i nie byłby to przyjemny temat. powstałby
        prawdopodobnie wątek dużo bardziej obseniczny, niż ten osławiony o Żuku.
        więc się nie dowiaduj, tylko padaj na kolana przed ekranem, skoro lubisz.
        • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 12:08
          o matkooooo
          zapewniam Cię,że bardziej obsceniczne rzeczy można pisać i o tych, którzy
          oficjalnie jedną żonę mają... szkoda tylko,że nikogo to interesuje.
          dobremu aktorowi nic nie szkodzi, a złemu nic nie pomoże.
          • Gość: tere Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 22.05.04, 12:22
            a akurat nie to miałam na mysli - bardziej przykra wydaje mi się jego zdolnośc
            do obrażania ludzi, wyzywania ich publicznie, atakowania wręcz, rzucania
            słoikami do kolegów na scenie... no, i pewnie mogłabym tak jeszcze wyliczać i
            wyliczać...
            w porównaniu z jego niezrównoważeniem psychicznym jego preferencje seksualne to
            akurat betka
            • Gość: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 15:08
              ...ale jak wiadomo, skojarzenia są sprawą subiektywną i indywidualną ;))
              • Gość: wojtii Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 22.05.04, 15:44
                Ludzie. Zostawcie Poniedzialka w spokoju. Po co upubliczniacie jego zachowania,
                o ktorych nie macie pojecia, jak i preferencje, o ktorych tez niewiele wiecie?
                To jego sprawa. Prac brudy mozna poya siecia.
                • Gość: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 22:19
                  dlaczego zakładasz, że wiemy niewiele?
                  • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 15:22
                    Gość portalu: rea napisał(a):
                    > dlaczego zakładasz, że wiemy niewiele?

dlaczego zakładasz,że kogoś intrygować może czym rzuca Poniedziałek w kolegów
                    na scenie.Widać da się wytrzymać skoro jeszcze go nie zatłukli,a poza tym
                    nie uważasz,że to już raczej jego sprawa?Ty masz oceniać jego aktorstwo, a nie
                    życie osobiste i charakter.
                    • Gość: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 23:01
                      ...ale czy ja tu kogoś oceniam? I skąd wiesz, co mnie może i powinno
                      zaintrygować?
                      • Gość: wojtii Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: 195.136.30.* 24.05.04, 17:16
                        Slusznie magician. To sa sprawy Poniedzialka.
                        • tanger.soto Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 25.05.04, 08:42
                          Wiecie...
                          to nie takie proste. Skoro zdecydowal się na takizawód, to jest osoba
                          publiczna - a skoro postanowił zagrać w serialu - to jest publicZną po dwakroć.
                          I to jeszcze masową publiczną. Jego wybór - ale konsekwencje własnie takie.
                          Nie zdziwiw mnie, jak zobaczę go na okładce "Zuycia na gorąco" niedługo, bo
                          jest to naturalna konsekwencja podjętej decyzji.
                          A skoro tak, to niech się liczy, że mu ludzie zaglądać będą
                          do łózka i w zakamarki duszy.

znam go prywatnie i nie przepadam za nim. Jako aktor tez nigdy mnie nie
                          zachwycał, bo zawsze miałam wrażenie, że jest doskonale sterowany, a nie gra od
                          siebie. Dodam - doskonale sterowany przez Warlikowskiego.

Ale wierzyłam, ze on wierzy w sens wysokiej sztuki, powołanie swojego -
                          niebanalnego przecież - teatru. A tu po prostu serial. Nie potrafię mu tego
                          wybaczyc - bo jako artysta wykazał się brakiem charakteru.
                          Owszem, aktor to aktor, może zagrać psa w Klanie. OK. ale Poniedzialek akurat
                          manifestował oddanie dla sztuki, prawdy i w imię tej sztuki i prawdy dokonywał
                          rzeczy, których normalnie nikt nikomu płazem by nie puścił - tu już wchodzę na
                          teren prywatny, ale jest to logiczna konsekwencja. ale takie były zasady gry.
                          Jesteś artystą - masz taryfę ulgową.

Więc skoro teraz schodzi do pospólstwa, niech się liczy, ze pospólstwo
                          prywmitywnie zaglądać będzie tam, gdzie nie powinno. Takie są reguły tej gry.
                          • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 19:24
                            Tyle, że Życia na Gorąco zapewne nie czytają Ci, do których słowa o wielkiej
                            sztuce kierował Poniedziałek. Kto z kim sypia nie powinno oddziaływać na ocenę
                            jego talentu (lub braku). Zagrał w serialu - trudno. OStaszewska też mnie
                            zachęca do zakupów z Avanti i nic na to nie poradzę. Można rzec takie są
                            finansowe reguły tej gry.
                            Może lepiej, żeby Poniedziałek grał porządnie w serialu na niezłym poziomie
                            (znam gorsze...) niż w beznadziejnym spektaklu? W końcu Bonaszewski też szaleje
                            z lekarzami, a Tinkerem jest nieziemskim...
                            wiem, że ludzie będą włazić mu w życie, bo jest po dwakroć publiczną osobą,
                            ale chyba można powiedzieć co się o tym sądzi.
                            I ja sądzę, że to małe jest...
                            • Gość: asiawu Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 25.05.04, 20:31
                              witam..
                              ja też nie jestem zachwycona tym że j.poniedziałek gra w serialu że m.kalita
                              gra w serialach że c.kosiński także no i m.ostaszewska a też i przecież
                              najlepsza z aktorek s.celińska (chyba że jej wolno)..
                              czasem odnoszę wrażenie że oni-ci którzy się zarzekają od tv czy serialu i ci
                              których się w nich nie spodziewamy potrzebują innego niż tylko ten teatralny
                              poklasku.. chcą innej sławy (?) innej popularności (?).. nie wiem czego.. a
                              może pieniędzy..
                              jeśli chodzi o zaglądanie komuś do sypialni kuchni czy łazienki to czy naprawdę
                              takie mamy przyzowlenie co do osób publicznych kimkolwiek by oni nie byli
                              politykami aktorami (serialowymi czy teatralnymi) śpiewakami czy......??
                              a.
                              • tanger.soto Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 25.05.04, 21:23
                                Ale skoro wolno aktorowi mieć apetyt
                                na inny rodzja poklasku, to mnie wolno być zniechęconym taką postawą.
                                Wolno mi mieć opinię na ten temat...
                                A kwestia zaglądania do kuchni i łazienki: to, niestety, ludzkie.
                                Reguły gry. Ryzyko zawodowe.
                                Mnie to po prostu bardzo zadziwiło.
                                I zasmucilo - choć, jak pisałam, nie należę do jego fanów.
                                • voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 27.05.04, 10:15
                                  Będziemy bardziej zniechęceni, kiedy Poniedziałek wystąpi w reklamie lodów
                                  Koral. To nie nastąpi, choćby z tego powodu, że jest jednak za mało znany
                                  szerszej publiczności. Nie to, co Beata Kozidrak :-)
                                  • Gość: une inconnue Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.76.classcom.pl 03.07.04, 11:38
                                    wolałabym się dowiedzieć czy zobaczymy J.Poniedziałka jesienią na scenie, skoro
                                    TR wyjeżdza do USA z Dybukiem a potem Warlikowski reżyseruje Racine'a w N.Yorku
                                    (sic! gratuluję, gratuluję!!!)- to chyba nie wrócą tak szybko
                                • Gość: amarilla Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 03.06.04, 11:37
                                  Obejrzałam dziś Poniedziałka w Przemianach i aż mi się mokro zrobiło...z takim
                                  facetem mogłabym zgrzeszyć!
                                  • Gość: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:20
                                    Jasne...tylko pamiętaj, że życie to nieustanne pasmo porażek i rozczarowań.
                                    • Gość: amarilla Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.06.04, 10:26
                                      Od razu "życie..." (!)
                                      Może i bym się rozczarowała (choć nie sądzę), ale czasami trzeba spróbować żeby
                                      później nie żałować, że się właśnie nie spróbowało.
                                      Przez czerwiec jest przerwa w TR w Warszawie, ale wierz mi, polecę na pierwszy
                                      spektakl, w którym zagra i chociaż zobaczę go "na żywo".
                                      Ten facet jest ostatnio w moich fantazjach i nie umiałabym się mu oprzeć, oj,
                                      nie...czy więc pożądanie jest złe?
                                      • Gość: alek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.06.04, 10:42
                                        Powiedzcie czy się mylę - Poniedziałek jest gejem?
                                        Wiem, że niektórzy z was wypowiadających się tutaj wie o nim więcej niż
                                        pozostali. Po co laski mają wzdychać doniego (moja dziewczyna np...),
                                        ujawnijcie prawdę. Przypomina mi to sytuację z George Michalem, za którymfanki
                                        piszczały przez 15 lat, aż wyszło szydło z worka.
                                        Poniedziałek grywa w TR homoseksualistę, chętnie jest rozbierany przez
                                        Warlikowskiego, coś w tym musi być, nie sądzicie?
                                        Jego domniemany homoseksualizm może byc wytłumaczony jakoś - stracił ojca w
                                        wieku 4 lat i dlatego później nigdy nie poczuł ojcowskiej miłości
                                        • Gość: portfolio Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 10:54
                                          az mnie zamurowalo !co wy tu do cholery wypisujecie?przestancie grzebac innym
                                          po majtkach,moze zajmijcie sie soba,wiecej pozytku dla ludzkosci z tego bedzie!
                                          • voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 04.06.04, 12:44
                                            Ach, cóż za oburzenie. Przecież i tak wszyscy wiedzą, że "ludzie teatru"
                                            interesują się głównie tym, kto jest gejem, a kto nie i kto z kim sypia. Więc
                                            może skończmy z hipokryzją w stylu "przestańcie grzebać ludziom po majtkach".
                                            Nie udawaj, że nie wiesz.
                                            • Gość: mes Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:53
                                              dla mnie jacek p. i krzysio w. to najlepiej dobrana para w polskiego teatru,
                                              naprawdę!!
                                              • Gość: gość Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:34
                                                najbardziej dobrana para????no no...ciekawe co na to zona k.w.???
                                        • Gość: brokatisdead Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.06.04, 15:16
                                          Gość portalu: alek napisał(a):

> Jego domniemany homoseksualizm może byc wytłumaczony jakoś - stracił ojca w
                                          > wieku 4 lat i dlatego później nigdy nie poczuł ojcowskiej miłości

slabo mi
                                          polecam inne lektury obok/zamiast ulotek od stowarzyszenia piotra skargi

boszsz, ludzie, myslcie troche
                                          • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 16:51
                                            > Gość portalu: alek napisał(a):
                                            >
                                            > > Jego domniemany homoseksualizm może byc wytłumaczony jakoś - stracił ojca
                                            > w
                                            > > wieku 4 lat i dlatego później nigdy nie poczuł ojcowskiej miłości

przepraszam, ale poczułam się jakbym czytała psychoporady...
                                            • Gość: portfolio Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:40
                                              i co to za argument, ze wiem?wiem i znam, ale to prywatna sprawa ludzi.oburzam
                                              sie takim chamskim komentowaniem.lepszy sie czujesz?
                                              • Gość: porfolio Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:41
                                                myslalam ,ze ludzie teatru interesuja sie glownie teatrem
                                                • tanger.soto Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 04.06.04, 18:53
                                                  jak widać interesują się też psychoanalizą...
                                                  • voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 05.06.04, 09:45
                                                    Pozwolę sobie jeszcze raz ugodzić w święte oburzenie niektórych osób - to, kto
                                                    jest w teatrze gejem, a kto nie, jest, moim zdaniem bardzo istotne. Nie sztuka
                                                    grać siebie. Wiadomośc o tym, że aktor grający geja, jest heteroseksualistą (i
                                                    na odwrót) jest bardzo istotna. Dobry aktor zagra oczywiście wszystko, tylko że
                                                    do takiej roli będzie musiał podejść z zupełnie innymi założeniami. Na ogół
                                                    jednak polscy reżyserzy (którzy wiedzą, jak nikt inny, doskonale kto jest kim)
                                                    idą po najmniejszej linii oporu i starają się, żeby geja zagrał gej
                                                    (przyznacie, że tak jest bardzo często). Myślę, że naprawdę nie ma się czym
                                                    oburzać, jeżeli widzowie interesują się preferencjami aktorów. To tak samo
                                                    ważna informacja, jak to, że w jakiejś sztuce rolę faszysty gra ofiara obozu
                                                    koncentracyjnego (a przecież tak też się zdarzało)- to wymaga od aktora
                                                    wielkiego wysiłku w budowaniu roli i warto o tym wiedzieć.
                                                  • Gość: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 11:18
                                                    Jacek P. swym - delikatnie mówiąc - ekscentrycznym stylem zycia i kontaktu z
                                                    innymi, sam komantarze i plotki kreuje i prowokuje. I jego tato nie ma z tym
                                                    wiele wspólnego. Mało tego styl komunikacj TR z mediami i widzem również
                                                    zakłada tworzenie atmosfery - jeśli nie skandalu - to przynajmniej lekkiego
                                                    podniecenia innością - również w sferze obyczajowej.
                                                    Także nie litujcie się, tylko plotkujcie ile wlezie - oni to i lubią i czytają.
                                                  • Gość: wojtii Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:42
                                                    Faktycznie. Nie grzebmy aktorom ani innym w majtkach. Nie na tym forum.
                                                    Chociaz... Moze sam Poniedzialek tu wejdzie, przeczyta i napisze: tak, jestem -
                                                    lub - nie, nie jestem.
                                                  • Gość: kasandra Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 14:11
                                                    no właśnie! ja też na to liczę
                                                  • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 17:19
                                                    tak się zastanawiam nad tym co napisałeś o aktorze i jego przeszłości i
                                                    doświadczeniach i czy widz powinien o wszystkim wiedzieć...
                                                    moim zdaniem to nie wpływa na ocenę roli i ocenę aktorstwa - tzn. nie powinno.

ocena aktorstwa Poniedziałka w roli geja nie powinna być uzależniona od tego
                                                    czy nim jest w rzeczywistości czy nie. Albo inaczej - aktor musi być taki na
                                                    scenie, że widz wyjdzie z teatru w przekonaniu, że rola budowana była na
                                                    stricte prywatnych doświadczeniach. Tzn gej powinien tak samo dobrze grać role
                                                    gejów jak i heteroseksualistów, tak samo dobrze role sierot, jak dzieci z
                                                    rodzin wielodzietnych i tak dalej.

wszystko dookoła nie jest aż tak ważne. wątek o Poniedziałku rozwija sie, bo
                                                    w Polakach wciąż wiele emocji wywołuje orientacja widać. Cóż.
                                                  • voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek 10.06.04, 10:02
                                                    Tak - to nie powinno wpływać na ocenę gry aktora, ale jest ważną i ciekawą
                                                    informacją dla widza - i nie powinniśmy się dziwić, że ludzi to interesuje.
                                                    Jeżeli chodzi o mnie - gdybym się dowiedział, że Poniedziałek jest hetero -
                                                    bardziej bym go podziwiał, bo wiedziałbym, że jego praca była znacznie
                                                    trudniejsza. To tyle. Poza tym i tak wszyscy wiedzą, kto jest jakiej
                                                    orientacji. Chyba naprawdę nie ma się czym oburzać.
                                                  • Gość: zamyslona Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.xtreme.net.pl 21.06.04, 10:52
                                                    Tez pragnę co nieco dorzucić do tego całego zamieszania wokół Jacka
                                                    Poniedziałka. Na jakiej wy podstawie twierdzicie, że on jest gejem.Tylko dlatego
                                                    że gra osoby homoseksualne. Z tego co wiem to gra tez osoby heteroseksualne i
                                                    dobrze mu to wychodzi. Czy widzieliscie go kiedys w homoseksualnej sytuacji
                                                    zeby tak twierdzic.
                                                  • Gość: niunia Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:20
                                                    właśnie to, że gra homoseksualistę nie znaczy wcale, że nim jest
                                                  • Gość: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 21:09
                                                    Gość portalu: niunia napisał(a):

> właśnie to, że gra homoseksualistę nie znaczy wcale, że nim jest

nie w tym problem!
                                                  • jasiek_natolin Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek 22.06.04, 23:30
                                                    Zamyślona i Niunia ???
                                                    Jesteście słodkimi idiotkami czy raczej na wpół perfidnymi prowokatorkami???
                      • Gość: M Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: 193.201.167.* 06.07.04, 17:00
                        .
    • Gość: niunia Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 07:08
      ni wiem skąd takie wnioski wyciągnął jasiek niemniej jednak trochę kultury
      osobistej przydałoby się .chciałam tylko powiedzieć, ze niektórzy z nas zbyt
      pochopnie interpretują pewne fakty .to wszystko.
      • Gość: ja Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:03
        wszyscy, którzy piszą, że znają jacka p. prywatnie bzdurzą. zresztą ta dyskusja
        to żenada, więc kończę.
        • Gość: aga Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:50
          co z tego, że gra w m jak miłośc? Jest super, jeden z najlepszych w tym
          serialu; nie ma żadnej żenady, to świetny aktor
    • Gość: tiger Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:50
      czy to prawda ,że juz zrezygnował z gry w tym badziewiu???

• Gość: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 05.11.04, 19:08
        Nie, gra dalej i bardzo dobrze!
        • Gość: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 05.11.04, 19:17
          Napisałam, że gra dalej i bardzo dobrze! Czytam i czytam o Nim te wszystkie
          plotki i super wiadomości i się dziwię, skąd macie te wiadomości, że jest
          gejem? Widziałam Go na scenie w "Oczyszczonych" i "Beztlenowcach" i był
          świetny! Czy ktoś widział pana Jacka w tzw sytuacji intymnej /można to sobie
          nazwać jak kto chce/, że poszła wieść, że jest gejem? Czy fakt, że w wieku 39
          lat jest kawalerem świadczy o jego "inności"? Przeczytałam, że ma ciężki
          charakter, czymś tam rzuca w kolegów na scenie - czy ktoś to widział na własne
          oczy, że tak mówi? Teatr Rozmaitości słynie z tego, że od aktora wymaga się
          dużo a nawet bardzo dużo a oni podporządkowują się reżyserowi! A tak na
          marginesie - uwielbiam pana Jacka Poniedziałka jako aktora a jako mężczyzna
          wywołuje u mnie szybsze bicie serca!!!
          • Gość: tiger Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:19
            u mnie też!!!
            • Gość: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 06.11.04, 16:09
              Tiger! Dzięki za słowa otuchy! Jestem podbudowana!
              • Gość: tiger Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:27
                podobnie jak Ty uważam,że Ci, którzy zajmują się życiem osobistym Jacka na
                forum publicznym grubo przesadzają.Dla mnie najważniejsze jest Jego wspaniałe
                aktorstwo.
                • Gość: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 06.11.04, 20:10
                  Zgadzam się! Aktor jest aktorem i tylko to powinno nas - widzów interesować!
                  Jednym z zarzutów naszych poprzednich dyskutantów był fakt, że gra w serialu
                  MjM, nie widzę w tym nic złego! Jeśli chcesz dowiedzieć się o Jacku
                  Poniedziałku coś więcej prywatnie, to przeczytaj "Twój Styl" z sierpnia br.
                  Jest tam obszerny wywiad z Nim, wg mnie wywiad bardzo ciekawy okraszony
                  b.ładnymi zdjęciami! Jacek ciekawie i mądrze mówi o sobie, jak został aktorem,
                  co Go cieszy a co smuci w życiu, jak pracuje nad rolą. Polecam!
    • Gość: Ol Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 08.02.05, 15:30
      Cały czas tam pogrywa!
      • Gość: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 08.02.05, 19:25
        Nie rozumiem, gdzie "pogrywa"? Co znaczy to określenie wg ciebie - czy w
        serialu czy w TR? W serialu ma teraz przerwę, bo w czasie kręcenia obecnie
        emitowanych odcinków TR był za granicą w Holandii i Francji! A w teatrze gra
        cały czas!
        • Gość: CC Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:24
          Jacek to wrażliwy, ciepły i dobry człowiek. Nie znam nikogo podobnego do
          niego.
          • Gość: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 09.02.05, 09:51
            31 stycznia był gościem w Teatralnym Klubie Dwójki /II program radia godz.18-
            19/ i bardzo pięknie i mądrze mówił o teatrze, słynnym temacie nagości w
            sztukach TR, kulturze, nowym projekcie "Krum", współpracy z Warlikowskim!
            Żałujcie, że Go nie słyszeliście, rzadko można posłuchać tak mądrych,
            wyważonych i kulturalnych wypowiedzi aktora!
            • Gość: Oleńka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 09.02.05, 10:13
              Ja słuchałam, program był świetny!
              • Gość: milena Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.76.classcom.pl 09.02.05, 10:46
                Ja też go słuchałam i nawet nagrałam na kasecie. Panie Jacku proszę dalej grać
                w M jak Miłość i nie przejmować się tym co mówią różni ludzie.
                • Gość: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 09.02.05, 17:32
                  Mileno, ja też nagrałam i teraz sobie od czasu do czasu słucham Jego pięknego i
                  czystego głosu!
                  • Gość: Milena Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.76.classcom.pl 11.02.05, 10:31
                    To jesteśmy dwie - cieszę się, że czujemy tak samo
                    • Gość: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 11.02.05, 17:54
                      I ja się cieszę, że nie jestem samotna w swych gustach! A do Teatru Rozmaitości
                      chodzę regularnie i zawsze wychodzę usatysfakcjonowana! Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka