yavorius UŚMIECHAM SIĘ BRUTALNIE 12.06.04, 00:47 Mażiniak (0:43) no już nie przesadzajmy z tą uprzejmością Ja (0:43) no dobra - przerwał nieuprzejmie Odpowiedz Link
eyemakk CENNIK JAJ 12.06.04, 00:59 JEDNO JAJO - 20 FĄFAR DWA JAJA - 100 FĄFAR (JAK KAPITALIZM TO KAPITALIZM A POPYT KREUJE PODAŻ) PRZY ZAKUPIE DWÓCH JAJ TRZECIE JAJO GRATIS ZA KAŻDE KOLEJNE PARZYSTE JAJO - 80 FĄFAR, ZA NIEPARZYSTE - 5. Odpowiedz Link
yavorius JAJCENNIK JAJECZNICY 12.06.04, 01:04 co 7 jajecznica gratis (pod warunkiem, że klient ma brata i nosi zielone paltko*) * - źródło CC-ka by 6....1520 (previous) Odpowiedz Link
maginiak JA POPROSZĘ 12.06.04, 01:04 Minus jedno nieparzyste jajo. Dam cztery fąfary gratis, ale nie chcę trzeciego jaja (po .uj mi trzecie jajo?) Odpowiedz Link
yavorius [RZEP] 12.06.04, 01:07 maginiak napisała: > Minus jedno nieparzyste jajo. Dam cztery fąfary gratis, ale nie chcę trzeciego jaja (po .uj mi trzecie jajo?) chyba po ..uj ;pppp Odpowiedz Link
yavorius <ehhhhhhhhh> 12.06.04, 01:22 Ajmak, gdybyś wiedział co narobiłeś postem powyżej... ...tematem, konkretnie... Odpowiedz Link
yavorius UŚMIECHAM SIĘ 12.06.04, 01:45 prowokacja to jeden z piękniejszych sensów bezsensu albo sensów stringów i staników na strykowskiej. Odpowiedz Link
eyemakk FANTAZJUJĘ 12.06.04, 01:59 stringi jak najbardziej. staników nie stwierdzono. soki puściły (bananowo-truskawkowe) Odpowiedz Link
aard ROZPINAM 15.06.04, 15:34 Nici nowych OGŁOSZEŃ nad RU. Trzeba odetkać, co MZtka damoklesowym mieczem Aleksandra W. w Gordii przecięła... aA Rd PS. - Przynieście tu hunomat! - Ha! Zdradziłeś się, panie Wielki! Do aresztu z nim! - A sądziłem, że przebrany za Huna Attylę będę nie do poznania! maginiak napisała: > że to surrelalizm sensu stringo. ROTFL! Odpowiedz Link
inspector_clouseau WDRAŻAM 12.06.04, 11:10 śledztwo w sprawie (na razie nie przeciwko) przeniesienia dfwóch wiadomych wątków wiadomo gdzie, gdyż jest to podejrzane, że wątkom powiedziano - rozejść się! Odpowiedz Link
czworo_dzieci_roznej_plci OGŁASZAMY 12.06.04, 14:45 że jest nam smutno, bo nasze dwa ulubione wątki zjadł osiołek Odpowiedz Link
eyemakk ROZWIEWAMY SPEKULACJE 12.06.04, 16:17 > że jest nam smutno, bo nasze dwa ulubione wątki zjadł osiołek To nie był osiołek ze Shreka ani e-donkey. Odpowiedz Link
maginiak MAM FAJNĄ PROPOZYCJĘ 17.06.04, 10:32 Imienia dla kota: Ixtlilto Bez skojarzeń personalnych oczywiście :-) Odpowiedz Link
szprota BYŁY 13.12.04, 21:39 gdzieś i trzecie, ale żadne tak ładne jak true_Blue (te to chyba ktoś za czasów oślej ławki założył) Odpowiedz Link
aard NO PRZECIEŻ! 13.12.04, 22:22 Jak MZtka przeniosła Ogłoszenia i Zdecydowane Plum na OŁRU (czemu?), to Yavo, schizmując, założył kolejne. To ciężkie czasy dla RU były. Szczerze mówiąc spodziewałem się rozpadu. Odpowiedz Link
dziad_borowy Nie czołg, nie dżołk a... 14.12.04, 00:07 wielka szkoda, ze nie napisales o 00:03, bo byloby ladnie godzinami:-) Dzierżż!!! Odpowiedz Link
szprota A CZEMU? 14.12.04, 18:38 nie mam zielonego pojęcia, chyba w ramach eksperymentu na żywym forumowym organizmie Odpowiedz Link
szprota KROCZ SPOKOJNIE WŚRÓD ZGIEŁKU I POŚPIECHU 21.01.05, 15:22 PAMIĘTAJ, JAKI POKÓJ MOŻE BYĆ W CISZY. Odpowiedz Link
szprota TAK DALECE, JAK TO MOŻLIWE 21.01.05, 15:23 NIE WYRZEKAJ SIĘ SIEBIE, BĄDŹ W DOBRYCH STOSUNKACH Z INNYMI LUDŹMI. Odpowiedz Link
szprota PRAWDĘ SWĄ GŁOŚ SPOKOJNIE I JASNO 21.01.05, 15:24 SŁUCHAJ TEŻ TEGO, CO MÓWIĄ INNI, NAWET GŁUPCY I IGNORANCI, ONI TEŻ MAJĄ OPOWIEŚĆ. Odpowiedz Link
szprota JEŚLI PORÓWNUJESZ SIĘ Z INNYMI 21.01.05, 15:25 MOŻESZ STAĆ SIĘ PRÓŻNY LUB ZGORZKNIAŁY, ALBOWIEM ZAWSZE BĘDĄ LEPSI I GORSI OD CIEBIE. Odpowiedz Link
szprota WYKONUJ Z SERCEM SWĄ PRACĘ 21.01.05, 15:27 JAKKOLWIEK BY BYŁA SKROMNA. JEST ONA TRWAŁĄ WARTOŚCIĄ W ZMIENNYCH KOLEJACH LOSU. Odpowiedz Link
szprota ZACHOWAJ OSTROŻNOŚĆ W SWOICH PRZEDSIĘWZIĘCIACH 21.01.05, 15:28 - ŚWIAT, BOWIEM JEST PEŁEN OSZUSTWA. LECZ NIECH CI TO NIE PRZESŁANIA PRAWDZIWEJ CNOTY, WIELU LUDZI DĄŻY DO WZNIOSŁYCH IDEAŁÓW I WSZĘDZIE ŻYCIE PEŁNE JEST HEROIZMU. Odpowiedz Link
szprota BĄDŹ SOBĄ, A ZWŁASZCZA NIE ZWALCZAJ UCZUĆ: 21.01.05, 15:30 NIE BĄDŹ CYNICZNY WOBEC MIŁOŚCI, ALBOWIEM W OBLICZU WSZELKIEJ OSCHŁOŚCI I ROZCZAROWAŃ JEST ONA WIECZNA JAK TRAWA. Odpowiedz Link
szprota PRZYJMUJ POGODNIE TO, CO LATA PRZYNIOSĄ 21.01.05, 15:31 BEZ GORYCZY WYRZEKAJĄC SIĘ MŁODOŚCI Odpowiedz Link
szprota ROZWIJAJ SIŁĘ DUCHA 21.01.05, 15:32 BY W NAGŁYM NIESZCZĘŚCIU MOGŁA BYĆ TARCZĄ DLA CIEBIE. Odpowiedz Link
szprota LECZ NIE DRĘCZ SIĘ TWORAMI WYOBRAŹNI 21.01.05, 15:33 WIELE OBAW RODZI SIĘ ZE ZNUŻENIA I SAMOTNOŚCI Odpowiedz Link
szprota OBOK ZDROWEJ DYSCYPLINY BĄDŹ ŁAGODNY DLA SIEBIE 21.01.05, 15:35 JESTEŚ DZIECKIEM WSZECHŚWIATA, NIE MNIEJ NIŻ GWIAZDY I DRZEWA, I MASZ PRAWO BYĆ TUTAJ I CZY TO JEST DLA CIEBIE JASNE CZY NIE, NIE WĄTP, ŻE WSZECHŚWIAT JEST TAKIM, JAKIM BYĆ POWINIEN. Odpowiedz Link
szprota W ZGIEŁKU ULICZNYM, ZAMĘCIE ŻYCIA 21.01.05, 15:36 ZACHOWAJ SPOKÓJ ZE SWĄ DUSZĄ Odpowiedz Link
szprota Z CAŁYM SWYM ZAKŁAMANIEM 21.01.05, 15:37 ZNOJEM I ROZWIANYMI MARZENIAMI CIĄGLE JESZCZE TEN ŚWIAT JEST PIĘKNY. Odpowiedz Link
szprota BĄDŹ UWAŻNY I STARAJ SIĘ BYĆ SZCZĘŚLIWY 21.01.05, 15:39 "Desiderata" tekst znaleziony w kościele w Boltimore, datowany na 1692 r. Odpowiedz Link
neochuan NIE WYLEWAJ KAWY 'NEOCHUŁANKI' NA MYSZKĘ 21.01.05, 21:52 ANI KLAWIATURĘ, BO BĘDĄ MOKRE. TAK JAK NOGAWKI SPODNI ORAZ STOLIK I PODŁOGA POD NIM. W DODATKU BĘDĄ SIĘ LEPIĆ, BO 'NEOCHUANKA' PITA JEST Z CUKREM I MLEKIEM (3,2% TŁUSZCZU). Odpowiedz Link
latajacy_rosomak BĄDŹ NA DOBREJ STOPIE ZE WSZYSTKIMI 20.02.05, 21:48 CHYBA ŻE MAJĄ GRZYBICĘ Odpowiedz Link
neochuan IDŹ Z MŁODYMI HARCERZAMI NA GRZYBY! 20.02.05, 21:58 CHYBA, ŻEŚ STARY GRZYB. WTEDY NIE IDŹ NA ZBIÓRKĘ! Odpowiedz Link
pawel-strzalka KTO ZBIERA PLONY TEN MUSIAŁ SIAĆ WIATRY 20.02.05, 22:00 Z CYKLU: "WIEJSKA OBYCZAJOWOŚĆ" Odpowiedz Link
pelzajacy_rosomak NIE BĄDŹ TAKI CHŁOP DO PRZODU 20.02.05, 22:07 bo Ci Rej Mount Everest zabraknie. -- PYK! Odpowiedz Link
huann BO DOBRZE JEST, GDY TO CO CZŁOWIEK ROBBI 21.02.05, 10:51 jest jednocześnie jego hobbi. /zdaje się, że z 'nie tylko dla orłów'/ Odpowiedz Link
neochuan ZMIANY, ZMIANY... 21.02.05, 01:07 TERRAPLANE – Czarno-biały film Biegiem ciągle biegiem zanim przyjdzie myśl czy to odpowiada ci Szybko coraz szybciej Naprzód cały czas Ale jaki cel to ma? Trochę poczekajmy, a niedługo już Będzie taki łomot, że poleci kurz! Wszystko będzie jasne, wszystko będzie proste Niczym czarno-biały film /Terraplane/ Odpowiedz Link
keltoi OGŁOSZENIE REALNE, NIE UTOPIOWE NIESTETY 21.02.05, 11:40 Poszukuję mieszkania do wynajęcia - ze dwa pokoje (+kuchnia i łazienka of course ), ciepłe, z niezrujnowaną łazienką ;) i czynszem ok 350 zł i tylimi opłatami. Nie interesuje mnie opcja dwa pokoje w mieszkaniu, tylko indywidualne mieszkanko dla młodej pracującej i studiującej. Może coś wiecie, jakaś rodzina chce wynająć, czy coś? Muszę się wyprowadzić niestety :( Zabieram Marsjankę ze sobą, ale proszę w razie czego nie mówić, że będę kosmitów w domu trzymać ... Odpowiedz Link
szprota NO TO JEDZIEMY 21.02.05, 12:13 nie wiem, czy będzie szprotokół, nie wiem, czy będą ilustracje, ale na pewno wszystko opowiemy :D Odpowiedz Link
latajacy_rosomak ŻABYTUJĘ 22.02.05, 11:23 Gdzie są te ylustracje? Bo ja widzę ino Dziada jednego w BloxSzprotokołach (który w ogóle nie wygląda na dziada, to jakiś borowy przekręt! chiałbym podkreślić moje ateistyczne stanowisko - nie wierzę w takiego dziada; dziad musi mieć brodę i liścia na głowie). Odpowiedz Link
latajacy_rosomak NIE PRZEKONUJE 22.02.05, 11:56 mnie to. Dla mnie B00g wygląda jak Dziad. Huan jak Szprota. Ty jak Lolik. A znajoma Dovy jest podobna do Maginiak. Odpowiedz Link
huann A JA NIE WIERZĘ 22.02.05, 16:19 że Rosomaki Latają. i co mam zrobić?? odp.: uwierzyć. Odpowiedz Link
szprota ROSOMAK MA MNÓSTWO RACJI 22.02.05, 16:51 b00g13 faktycznie wygląda jak Dziad Borowy, a znajoma Dovy w nieuchwytny przemiły sposób przypomina Mażiniaczka :) [zaraz dodam Jedno Zdjęcie z Koncertu pod tytułem America] [o ile wreszcie mi net ruszy, bo fatalnie dziś pod tym względem] Odpowiedz Link
maginiak Re: ROSOMAK MA MNÓSTWO RACJI 23.02.05, 15:03 <eeeee>??????? ja chcę ją zobaczyć!!!! ta znajomą!!!!!!!!!!!!!!! i skąd rosomak wie mażiniaka a mażiniak nie wie rosomaka???? to niesprawiedliwe!!!!! Odpowiedz Link
szprota KURDE, FAKTYCZNIE 23.02.05, 15:10 ja przeciez nigdzie Maginiaczka nie publikowałam [a Rosomaka, o ile się da opublikować, wystawię do wglądu jutro] Odpowiedz Link
latajacy_rosomak SZPROSTUJĘ 23.02.05, 17:02 Bo proste to niczym złamas. Listopad. Biblioteka. Aard: Znajoma Dovy wygląda jak Maginiak. Szprota: Rzeczywiście. Rosomak (z owczym pędem w głosie): Aha. Bardzo podobna. Koniec. Strzelałem. Odpowiedz Link
huann JA WYGLĄDAM JAK SZPROTA?? 23.02.05, 15:09 nie odchudzaj Szproty! ale skoro tak, to uważam, że huann też musi odjeść!! Odpowiedz Link
maginiak JA WYGLĄDAM JAK ZNAJOMA (KTÓREJ NIE ZNAM) 23.02.05, 15:15 DOVY? (KTÓREJ NIE ZNAM)????????????? Nie zgadzam się! Tupię, krzyczę i jestem niegrzeczna!!!! Odpowiedz Link
szprota MAGINIACZKU, SPOKOJNIE 23.02.05, 15:36 bo zgubisz kanapkę z tuńczykiem. za Rosomaka tłuczmaczyć się niebędę, ale racz zwrócić uwagę, że znajoma nie wygląda jak ty [w tej, kurwa, kolejności], tylko w nieuchwytny sposób ciebie przypomina. no, co ci będę, wygląda, jakby miała za chwilę złożyć ser i skomplikować tuńczyka. Odpowiedz Link
maginiak Re: MAGINIACZKU, SPOKOJNIE 23.02.05, 15:54 szprota napisała: > bo zgubisz kanapkę z tuńczykiem. najpierw to bym chciała ją znależć, bo w tym cały jest albatros. Odpowiedz Link
yavorius OGŁASZAM, OGŁASZAM, OGŁASZAM 24.02.05, 08:28 Że jak mi jeszcze raz ktoś powie albo napisze, albo zaśpiewa, albo kurnia cokolwiek, że ktokolwiek jest podobny do Mażiniak, to będzie miał do czynienia z Mażiniak, kaczkami i ze mną (w tej właśnie kolejności). A jak to nie pomoże, to uruchomimy Georga Ślinę!!! Przemówiłem! Odpowiedz Link
szprota KOCHAM WAS OBOJE 24.02.05, 14:38 i nie powiem, które bardziej, bo będziecie zazdrośni :P podkreślam jeszcze raz, że podobieństwo znajomej Dovy jest absolutnie nieuchwytne i w niczym nie wyklucza najzupełniej oczywistej niepowtarzalności Maginiaczka. i o. Odpowiedz Link
yavorius UHUMŚ 28.02.05, 22:35 szprota napisała: > i nie powiem, które bardziej, bo będziecie zazdrośni :P Yhy :-p Mamaaaa, a Szprota to mi chce odbić Mażiniaczkęęęę!!! Odpowiedz Link
szprota foch! 23.02.05, 16:08 jestem tak samo przeraźliwie chuda jak Huaś i do tego ładniejsza. Odpowiedz Link
aard BEZ SENSU, A NAWET 23.02.05, 16:50 lolik2 napisała: > uznajmy, ze wszyscy są podobni do wszystkich i spokój! Odpowiedz Link
lolik2 Re: JA WYGLĄDAM JAK LOLIK?! 23.02.05, 15:25 no nie, widziałam nagiego Aarda na zdjęciu autorstwa Szproty i on NIE WYGLĄDA jak ja. ja to mam z przodu na klacie coś innego niż Aard. JAKTO??? Odpowiedz Link
szprota WIESZ 23.02.05, 16:28 w tym względzie to my akurat nie mamy skali porównawczej... Odpowiedz Link
szprota A SE POPATRZ 23.02.05, 16:59 www.szprotokoly.blox.pl i nie nagiego, tylko rozebranego do psichuja. Odpowiedz Link
aard A SE POPATRZYŁEM 24.02.05, 11:02 Nawet całkiem wporzo :) Acz ogólnie nad jakością zdjęć trza by jednak popracować :/ A propos, zaraz Ci podeślę dRUgą część zdjęć od Wiedźmuna z wtedy, MZtko. Odpowiedz Link
szprota MOŻNABY 24.02.05, 12:21 acz wiele więcej nie da się z niego wyciągnąć, bo już próbowałam :) A propos zdjęć od Wiedzia, dziękuję ci, buziaczki, jesteś zajebisty. Odpowiedz Link
aard TAAA... 24.02.05, 12:27 szprota napisała: > acz wiele więcej nie da się z niego wyciągnąć, bo już próbowałam :) Wiem, myślałem raczej nad zmianą aparatu :p > A propos zdjęć od Wiedzia, dziękuję ci, buziaczki, jesteś zajebisty. Wietrzę ironię... zapchałem Ci konto? :p Odpowiedz Link
szprota TAAA... 24.02.05, 14:24 Aard nadmienił: > Wiem, myślałem raczej nad zmianą aparatu :p ściepa narodowa? po czym dodał: > Wietrzę ironię... zapchałem Ci konto? :p nie. dla odmiany postanowiłam być miła i nie użyłam ironii. Odpowiedz Link
aard HMM... 24.02.05, 15:22 Szprota zaproponowała: > ściepa narodowa? Zdaje się, że Majkel posiada... :p Odpowiedz Link
szprota 24.02.05, 15:28 Aard nie wiedzieć czemu wytknął ozorek i wyłożył: > Zdaje się, że Majkel posiada... :p true. znaczyt' problem rozwiązany, acz nie przywiązywałabym się do myśli, że obecność Majkela jest zwiazana wyłacznie z jego instrumentem. wolałabym, aby raczej było to w związku z naszą obopólną sympatią. Odpowiedz Link
aard ALEŻ BYNAJMNIEJ! 24.02.05, 15:42 Nie miałem na myśli kosmatej! I Majkel dobrze o tym wie, nawet jeśli odpowiedź postanowi zakończyć słowem "żarcik" :) Odpowiedz Link
szprota A JA JESZCZE DODAM 23.02.05, 16:36 że Szprota wygląda jak Ida z Piany Złudzeń, i co? Odpowiedz Link
dziad_borowy ODBOWIADAM część II 23.02.05, 20:48 Wszystkie Dziady jak Bór dlugi i szeroki maja brode i liscia na glowie. Jednoczesnie wszystkie Dziady jak Bór dlugi i szeroki wychodzac na piwo roluja liscia i wsadzaja go sobie w lewa dziurke od nosa, a brode przesuwaja na pepek. Liscia po to, zeby w przypadku wsadzenia slomki do picia w prawa dziurke zachowana zostala rownowaga, a brode, bo kazdy Dziad popiwszy piwka lubi sie gladzic po brzuchu, a jak juz moze przy tym robic przedzialek to juz jest bosko. Dzierżbór tym wszystkim, ktorzy zobaczyli i uwierzyli!!! Odpowiedz Link
huann PŁACZĘ NAD MLEKIEM 22.02.05, 18:44 bo się przeterminowało. podpisał: Dateusz Karton. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak GRAM TYLKO CHUANAMI 22.02.05, 20:53 www.megaspin.net/store/default.asp?cid=blades&scid=donic&pid=d-chuan-sc Odpowiedz Link
szprota GENERALNIE PRZYPOMINAM 23.02.05, 15:40 że ogłoszenia to ogłoszenia i co to za re mi tu wpisujecie, rozbisurmaniliście się, moi drodzy... podpisano: blądi sekąd edyszyn Odpowiedz Link
huann POPSUŁ DZIAD 23.02.05, 21:37 o, tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=20945088&a=20946161 ciuściuś i tak w kółko rondlomaciuściuś! Odpowiedz Link
huann ALE TO I TAK BEZ ZNACZENIA 23.02.05, 23:28 bo to wszak wątek, który zostanie usunięty. Odpowiedz Link
dziad_borowy CAŁE SZCZĘŚCIE 23.02.05, 23:33 jeszt taki szkandaliczny. Dzierżbór drżącą ręką!!! Odpowiedz Link