kaszalot-net 10.03.08, 22:12 Gazeta „Nie” podała Że Doda cipkę pokazała Więc sądziłem bez zazdrości Że to koniec możliwości Sąsiad Franek Ten to pomysły miewa Że Doda cipką zaśpiewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Dodzin z cipką 10.03.08, 22:57 Wszystkie portale o tym pisały gazety zdjęcia publikowały nudna jest Doda ze skandalami bo ile można z tymi stringami już Franka wolę,jego pomysły chyba powoli budzi me zmysły... z Franka należy zrobić artystę ale showmana,nie organistę Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 13.03.08, 01:43 Doda ciągle spada,spada bardziej Franio nam się nada piwo pije,mądrze gada więc Wierszykom odpowiada Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Dodzin z cipką 18.03.08, 23:02 Doda wszystko pokazała Ale jeszcze coś by chciała A więc padło na Nikona Że to jego połknie ona Za jakość Nikona ręczę Ale dlaczego pokazuje puste wnętrze. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 18.03.08, 23:12 Ty wnętrza jeszcze chcesz z czekolady? pewnie mistrzyni już nie da rady myślę teraz o cukierniczce a nie zgolonej,pustawej...... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Dodzin z cipką 18.03.08, 23:22 Ale co ma cukierniczka do Dody. Czy chodzi o kształt tej, tej, no tam, tej urody? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 18.03.08, 23:32 Cukierniczka-od cukiernika Doda-od loda,z tego wynika Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 19.03.08, 16:04 Doda się z chłopem właśnie pobiła z kim? z Makowieckim w boje ruszyła przyczyna walki jeszcze nie znana ale z pewnością będzie podana. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 19.03.08, 21:23 Doda z chłopem się naparza czy to często jej się zdarza? może Radka także lała więc sędzina rozwód dała.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 25.03.08, 21:13 Kłótnia o kobietę była Doda Tomka rozzłościła bo się z Jusis nabijała no i za to oberwała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 25.03.08, 21:43 Dżentelmen i dama... które z nich gorsze,już nie wiem sama kobiet przecież się nie bija a z tej Dody niezła żmija.. co jej Reni zawiniła jakaś notka o tym była? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 25.03.08, 22:00 W rozmowie z Tomkiem ją wyśmiewała lecz nie wiem , co w niej krytykowała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 25.03.08, 22:52 Może te durne warkoczyki w urodzie braki,kiepskie wyniki najprzeróżniejszych fanów sondaży czy może Doda o Tomku marzy? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 27.03.08, 13:27 To DODA Tomkowi dowaliła i słów wulgarnych wówczas użyła wyłazi z niej straszna łobuzica jest w zachowaniach także granica... Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 31.03.08, 14:03 Dody IQ jednak prawdziwe do Mensy przyjęcie także możliwe Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 31.03.08, 16:42 Pan Zanussi ceni Dodę nie wiem, śpiew jej, czy urodę w swoim filmie da jej rolę! chyba Komorowską wolę. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 03.04.08, 17:12 Doda znów się z kimś kłóciła M.Sadowską osaczyła i pretensje do niej miała że Marysia ją olała kiedyś przecież się spotkały podobno nie pokochały. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 03.04.08, 20:39 Z panem Zanussim może być draka pewnie ta rola nie będzie taka o jakiej Doda by marzyła może być z tego sprawa niemiła kiedy obraz zmontowany będzie widzom pokazany Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 03.04.08, 21:14 Będzie grała w epizodzie a to pewnie nie w smak Dodzie choć gdy mówi,to sepleni pewnie wyżej siebie ceni. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 03.04.08, 22:15 Czy to skończy się sromotą? niespokojna jestem o to Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 04.04.08, 11:49 Mistrz Zanussi dowcipkuje i się z DODĄ koleguje współpraca podobno jest idealna skąd więc opinia taka fatalna? pewnie Doda respekt czuje chamstwem się nie popisuje Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Dodzin z cipką 04.04.08, 13:11 Doda ma ładną, pokaże: I dostanie gaże Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 05.04.08, 16:04 Doda ma obrońcę swego niejakiego Wiśniewskiego w myśl zasady SIĘ TRZYMAJMY I KICZOWI PAŚĆ NIE DAJMY. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 06.04.08, 22:40 Mistrz Zanussi z tonu spuszcza tu powody swe wyłuszcza królowa kiczu czemu u niego i że nie widzi nic w tym zdrożnego Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 10.04.08, 14:37 Duży afront Dodę spotkał bo niechciana jest Dorotka apartament kupić miała nawet lokum już wybrała 5 milionów , dla niej tanio lecz się nie zgodzono na nią z transakcji się wycofano i królową wyślizgano a dlaczego tak się stało? cóż, pieniądze, to za mało ludzie, którzy tam mieszkają z nią sąsiedztwa odmawiają chcą spokoju, nie skandali zgody więc nie podpisali. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 11.04.08, 10:31 Ośmieszyć Dodę Olejnik chciała lecz równą sobie w gębie spotkała nie dała z siebie zrobić idiotki nie będą czynić małpy z Dorotki. Monika Dody nie przestraszyła jednak wyznanie od niej zdobyła że o królowej głośno być musi bo tylko sława ją bardzo kusi co mówią,to jest jej obojętne byleby media były wciąż chętne. Odpowiedz Link
mis.io Re: Dodzin z cipką 11.04.08, 16:40 Dajcie spokój biednej Dodzie, bo gdy po schodach będzie na chodzie , to będąc w poprzek cipka mała będzie sobie tylko kłapała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 11.04.08, 19:54 Na dyskrecji jej zależy? w taką wersję nikt nie wierzy Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 11.04.08, 21:10 Wiersze piszemy tu o Dorocie to dla jej ucha same łakocie bo ona boi się zapomnienia więc złe i dobre słowo docenia. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 12.04.08, 15:25 Doda zrobiła się agresywna dla mnie takowa postawa dziwna przecież na ustach wszystkich być chciała lecz żartów z siebie nie wytrzymała pluła pod nogi, użyła wody kabareciarzu! nie żartuj z Dody. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 13.04.08, 00:09 Z Madonną Zanussi dał porównanie być może Doda zasłuży na nie przecież od niej jest ładniejsza może nawet też sprytniejsza ale trzeba menadżera co ma wpływy jak cholera i nie w Polsce zamieszkuje lecz wysoko się plasuje w szoł biznesie Ameryki Doda będzie mieć wyniki bo Madonna ma swe latka tu potrzebna jest dzierlatka a panienka się nadaje by to osiągnąć na głowie staje Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 13.04.08, 10:05 Ma marne teksty, głosik przeciętny ale dla panów wygląd ponętny śpiewem na świecie nic nie zwojuje a Hilton bardziej skandalizuje. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Dodzin z cipką 13.04.08, 11:45 lecz do czego się nadaje? bo mi, przyznam czasem staje. gdy jej słucham (i ten śmiech!) mózg mi staje tak, że eh! Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 15.04.08, 00:06 Głos ma przeciętny,lecz nie fałszuje i jak Madonna szoł biznes czuje wkrótce przestanie jak koń tak rżeć będzie potrzeba by klasę mieć zobaczycie ją odmienioną prezydencką będzie żoną?....)) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 15.04.08, 00:16 Myślę, że rżeć nie przestanie chyba w genach ma to śmianie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 15.04.08, 00:24 U mnie nigdy głupio nie rżała zawsze miły głosik miała i w dodatku sympatyczna mimo tapety dziewczyna śliczna Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 16.04.08, 22:47 Czy Doda zamieszka u Hefnera? on za króliczki panny przebiera w jego willi pomieszkują kamery oko na sobie czują a Doda przecież się krępuje no i widownia jej nie stresuje... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dodzin z cipką 16.04.08, 23:14 Zbyt niezależna jest chyba Doda więc mu na tacy siebie nie poda być jedną z wielu jej nie pasuje tu w jej mniemaniu ona króluje. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dodzin z cipką 16.04.08, 23:25 O Ameryce przecież wciąż marzy i nie odrzuci bajecznej gaży inne panienki wnet wyroluje jej tupet znany,wszystkich skołuje Odpowiedz Link