patchinko 05.07.10, 00:28 Nie wiem czy się cieszyć ale wątek mam pełne prawo założyć. Zobaczyć zimny pot na czole Tuska - bezcenne. backupurl.com/1yevow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
testatrix Re: JK prezydentem 05.07.10, 00:59 to jeszcze nie jest przesądzone. wyniki z miast będą na końcu, a tak wygrał Komorowski. przynajmniej mam taką nadzieję. Odpowiedz Link
patchinko Re: JK prezydentem 05.07.10, 01:07 jeśli ten pajac potrafił doprowadzić do sytuacji w której jego wygraną można poddać w wątpliwość to przejmuje on tym samym tytuł największego obciacha polski. To jest zwykły kmiot. Śmieje mu się w twarz. Wstyd i chańba - ja się spodziewałem wyniku 70:30 ale ten myśliwy zrobił z siebie pośmiewisko. Prz takiej prasie jaką o miał to ja człowiek z nikąd bym wygrał w cuglach z Kaczyńskim. Co za idiota go wystawił? może nie powinienem pytać. Wszystko przed nami - jeśli wygra to ide o zakład że w parlamentarnych te nieroby nie przekroczą 4,99%! I w zasadzie to chyba o to chodzi. Odpowiedz Link