GoĹÄ: Romek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:31 Dowiedziałem się, że Jacek Poniedziałek, aktor Teatru Rozmaitości będzie grał w serialu "M. jak Miłość". Nie wiem tylko kogo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.aster.pl / 10.72.2.* 04.11.03, 00:06 pacjenta.. z pewnoscia pacjenta.. i okaże sie ze jest jej zagubionym przed laty bratem.. ona go przygarnie.. no i wiesz.. ale to plotki nie wiesz?.. a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 00:47 napewno nie pacjeta moze grac pacjetke z wiadomych powodow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatisdead Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.11.03, 09:39 Gość portalu: max napisał(a): > napewno nie pacjeta moze grac pacjetke z wiadomych powodow ooo, a z jakich to????? wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: h Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:02 Pisze się PACJENT sieroto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.u.mcnet.pl 04.11.03, 12:01 cholercia.. pomylily mi sie seriale.. on nie bedzie pacjentem tylko zagubionym ogniwem pomiędzy..... szczegoly na stronie: www.jacekponiedzialekwmjakmilosc.pl a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: 212.69.75.* 10.11.03, 14:14 Ludzie, chyba wam sie pomylilo z Markiem Kalita, ktory juz sie pojawil w serialu jakis czas temu. jacek P. chyba by sie nie podjal grania w tasiemcu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.aster.pl / 10.72.2.* 10.11.03, 19:03 > Ludzie, chyba wam sie pomylilo z Markiem Kalita, ktory juz sie pojawil w > serialu jakis czas temu. jacek P. chyba by sie nie podjal grania w tasiemcu... mię sie oni nie mylą.. a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Romek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 14:28 No i jednak miałem rację. Poniedziałek gra z Dominiką Ostałowską. Pewnie będą mieli romans. I bardzo dobrze. Bardzo lubię oglądać ten serial! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a. Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 23.01.04, 19:17 on na pewno stworzy jakiś wątek beztlenowy z markiem k.. a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.04, 00:54 nie mówić złych rzeczy na Poniedziałka! :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beata Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.xtreme.net.pl 11.05.04, 09:00 hej. chodzi mi o to co to znaczy moze grac pacjentke z wiadomych powodow. o co tu chodzi. czy ktos mi wyjasni. ale tak w ogole to aktor the best. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatisdead Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 11.05.04, 19:50 sorki ale z jakich to powodow moze grac pacjentke? boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 11.05.04, 19:55 Ludzie, Poniedziałek może sobie grać kogo tylko chce - nawet psa w "Klanie", jeżeli mu się tylko spodoba. Aktor jest od grania, jak zapewne wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beata Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.xtreme.net.pl 22.05.04, 10:14 Jacek Poniedzialek jest super. Bardzo mi sie podoba. Szkoda tylko ze mam tak malo lat. Ogladam teraz M jak milosc, bo tam wystepuje. Napiszcie cos o nim jesli wiecie. swietny aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tere Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 22.05.04, 11:41 Dziewczyno, nie prowokuj. Są, którzy wiedzą o nim sporo - i nie byłby to przyjemny temat. powstałby prawdopodobnie wątek dużo bardziej obseniczny, niż ten osławiony o Żuku. więc się nie dowiaduj, tylko padaj na kolana przed ekranem, skoro lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 12:08 o matkooooo zapewniam Cię,że bardziej obsceniczne rzeczy można pisać i o tych, którzy oficjalnie jedną żonę mają... szkoda tylko,że nikogo to interesuje. dobremu aktorowi nic nie szkodzi, a złemu nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tere Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 22.05.04, 12:22 a akurat nie to miałam na mysli - bardziej przykra wydaje mi się jego zdolnośc do obrażania ludzi, wyzywania ich publicznie, atakowania wręcz, rzucania słoikami do kolegów na scenie... no, i pewnie mogłabym tak jeszcze wyliczać i wyliczać... w porównaniu z jego niezrównoważeniem psychicznym jego preferencje seksualne to akurat betka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 15:08 ...ale jak wiadomo, skojarzenia są sprawą subiektywną i indywidualną ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtii Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 22.05.04, 15:44 Ludzie. Zostawcie Poniedzialka w spokoju. Po co upubliczniacie jego zachowania, o ktorych nie macie pojecia, jak i preferencje, o ktorych tez niewiele wiecie? To jego sprawa. Prac brudy mozna poya siecia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 22:19 dlaczego zakładasz, że wiemy niewiele? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 15:22 Gość portalu: rea napisał(a): > dlaczego zakładasz, że wiemy niewiele? dlaczego zakładasz,że kogoś intrygować może czym rzuca Poniedziałek w kolegów na scenie.Widać da się wytrzymać skoro jeszcze go nie zatłukli,a poza tym nie uważasz,że to już raczej jego sprawa?Ty masz oceniać jego aktorstwo, a nie życie osobiste i charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 23:01 ...ale czy ja tu kogoś oceniam? I skąd wiesz, co mnie może i powinno zaintrygować? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtii Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: 195.136.30.* 24.05.04, 17:16 Slusznie magician. To sa sprawy Poniedzialka. Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 25.05.04, 08:42 Wiecie... to nie takie proste. Skoro zdecydowal się na takizawód, to jest osoba publiczna - a skoro postanowił zagrać w serialu - to jest publicZną po dwakroć. I to jeszcze masową publiczną. Jego wybór - ale konsekwencje własnie takie. Nie zdziwiw mnie, jak zobaczę go na okładce "Zuycia na gorąco" niedługo, bo jest to naturalna konsekwencja podjętej decyzji. A skoro tak, to niech się liczy, że mu ludzie zaglądać będą do łózka i w zakamarki duszy. znam go prywatnie i nie przepadam za nim. Jako aktor tez nigdy mnie nie zachwycał, bo zawsze miałam wrażenie, że jest doskonale sterowany, a nie gra od siebie. Dodam - doskonale sterowany przez Warlikowskiego. Ale wierzyłam, ze on wierzy w sens wysokiej sztuki, powołanie swojego - niebanalnego przecież - teatru. A tu po prostu serial. Nie potrafię mu tego wybaczyc - bo jako artysta wykazał się brakiem charakteru. Owszem, aktor to aktor, może zagrać psa w Klanie. OK. ale Poniedzialek akurat manifestował oddanie dla sztuki, prawdy i w imię tej sztuki i prawdy dokonywał rzeczy, których normalnie nikt nikomu płazem by nie puścił - tu już wchodzę na teren prywatny, ale jest to logiczna konsekwencja. ale takie były zasady gry. Jesteś artystą - masz taryfę ulgową. Więc skoro teraz schodzi do pospólstwa, niech się liczy, ze pospólstwo prywmitywnie zaglądać będzie tam, gdzie nie powinno. Takie są reguły tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 19:24 Tyle, że Życia na Gorąco zapewne nie czytają Ci, do których słowa o wielkiej sztuce kierował Poniedziałek. Kto z kim sypia nie powinno oddziaływać na ocenę jego talentu (lub braku). Zagrał w serialu - trudno. OStaszewska też mnie zachęca do zakupów z Avanti i nic na to nie poradzę. Można rzec takie są finansowe reguły tej gry. Może lepiej, żeby Poniedziałek grał porządnie w serialu na niezłym poziomie (znam gorsze...) niż w beznadziejnym spektaklu? W końcu Bonaszewski też szaleje z lekarzami, a Tinkerem jest nieziemskim... wiem, że ludzie będą włazić mu w życie, bo jest po dwakroć publiczną osobą, ale chyba można powiedzieć co się o tym sądzi. I ja sądzę, że to małe jest... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asiawu Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.acn.pl 25.05.04, 20:31 witam.. ja też nie jestem zachwycona tym że j.poniedziałek gra w serialu że m.kalita gra w serialach że c.kosiński także no i m.ostaszewska a też i przecież najlepsza z aktorek s.celińska (chyba że jej wolno).. czasem odnoszę wrażenie że oni-ci którzy się zarzekają od tv czy serialu i ci których się w nich nie spodziewamy potrzebują innego niż tylko ten teatralny poklasku.. chcą innej sławy (?) innej popularności (?).. nie wiem czego.. a może pieniędzy.. jeśli chodzi o zaglądanie komuś do sypialni kuchni czy łazienki to czy naprawdę takie mamy przyzowlenie co do osób publicznych kimkolwiek by oni nie byli politykami aktorami (serialowymi czy teatralnymi) śpiewakami czy......?? a. Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 25.05.04, 21:23 Ale skoro wolno aktorowi mieć apetyt na inny rodzja poklasku, to mnie wolno być zniechęconym taką postawą. Wolno mi mieć opinię na ten temat... A kwestia zaglądania do kuchni i łazienki: to, niestety, ludzkie. Reguły gry. Ryzyko zawodowe. Mnie to po prostu bardzo zadziwiło. I zasmucilo - choć, jak pisałam, nie należę do jego fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 27.05.04, 10:15 Będziemy bardziej zniechęceni, kiedy Poniedziałek wystąpi w reklamie lodów Koral. To nie nastąpi, choćby z tego powodu, że jest jednak za mało znany szerszej publiczności. Nie to, co Beata Kozidrak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: une inconnue Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.76.classcom.pl 03.07.04, 11:38 wolałabym się dowiedzieć czy zobaczymy J.Poniedziałka jesienią na scenie, skoro TR wyjeżdza do USA z Dybukiem a potem Warlikowski reżyseruje Racine'a w N.Yorku (sic! gratuluję, gratuluję!!!)- to chyba nie wrócą tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: amarilla Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 03.06.04, 11:37 Obejrzałam dziś Poniedziałka w Przemianach i aż mi się mokro zrobiło...z takim facetem mogłabym zgrzeszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:20 Jasne...tylko pamiętaj, że życie to nieustanne pasmo porażek i rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: amarilla Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.06.04, 10:26 Od razu "życie..." (!) Może i bym się rozczarowała (choć nie sądzę), ale czasami trzeba spróbować żeby później nie żałować, że się właśnie nie spróbowało. Przez czerwiec jest przerwa w TR w Warszawie, ale wierz mi, polecę na pierwszy spektakl, w którym zagra i chociaż zobaczę go "na żywo". Ten facet jest ostatnio w moich fantazjach i nie umiałabym się mu oprzeć, oj, nie...czy więc pożądanie jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.06.04, 10:42 Powiedzcie czy się mylę - Poniedziałek jest gejem? Wiem, że niektórzy z was wypowiadających się tutaj wie o nim więcej niż pozostali. Po co laski mają wzdychać doniego (moja dziewczyna np...), ujawnijcie prawdę. Przypomina mi to sytuację z George Michalem, za którymfanki piszczały przez 15 lat, aż wyszło szydło z worka. Poniedziałek grywa w TR homoseksualistę, chętnie jest rozbierany przez Warlikowskiego, coś w tym musi być, nie sądzicie? Jego domniemany homoseksualizm może byc wytłumaczony jakoś - stracił ojca w wieku 4 lat i dlatego później nigdy nie poczuł ojcowskiej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: portfolio Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 10:54 az mnie zamurowalo !co wy tu do cholery wypisujecie?przestancie grzebac innym po majtkach,moze zajmijcie sie soba,wiecej pozytku dla ludzkosci z tego bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 04.06.04, 12:44 Ach, cóż za oburzenie. Przecież i tak wszyscy wiedzą, że "ludzie teatru" interesują się głównie tym, kto jest gejem, a kto nie i kto z kim sypia. Więc może skończmy z hipokryzją w stylu "przestańcie grzebać ludziom po majtkach". Nie udawaj, że nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mes Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:53 dla mnie jacek p. i krzysio w. to najlepiej dobrana para w polskiego teatru, naprawdę!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:34 najbardziej dobrana para????no no...ciekawe co na to zona k.w.??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatisdead Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 04.06.04, 15:16 Gość portalu: alek napisał(a): > Jego domniemany homoseksualizm może byc wytłumaczony jakoś - stracił ojca w > wieku 4 lat i dlatego później nigdy nie poczuł ojcowskiej miłości slabo mi polecam inne lektury obok/zamiast ulotek od stowarzyszenia piotra skargi boszsz, ludzie, myslcie troche Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 16:51 > Gość portalu: alek napisał(a): > > > Jego domniemany homoseksualizm może byc wytłumaczony jakoś - stracił ojca > w > > wieku 4 lat i dlatego później nigdy nie poczuł ojcowskiej miłości przepraszam, ale poczułam się jakbym czytała psychoporady... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: portfolio Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:40 i co to za argument, ze wiem?wiem i znam, ale to prywatna sprawa ludzi.oburzam sie takim chamskim komentowaniem.lepszy sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: porfolio Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:41 myslalam ,ze ludzie teatru interesuja sie glownie teatrem Odpowiedz Link Zgłoś
tanger.soto Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 04.06.04, 18:53 jak widać interesują się też psychoanalizą... Odpowiedz Link Zgłoś
voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! 05.06.04, 09:45 Pozwolę sobie jeszcze raz ugodzić w święte oburzenie niektórych osób - to, kto jest w teatrze gejem, a kto nie, jest, moim zdaniem bardzo istotne. Nie sztuka grać siebie. Wiadomośc o tym, że aktor grający geja, jest heteroseksualistą (i na odwrót) jest bardzo istotna. Dobry aktor zagra oczywiście wszystko, tylko że do takiej roli będzie musiał podejść z zupełnie innymi założeniami. Na ogół jednak polscy reżyserzy (którzy wiedzą, jak nikt inny, doskonale kto jest kim) idą po najmniejszej linii oporu i starają się, żeby geja zagrał gej (przyznacie, że tak jest bardzo często). Myślę, że naprawdę nie ma się czym oburzać, jeżeli widzowie interesują się preferencjami aktorów. To tak samo ważna informacja, jak to, że w jakiejś sztuce rolę faszysty gra ofiara obozu koncentracyjnego (a przecież tak też się zdarzało)- to wymaga od aktora wielkiego wysiłku w budowaniu roli i warto o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rea Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 11:18 Jacek P. swym - delikatnie mówiąc - ekscentrycznym stylem zycia i kontaktu z innymi, sam komantarze i plotki kreuje i prowokuje. I jego tato nie ma z tym wiele wspólnego. Mało tego styl komunikacj TR z mediami i widzem również zakłada tworzenie atmosfery - jeśli nie skandalu - to przynajmniej lekkiego podniecenia innością - również w sferze obyczajowej. Także nie litujcie się, tylko plotkujcie ile wlezie - oni to i lubią i czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtii Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:42 Faktycznie. Nie grzebmy aktorom ani innym w majtkach. Nie na tym forum. Chociaz... Moze sam Poniedzialek tu wejdzie, przeczyta i napisze: tak, jestem - lub - nie, nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasandra Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 14:11 no właśnie! ja też na to liczę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 17:19 tak się zastanawiam nad tym co napisałeś o aktorze i jego przeszłości i doświadczeniach i czy widz powinien o wszystkim wiedzieć... moim zdaniem to nie wpływa na ocenę roli i ocenę aktorstwa - tzn. nie powinno. ocena aktorstwa Poniedziałka w roli geja nie powinna być uzależniona od tego czy nim jest w rzeczywistości czy nie. Albo inaczej - aktor musi być taki na scenie, że widz wyjdzie z teatru w przekonaniu, że rola budowana była na stricte prywatnych doświadczeniach. Tzn gej powinien tak samo dobrze grać role gejów jak i heteroseksualistów, tak samo dobrze role sierot, jak dzieci z rodzin wielodzietnych i tak dalej. wszystko dookoła nie jest aż tak ważne. wątek o Poniedziałku rozwija sie, bo w Polakach wciąż wiele emocji wywołuje orientacja widać. Cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
voytashek Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek 10.06.04, 10:02 Tak - to nie powinno wpływać na ocenę gry aktora, ale jest ważną i ciekawą informacją dla widza - i nie powinniśmy się dziwić, że ludzi to interesuje. Jeżeli chodzi o mnie - gdybym się dowiedział, że Poniedziałek jest hetero - bardziej bym go podziwiał, bo wiedziałbym, że jego praca była znacznie trudniejsza. To tyle. Poza tym i tak wszyscy wiedzą, kto jest jakiej orientacji. Chyba naprawdę nie ma się czym oburzać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zamyslona Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.xtreme.net.pl 21.06.04, 10:52 Tez pragnę co nieco dorzucić do tego całego zamieszania wokół Jacka Poniedziałka. Na jakiej wy podstawie twierdzicie, że on jest gejem.Tylko dlatego że gra osoby homoseksualne. Z tego co wiem to gra tez osoby heteroseksualne i dobrze mu to wychodzi. Czy widzieliscie go kiedys w homoseksualnej sytuacji zeby tak twierdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niunia Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:20 właśnie to, że gra homoseksualistę nie znaczy wcale, że nim jest Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magician Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 21:09 Gość portalu: niunia napisał(a): > właśnie to, że gra homoseksualistę nie znaczy wcale, że nim jest nie w tym problem! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: JACEK PONIEDZIAŁEK - voytashek 22.06.04, 23:30 Zamyślona i Niunia ??? Jesteście słodkimi idiotkami czy raczej na wpół perfidnymi prowokatorkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: 193.201.167.* 06.07.04, 17:00 . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niunia Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 07:08 ni wiem skąd takie wnioski wyciągnął jasiek niemniej jednak trochę kultury osobistej przydałoby się .chciałam tylko powiedzieć, ze niektórzy z nas zbyt pochopnie interpretują pewne fakty .to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:03 wszyscy, którzy piszą, że znają jacka p. prywatnie bzdurzą. zresztą ta dyskusja to żenada, więc kończę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:50 co z tego, że gra w m jak miłośc? Jest super, jeden z najlepszych w tym serialu; nie ma żadnej żenady, to świetny aktor Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiger Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:50 czy to prawda ,że juz zrezygnował z gry w tym badziewiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 05.11.04, 19:08 Nie, gra dalej i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 05.11.04, 19:17 Napisałam, że gra dalej i bardzo dobrze! Czytam i czytam o Nim te wszystkie plotki i super wiadomości i się dziwię, skąd macie te wiadomości, że jest gejem? Widziałam Go na scenie w "Oczyszczonych" i "Beztlenowcach" i był świetny! Czy ktoś widział pana Jacka w tzw sytuacji intymnej /można to sobie nazwać jak kto chce/, że poszła wieść, że jest gejem? Czy fakt, że w wieku 39 lat jest kawalerem świadczy o jego "inności"? Przeczytałam, że ma ciężki charakter, czymś tam rzuca w kolegów na scenie - czy ktoś to widział na własne oczy, że tak mówi? Teatr Rozmaitości słynie z tego, że od aktora wymaga się dużo a nawet bardzo dużo a oni podporządkowują się reżyserowi! A tak na marginesie - uwielbiam pana Jacka Poniedziałka jako aktora a jako mężczyzna wywołuje u mnie szybsze bicie serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiger Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:19 u mnie też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 06.11.04, 16:09 Tiger! Dzięki za słowa otuchy! Jestem podbudowana! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiger Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:27 podobnie jak Ty uważam,że Ci, którzy zajmują się życiem osobistym Jacka na forum publicznym grubo przesadzają.Dla mnie najważniejsze jest Jego wspaniałe aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Femina Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 06.11.04, 20:10 Zgadzam się! Aktor jest aktorem i tylko to powinno nas - widzów interesować! Jednym z zarzutów naszych poprzednich dyskutantów był fakt, że gra w serialu MjM, nie widzę w tym nic złego! Jeśli chcesz dowiedzieć się o Jacku Poniedziałku coś więcej prywatnie, to przeczytaj "Twój Styl" z sierpnia br. Jest tam obszerny wywiad z Nim, wg mnie wywiad bardzo ciekawy okraszony b.ładnymi zdjęciami! Jacek ciekawie i mądrze mówi o sobie, jak został aktorem, co Go cieszy a co smuci w życiu, jak pracuje nad rolą. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ol Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 08.02.05, 15:30 Cały czas tam pogrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 08.02.05, 19:25 Nie rozumiem, gdzie "pogrywa"? Co znaczy to określenie wg ciebie - czy w serialu czy w TR? W serialu ma teraz przerwę, bo w czasie kręcenia obecnie emitowanych odcinków TR był za granicą w Holandii i Francji! A w teatrze gra cały czas! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CC Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:24 Jacek to wrażliwy, ciepły i dobry człowiek. Nie znam nikogo podobnego do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 09.02.05, 09:51 31 stycznia był gościem w Teatralnym Klubie Dwójki /II program radia godz.18- 19/ i bardzo pięknie i mądrze mówił o teatrze, słynnym temacie nagości w sztukach TR, kulturze, nowym projekcie "Krum", współpracy z Warlikowskim! Żałujcie, że Go nie słyszeliście, rzadko można posłuchać tak mądrych, wyważonych i kulturalnych wypowiedzi aktora! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Oleńka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 09.02.05, 10:13 Ja słuchałam, program był świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: milena Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.76.classcom.pl 09.02.05, 10:46 Ja też go słuchałam i nawet nagrałam na kasecie. Panie Jacku proszę dalej grać w M jak Miłość i nie przejmować się tym co mówią różni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 09.02.05, 17:32 Mileno, ja też nagrałam i teraz sobie od czasu do czasu słucham Jego pięknego i czystego głosu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Milena Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.76.classcom.pl 11.02.05, 10:31 To jesteśmy dwie - cieszę się, że czujemy tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: JACEK PONIEDZIAŁEK W M. JAK MIŁOŚĆ!!! IP: *.future-net.pl 11.02.05, 17:54 I ja się cieszę, że nie jestem samotna w swych gustach! A do Teatru Rozmaitości chodzę regularnie i zawsze wychodzę usatysfakcjonowana! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś