Gość: turtle IP: *.com.pl 04.06.03, 13:54 co się dzieje z Radiem Jazz? od kilku dni nie nadają czy co? może mi się coś z radiem stało i nie odbieram?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Twain Re: co sie stało ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 08:57 Z tego co można wyczytać na forum radia to stało się coś z nadajnikiem. Nie wiadomo kiedy ma być uruchomiony. Mam takie złe przeczucie, że nie tylko o nadajnik chodzi. Mam nadzieje że sie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: co sie stało ? IP: *.pkp.com.pl 05.06.03, 09:42 Gość portalu: Twain napisał(a): > Mam takie złe przeczucie, że nie tylko o > nadajnik chodzi. Mam nadzieje że sie mylę. Dawno dawno temu Wanda Warska otwierając Piwnicę, w której spiewała piosenki, jakby usprawiedliwiajac się, powiedziała: "Z jazzu trudno wyżyc". Byłoby smutne, gdyby Twoje przeczucia sie sprawdziły. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: co sie stało ? IP: 213.241.23.* 07.06.03, 17:13 Tez mnie smuci ze Jazz nie nadaje, ale biorac pod uwage, ze jest to stacja Agory, nie sadze, by brakowalo pieniedzy na jego utrzymanie. poczekamy...zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trp Agory? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 19:57 Mam pytanie od kiedy Jazz Radio należy do Agory??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net9 Re: Agory? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 20:08 jazz nie jest stacją agory, komuś się chyba pomyliło z radiem klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: Agory? IP: 213.241.23.* 08.06.03, 16:51 Pardon.... owszem pomylilo mi sie z klasyka :) A moze szkoda ze nie jest Agory... :) Nie bylo by klopotow finansowych... :) Kajam sie ponownie za moja omylke i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś