Najbardziej spektakularne oczywiscie baba CLintona i Geithner.
Zwolnienie Clinton mnie troche zaskoczylo, chociaz tajemnica poliszynela bylo od jakiegos czasu ze kobita zwyczajnie zwariowala i od pewnego czasu intensywnie leczyla sie na glowe. Cos jest w tej dyplomacji, Radoslaw rowniez sie musi leczyc psychicznie od pewnego czasu.
Po Hillary zreszta widac jak sie postarzala przez te 4 lata, nawet na jej chlopie sie to wyraznie odbilo. Poza tym, dzialala wyraznie na nerwy wielu ludziom around the globe.
Kto za Hill? Mialki Kerry, az sie nie chce wierzyc ? Rice jest bardziej prawdopodobna , chociazby ze wzgledu na to ze pasuje bardziej kolorem do ewentualnego przyszlego szefa. Minus- byla doradca kompletnego losera Dukakisa, ktory przerznal haniebnie wyscig po prezydenture, pamietam jeszcza te prote, nawet grecy na niego nie chcieli glosowac

Gethner, no coz, no comment. Ten osobnik z geba drobnego dryftera nie mial juz w kraju chyba jednego milosnika, musi odejsc bo cus czuje ze bedziemy niedlugo mieli major shake up w tych naszych kochanych USA i na kogos trzeba bedzie zwalic wine.
Ciekawe czy Helikopter sie utrzyma, jak myslicie ?
Dobrze ze ja mam gdzie uciekac.