Gość: Filip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:08 Kto dostał złoty mikrofon ... No kto ... :-)))) A Elwira/Aster/ciocia Hela pewnie już drugi zawał ... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Złoty mikrofon IP: 217.153.90.* 22.05.03, 21:27 Gość portalu: Filip napisał(a): > Kto dostał złoty mikrofon ... o co chodzi ? od kogo dostał i dlaczego tylko złoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Złoty mikrofon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:31 Gość portalu: Janusz napisał(a): > o co chodzi ? Pan Piotr Kaczkowski dostał Złoty Mikrofon. > od kogo dostał Od Kapituły ;-))) > i dlaczego tylko złoty ? Bo platynowych jeszcze nie dają ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Złoty mikrofon IP: *.bib.wns.us.edu.pl 27.05.03, 12:56 A nie pokazywanie twarzy to jego styl?Do trumny też go położą tyłkiem na wierzch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Złoty mikrofon IP: 149.156.12.* 27.05.03, 13:00 Gość portalu: ktoś napisał(a): > A nie pokazywanie twarzy to jego styl?Do trumny też go położą tyłkiem na > wierzch? ha ha ale śmieszne. Można to krytykować (niepokazywanie twarzy) ale wpis ktosia mówi sam za sibie. Puknij się w głowę chamie Ktosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Złoty mikrofon IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 21:37 Kostrzewa miałby szansę na zawał, ale za młody. Ale szlag Go trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Złoty mikrofon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 23:13 Gość portalu: koliber napisał(a): > Kostrzewa miałby szansę na zawał, ale za młody. Z zawałami różnie bywa > Ale szlag Go trafia. Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Złoty mikrofon IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 23:53 Gość portalu: Teresa napisał(a): > Gość portalu: koliber napisał(a): > > Ale szlag Go trafia. > > Skąd to wiesz? Powinno być pewnie, w trybie przypuszczającym, przepraszam. A Pan Kostrzewa jak było to w dobrym tonie prezentować PPP (zgodnie z linią Kaczkowskiego, to prezentował), potem PPP ograniczył, a teraz jak jest w modzie Sobota w stylu pop to też prezentuje. Żądza władzy, chęć kariery i oportunizm, ale nic to jemu na razie złoty mikrofon nie grozi. Ale niech mu się szczęści. Drugim Kaczkowskim nie zostanie (choć dobrze się zapowiadał i początkowo pozował na Kaczora, ale to nie wróżyło kariery więc przestał). Ale dajmy spokój skupmy się na gratulacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Złoty mikrofon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 23:11 Gość portalu: Filip napisał(a): > Kto dostał złoty mikrofon ... > No kto ... > :-)))) > A Elwira/Aster/ciocia Hela pewnie już drugi zawał ... ;-PPP Nie wiem dlaczego, ale nie jest mi ich żal. Dla Pana Piotra Kaczkowskiego gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Złoty mikrofon - luz wskazany 22.05.03, 23:58 Moim skromnym zdaniem nie jest to dobra okazja by dowalać wszystkim dookoła. Nawet naszym "pupilom". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Złoty mikrofon - luz wskazany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 00:12 mh2 napisał: > Moim skromnym zdaniem nie jest to dobra okazja by dowalać wszystkim dookoła. > Nawet naszym "pupilom". Masz "nieskromną" rację, to nie czas i nie miejsce. pozdrawiam poskromiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Złoty mikrofon - luz wskazany IP: 149.156.12.* 23.05.03, 08:23 mh2 napisał: > Moim skromnym zdaniem nie jest to dobra okazja by dowalać wszystkim dookoła. > Nawet naszym "pupilom". ZGODA. Przepraszam. A Trójkowy Ekspres lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Złoty mikrofon 23.05.03, 08:31 Ucieszyłem sie wczoraj jak usłyszałem i w sumie nadal sie cieszę, nie śmiałbym gratulować;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Złoty mikrofon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 10:04 Nie ma przypadków... :) Gratulacje dla pana Piotra. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski benefis 26.05.03, 07:26 wczoraj chyba pierwszy raz w życiu zmusiłem sie i obejrzałem kawałek tej imprezy oczywiście w związku z wręczeniem mikrofonu Kaczkowskiemu, nie ukrywam, że od lat po prostu jestem ciekaw jak on wygląda, no i dalej nie wiem;) Program sam w sobie pozostawiam bez komentarza, mam swoje zdanie i po prostu wywołuje we mnie odruch wymiotny ale to mój problem. Natomiast wg mnie zgrzytem było wystąpienie Siezieniewskiego który wyrażając swoje wyrazy w kierunku Kaczkowskiego widział w nim naturalnie filar PRIII, choć ostatnimi latami program ten ratowany jest z zapaści. No i teraz tak się zastanawiam co to miało znaczyć, czy to że Kaczkowski doprowadził to radio do takiego stanu ale mimo to dostaje nagrodę czy może jednak ostatnie 2-3 lata są traktowane jako ta zapaść ale wtedy to już w ogóle nic nie rozumiem. To był wielki dzień Kaczkowskiego mimo wszystko ale tym razem sam główny kierownik tego interesu zaczął wplatać wątek zdychającego radia w momencie w którym powinien sobie tego typu uwagi darować aby chyba właśnie nie bylo tego typu nieporozumień. No cóż wg mnie jest to tylko kolejny dowód na to, że sam kierownik tego pegeeru nie wie co jak i dlaczego wygląda a szkoda bo w związku z tym wszelkie próby przekonywania kogokolwiek do jakichś dyskusji o kształcie PRIII są zwyczajnie daremne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: benefis IP: 217.153.90.* 26.05.03, 08:02 Pan Siezieniewski był laskw stwierdzić że trujka się odradza. Ciekawe co miał na myśli ? Porgramowo się odradza ? Żarty. Słuchaczy więcej ? Żarty, więcej miał Kaczor, więcej miał Olszański. Pan Siezieniewski wspomniał o 40 - to leci Pana Piotra. Nie wspomniał jak władze radia tą rocznicę uczcily. Mam odruchy wymiotne jak slucham takich zakłamanych sk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: benefis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 08:50 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Mam odruchy > wymiotne jak slucham takich zakłamanych sk... Czy ja wiem ... A może to po prostu niewiedza ... Nie oglądałem GALI w TV, to nie wiem. Za to jechałem pociągiem i słuchałem sobie Gabrielowego Minimaxu. Coś pięknego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: benefis IP: 149.156.12.* 26.05.03, 15:42 poszukaj w internecie, czasem są zdjęcia, polecam także zeszłoroczne numery Wprost i Polityki Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: benefis 27.05.03, 07:56 dzięki :) ale jakoś staram sie szanować mimo wszystko tą zasadę Kaczkowskiego i myślę sobie, że skoro okoliczności jego twarzy mi nie pokazały to tak widocznie mialo być;) Odpowiedz Link Zgłoś