viking73 17.06.03, 19:21 Kiedyś o to pytałeś. Właśnie od niedawna jest dostępna: www.krakow.eska.pl/ Przyjemnej lektury. Ale z Ich Troje to jakaś nieścisłość. W Krakowie tego nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: net9 Re: Do Baraqax IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 20:09 no cóż, w niedzielę jeszcze chyba tego serwisu nie było bo sprawdzałem czy przypadkiem nie zrobili ;-)) moim idolem jest Marcin Jędrych, spełnieniem marzeń byłoby gdyby można było słuchać eski kraków w sieci ostatnimi czasy słucham sobie taśm z nagranymi listami hop bęc z lata 2001, oj to były czasy ;-))) Marcin jesteś extra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: Do Baraqax IP: *.net 17.06.03, 23:19 jak dla mnie to moglibyscie sie pochwalic nadzieja polskiego fachowego dziennikarstwa Tomkiem Waloszczykiem ps. Waloszem :)). dzieki rozwaleniu sie 'radiostacji' wpadla im taka perelka a nawet nie wspomnieli o nim w dziale 'eskadra'. ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net9 Re: Do Baraqax IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 03:52 tak, ale pojęcie eskadra na stronach eski to DJ-e, a o Tomku wspomniano w dziale ludzie www.krakow.eska.pl/kpeople.php Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Do Baraqax 18.06.03, 10:22 Też go lubię. W porannej zmianie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Do Baraqax IP: *.radio.com.pl 18.06.03, 18:03 Gość portalu: chlorofil napisał(a): > jak dla mnie to moglibyscie sie pochwalic nadzieja polskiego fachowego > dziennikarstwa Tomkiem Waloszczykiem ps. Waloszem :)). dzieki rozwaleniu > sie 'radiostacji' wpadla im taka perelka a nawet nie wspomnieli o nim w > dziale 'eskadra'. ;) hehe Super zdolny mlody czlowiek! A mowi juz troche wolniej? ;)) Robilem dla niego i dla jego kolezanki z RS warsztaty serwisowe (jak to brzmi! jak u samochodziarzy). Pozdro! MK Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Do Baraqax 18.06.03, 19:30 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > > Super zdolny mlody czlowiek! A mowi juz troche wolniej? No bez jakiegoś rażącego pośpiechu. Bez problemu można zrozumieć co mówi. Ale jaki z niego dobry bramkarz (wiem, bo grałem w drużynie słuchaczy Eski Kraków w meczu przeciw dziennikarzom tej stacji. Wygraliśmy 5:4, ale Walosz bardzo dobrze bronił karne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraqax Re: Do Baraqax IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 17:35 viking73 napisał: > Ale z Ich Troje to jakaś nieścisłość. W Krakowie tego nie > grają. Ja tych troje czyli Ich Troje do niczego nie potrzebuję,nie słucham,skąd się to wzięło? Nieważne,ważny adres www dzieki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś