Dodaj do ulubionych

Zetka kontra Rmf Fm

10.12.03, 12:08
Po przeczytaniu watkow na tym forum stwierdzilem ze mimo ze wciaz bede
sluchal Zetki. To jest dla mnie najlepsze komercyjne radio:)Komercja rzadzi:)
a Rmf Fm tez komercja ale robiona chyba dla sluchaczy w wieku 20 lat. Do mnie
trafia muza Zetki, jest troche inna niz w Rmf Fm. Jestem bardzo ciekawy
jakimi epitetami zostane obdarzony:) ale wole komercje dla doroslych, dobzre
zrobiona papke dla muzgu czyli Zetke:) niz dyskotekowa sieczke promowana
przez Rmf Fm.
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: Zetka kontra Rmf Fm 10.12.03, 12:09
      yapkovitz napisał:
      wole komercje dla doroslych, dobzre zrobiona papke dla muzgu

...
    • Gość: Alien Re: Zetka kontra Rmf Fm IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 10.12.03, 12:41
      wody....
    • Gość: SŁUCHACZ ZET-ki Re: Zetka kontra Rmf Fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 12:51
      Masz racje Yapkovitz, RMF nie dorównuje Zetce w niczym. Zarówno poranny
      program, jak i ramówka przed i popołudniowa, w końcu pasmo od 18 do 20 oraz
      serwisy informacyjne - radio ZET is the best! Muza bardziej zróżnicowana, nie
      puszczają na przemian raz czegoś starszego a raz jakiejś nowości jak ma to
      miejsce w RMF-ie. Pozdrawiam forumowiczów!
      • tvnmaniak Re: Zetka kontra Rmf Fm 11.12.03, 14:38
        Wszystko to prawda, tylko że, ZETka dziś i ZETka sprzed 3 lat to niemal dwie
        różne stacje, niestety...

pozdrawiam słuchaczy nie tylko Radia ZET,
        tvnmaniak

www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn
      • ponurak Re: Zetka kontra Rmf Fm 12.12.03, 21:23
        Gość portalu: SŁUCHACZ ZET-ki napisał(a):

> Masz racje Yapkovitz, RMF nie dorównuje Zetce w niczym.
        Masz rację Słuchaczu zetki,
        > Zarówno poranny
        > program, jak i ramówka przed i popołudniowa, w końcu pasmo od 18 do 20 oraz
        > serwisy informacyjne - radio zet-
        pop - papki vet!
        > Muza bardziej
        monotonna,
        > nie
        > puszczają na przemian raz czegoś starszego a raz jakiejś nowości jak ma to
        > miejsce w RMF-ie.

Jeśli w rmfie trafia się (z rzadka, ale jednak) od czasu do czasu jakiś niezły
        komentarz, odkurzenie zagubionego music albo rys osobowości prowadzącego (brawo
        Sołtys! - dzięki za poranne przebudzenia)- w zetce jest to zupełnie niemożliwe.
        Dla mnie jest to stacja
        totalnego niezaangażowania, bazująca głównie na topach muzycznych,
        konstruowanych prawdopodobnie na odpowiednio wyselekcjonowanej próbie
        przeciętnego polskiego słuchacza (partia biało - czerwonych krawatów ma zapewne
        w zetce udziały). Poranne audycje są sztampowe do bólu (oprócz 15! minut -
        których, nie zdradzę:); z przedpołudniowych - bardzo lubię blondynkę:)- byleby
        tylko ta muzyka miała jakis zindywidualizowany wydźwięk, ech...
        a po popołudniowo - wieczornej bitwie przebojów nie zostaje natomiast nic
        innego, niż polec z kacem, ciągnącym się do następnego dnia (kto mi kazał
        słuchać tego szajsu?).
        RMF górą! Więcej aktualnych informacji no i główny atut - ich prezenterzy żyją!
        bez zetkowego zblazowania.

Krem, pomada, puder, kredka
        - oto całe radio - zetka.

Radość, bieda, pokój, music
        rmf - yelow lot bliżej ludzi.

• Gość: Jogi Re: ESKA najlepsza - Zetka kontra Rmf Fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 03:00
      Zetka zetka, rmf rmfem a i tak najlepsza jest ESKA i basta
      • Gość: Leci Wrona Re: ESKA najlepsza - Zetka kontra Rmf Fm IP: 62.233.164.* 16.12.03, 21:46
        ESKA i głupie teksty Pawelca.

Jak powiedziała Fiona w Shreku "Rany ale palant" to oczywiście o Robin Hudzie
        • Gość: Jogi Re: ESKA najlepsza - Zetka kontra Rmf Fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:59
          Gość portalu: Leci Wrona napisał(a):

> ESKA i głupie teksty Pawelca.
          >
          > Jak powiedziała Fiona w Shreku "Rany ale palant" to oczywiście o Robin Hudzie

lepsze głupie teksty Pawelca, niż udawanie mądrali przez ludzi z zetki i rmf-u
          oj wrona wysoko to ty nie latasz
    • Gość: :-[ Re: Zetka kontra Rmf Fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:33
      Wydaje mi się, że oferta programowa Zetki i Rmf-u jes porównywalna, tyle, że
      audycje w Rmf-ie są bardziej na luzie.
      Jeśli chodzi o nadawną w ww stacjach muzykę, to na dłuższą metę trudno ją
      znieść. Np. wczoraj ok. 22:00 lub 23:00 obie stacje nadawały taki chłam, że
      słuchać się tego nie dało.
    • Gość: ZET Re: Zetka kontra Rmf Fm IP: *.pai.net.pl 16.12.03, 11:23
      ZET THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIGDY NIE ZAMIENIĘ TEGO RADIA NA INNE
    • Gość: OGI RMF FM - JW23 IP: 62.233.164.* 16.12.03, 21:49
      Pamiętacie taką auducje w niedzielne wieczory. Najpierw prowadzili to
      Marcinowie Wrona i Jędrych. Cały tydzień na to czekałem, a piosenka Leci Wrona
      była świetna.
      W niedziele Szkółka Niedzielna i Brian Scoot też ok
      • yapkovitz Re: RMF FM - JW23 17.12.03, 08:06
        Pamietam JW-23:)))) i montera tez pamietam:) i pamietam poczatek RMF FM czyli
        Radio Malopolska Fun:) i pamietam pierwsza inwazje mocy. Pamietam RMF FM jako
        inteligentne komercyjne radio i pamietam Zetke jako rowniez komercyjne
        inteligentne radio. Teraz Rmf FM i Zetka robia papke dla sluchaczy, ale ja
        wybieram papke serwowana przez Zetke:)
        • Gość: OGI Re: RMF FM - JW23 IP: 62.233.164.* 17.12.03, 08:21
          A ja zaczynam słuchać radiostacji
          • Gość: ja Re: RMF FM - JW23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 00:59
            wasze komentarze sa bezsensowne...

komentarze typu: "zetka i rmf to szmelc.. ale i tak wole zetke"... gdzie tutaj
            argumentacja??

ja osobiscie slucham od kilku lat rmf fm...

i moze zostane "zgładzony" teraz epitetami, ale wydaje mi sie, ze rmf-u
            sluchaja ludzie inteligentni i przede wszystkim z duzych miast.. zetka,
            podobnie jak polsat, cieszy sie, ze trafi na bylo kogo, tym samym majac
            sluchaczy na roznym poziomie.. w rmf poziom jest jeden.. sluchacze z miasta
            • sven.hannawald Re: RMF FM - JW23 02.01.04, 11:03
              > i moze zostane "zgładzony" teraz epitetami, ale wydaje mi sie, ze rmf-u
              > sluchaja ludzie inteligentni i przede wszystkim z duzych miast.. zetka,
              > podobnie jak polsat, cieszy sie, ze trafi na bylo kogo, tym samym majac
              > sluchaczy na roznym poziomie.. w rmf poziom jest jeden.. sluchacze z miasta

Dlaczego ludzie inteligentni mieliby słuchać akurat RMF, a nie Zet? Czy między
              ofertą programową obu tych stacji jest aż taka duża różnica, że inteligencja
              miałaby gardzić Zetką i przerzucić się na RMF?

I RMF i Zet kieruje swój program do osób w określonym wieku,z określonymi
              dochodami, mieszkających głównie w dużych miastach. Inteligentny słuchacz nie
              jest targetem ani dla Zet ani dla RMF. Dlaczego? Ano dlatego, że taki słuchacz
              potrafi myśleć (ma własny rozum i jest z tego dumny - by sparafrazować pewnego
              pana, od którego bardzo wiele zależy w polskim eterze) i nie jest wdzięcznym
              obiektem dla reklamodawców, którzy chcą mu wcisnąć swój produkt.
              • Gość: ja Re: RMF FM - JW23 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 20:53
                nie mowie, ze rmf i zet kieruja swoj program do inteligentnych ludzi...
                mowie, ze akurat rmf ma inteligentnych sluchaczy...
                • Gość: edgar92 Chwila dla debila IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 11:58
                  Bzdetka czy RMF? To jak wybór między tyfusem i malarią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka