Dodaj do ulubionych

Mam dość! Biegli po raz 11 jadą po próbki do ....

19.07.13, 20:40
.... Smoleńska; tym razem po "próbki foteli"... (sic!)

Kurwa mać! Takiej fuszerki i partactwa, takiej skali przekrętów, manipulacji, kłamstw, ściem i propagandowych wrzutek medialnych, to chyba świat dotąd nie widział!

Całe to tałatajstwo z łże-komisji Millera, łże-komisji Laska i łże-prokuratury wojskowej pod sąd, i pod pluton egzekucyjny!

Dranie dopiero po ponad dwóch latach wzięli się za rzetelne badania (a i to nie do końca; niedawno wyszło, że laboratorium badające "trotyl" nie ma pewnych certyfikatów, ergo - badania na śmieci, i nazad) miejsca katastrofy, lasku i drzew, feralnej pancernej brzozy i pobierania próbek; po tym, jak Rosjanie wyczyścili teren, wycięli lasek, zniwelowali teren i rozebrali/przebudowali pobliskie zabudowania, a wrak wyczyścili karczerem!

Ile skurwiele lat jeszcze będziecie "pobierać próbki", ile razy jeżdzić do Smoleńska, ile lat czekać na wrak?!

wpolityce.pl/wydarzenia/58346-polscy-sledczy-po-raz-jedenasty-jada-do-smolenska-trzy-lata-po-katastrofie-zamierzaja-pobrac-probki-z-foteli-wraku-tu-154m
www.tvn24.pl/polscy-biegli-znow-do-smolenska-pobiora-probki-z-foteli-wraku,340789,s.html
wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/433447,biegli-leca-do-smolenska-pobiora-probki-z-foteli-wraku-tupolewa.html
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14306799,Macierewicz__Niech_rodziny_ofiar_uczestnicza_w_pobraniu.html
Obserwuj wątek
    • sowietolog1 Seremet, Macierewicz oraz "fotele"... 20.07.13, 03:01
      niezalezna.pl/43831-smolenski-adwokat-przyciska-do-muru-seremeta-12-pytan-o-substancje-wybuchowe
      niezalezna.pl/43837-macierewicz-pokazal-dowody-fotele-juz-badano-i-detektory-wykryly-material-wybuchowy
    • przycinek.usa Re: Mam dość! Biegli po raz 11 jadą po próbki do 20.07.13, 03:06
      no wlasnie.

a ja mam rowniez pewne pytania dotyczace Remigiusza Musia - slyszeliscie o tym, ze on mial wypadek i byl na obserwacji w szpitalu z objawami zaburzenia mowy?

To jest dopiero informacja - zdrowy chlop dopuszczony do lotow i nagle nie wiadomo dlaczego ma jakis dziwny "atak" i wypadek? A potem okazuje sie, ze mial kolejny wypadek i juz nie udalo sie wykrecic od kostuchy.

• przycinek.usa link 20.07.13, 03:13
        niezalezna.pl/43701-smierc-technika-pokladowego-jaka-40-rodzina-nie-wierzy-w-samobojstwo
        Dziwny wypadek

Niecałe dwa miesiące przed śmiercią, we wrześniu 2012 r., Remigiusz Muś, jadąc samochodem, zjechał nagle z drogi i uderzył w płot przydrożnej posesji w podwarszawskiej Starej Iwicznej. Policja, która przyjechała na miejsce, stwierdziła, że był on trzeźwy, jednak ze względu na dziwne zachowanie przewieziono go do szpitala w Piasecznie. Z uwagi na zaburzenia zachowania przewieziono go następnie do szpitala psychiatrycznego w Tworkach. Podczas przyjęcia lekarze stwierdzili m.in. brak rzeczowego kontaktu słownego i dziwne wypowiedzi niemające związku z tematem pytań. Remigiusz Muś został przyjęty do szpitala, skąd wyszedł na własną prośbę po trzech dniach. Badania nie wykazały we krwi chorążego obecności alkoholu, narkotyków czy środków psychotropowych. Lekarze nie ustalili, co było przyczyną dziwnego zachowania Remigiusza Musia, a przeprowadzone badania psychiatryczne i psychologiczne nie ujawniły u niego choroby psychicznej, w tym depresji ani też innych zakłóceń czynności psychicznych.

Remigiusz Muś wielokrotnie mówił bliskim o tym, co widział 10 kwietnia 2010 na miejscu katastrofy. Z zeznań wynika, że jego zachowanie po katastrofie uległo zmianie: zaczął mieć m.in. napady agresji i niewytłumaczalne zachowania ja to po kolizji samochodowej.

Badający Remigiusza Musia biegli z psychiatrii i psychologii wykluczyli u niego chorobę psychiczną.
        • leny20-4-7 Re: link 21.07.13, 12:13
          szkoda faceta.

dzięki za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka