nannek 08.03.14, 01:00 Zrobiłem test/symulację (dość dokładnie) Jutro wnioski,jak jest (to wiadomo) i dziwne zmiany ludzi tu na forum. Ps. Ciekawe czy odpowiedzą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 21:31 Króciutko aby się nie rozpisywać. Jak to mówi Stanisław Michalkiewicz w "w gazecie Żydowskiej dla Polaków" istna komedia nikt nie może nic napisać bo jest oskarżany przez hazabrę za agnatów KGB, a GW kasuje bezczelnie wszelkie prawdziwe informacje sprawie Ludzie ich nienawidzą za lata parszywej propagandy i udawanie opinii publicznej (widać wyraźnie jak na dłoni) piszący KGB tood lat pro-PIS czy wolnościowcy itd. stare nicki i nagle to oni stali się niby agentami KGB. Parszywa znienawidzona przez wszystkich hasabra zigzaury, janeksy + 1k innych pozmieniało nicki i pisze o agentach,Kwik jest wręcz straszliwy kiedy zaczynają przegrywać. Tu na forum też widzę się dużo pozmieniało po płomiennym wystąpieniu v-versa o agentach widzę celowe pomijanie przez niektórych, ale przecież taki założyciel forum niejaki przecinek którego ceniłem za otwartość umysłu to byłby agent nr1. KGB ,wg tego co pisał i nagle przestał, zresztą tak jak Stanisław Michalkiewicz. KOMEDIA. A Polacy widzą jak jest po 25 latach ucieczce milionów spadku dzietności o niemal połowę , bieda i nędza wrosła kilkukrotnie. Pewien komentarz w WP.PL ~hajda Czy to Rosjanie wykupują polską ziemię? A może jakieś rosyjskie banki? Czy to w Rosji jesteśmy zadłużeni po uszy? Które przedsiębiorstwa kupiła Rosja lub Rosjanie w Polsce za bezcen, a następnie zlikwidowała? Czy to w Moskwie powstają prawa zakazujące w Polsce wędzenia mięsa, łowienia ryb, produkcji mleka, cukru? A może JE Putin nałożył na nas haracz "za emisję CO2â?ł dzięki któremu prąd kosztuje 2x tyle? Czy Rosja walczy w Polsce z homofobią, antysemityzmem? Rosja nie pozwala budować dróg tak jak chcemy, bo robaczek ma siedlisko? Czy parlament Rosji zażądał od Polski wypłacenia â??niektórym żydomâ?? 65 miliardów dolarów haraczu, czy raczej amerykański a ostatnio brytyjski (przy okazji łamiąc umowy z Polską)? Czy Rosjanie planują masowe osadnictwo na ziemiach polskich? Czy Rosjanie roszczą pretensje do 1/3 polskiego terytorium? Czy Rosja wspiera naszych wrogów, jak banderowcy, czy nakazuje nam napadać na inne narody jak w Afganistanie, Iraku, Libii, Syrii, Iranie przy okazji niszcząc nasze interesy i powiązania handlowe? Czy rząd polski został zmuszony do zakupu bezwartościowych obligacji amerykańskich czy rosyjskich? Czy Rosja narzuca nam swojego rubla, czy ktoś inny euro? Czy to Rosja bombarduje uranem zubożonym szpitale, szkoły, zakłady, linie energetyczne, ujęcia wody, naszych przyjaciół w Serbii czy może ktoś inny? Odpowiedz Link
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 21:41 30 tys bandytów którym płacą za rozróby ma decydować o kraju? Tez są manifestacje ludność kilkuset tysięczne i co? i nic propaganda pokazuje za co jej płacą. W pl 100-200 tys demonstrantów z Dudą propaganda pomijała Tłuk wie lepiej co jest dobre dla 2 milionów debili, którzy podpisali się pod referendum emerytalnym . (napisy w PL) Zbrodniarze już wydali 5 miliardów USD na destabilizację Ukrainy INFO WARS www.youtube.com/watch?v=8A75vSotIEc Odpowiedz Link
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 21:50 Od dziś przed wysłaniem postu będę robił jego kopię dla porównania. Bo coś mi się wydaje że mocno zmienia się treść jego (szczególnie jeśli się piszę tu a nie wkleja). Z mego 1 postu został jedynie bełkot , choć sprawdzałem dokładnie przed wysłaniem. Odpowiedz Link
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 21:55 > Z mego 1 postu Z 1 dziś a oczywiście 2 w chronologii. Odpowiedz Link
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 22:04 Czy administrator może mi wytłumaczyć dlaczego. ""www.youtube.com/watch?v=8A75vSotIEc """ Tu jest to zwyczajny link a tu forum.gazeta.pl/forum/w,17007,149961080,149965229,Re_plemiel_sprowadza_300_Krzyzakow_do_Polski.html ,jako wideo? przecież wklejałem identycznie nie jako link ale jako wideo. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 09.03.14, 08:18 administrator nie moze wytlumaczyc. Odpowiedz Link
marcin8sz Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 16.03.14, 09:56 Nannek, zmiluj sie... Ten filmik z youtuba to totalny bełkot starego zgreda. Czy Ty wogóle oglądasz to co linkujesz? Załamka totalna. Odpowiedz Link
thor-sten ŚWIETNE 09.03.14, 13:01 > Czy to Rosjanie wykupują polską ziemię? A może jakieś rosyjskie banki? Czy to w > Rosji jesteśmy zadłużeni po uszy? Które przedsiębiorstwa kupiła Rosja lub Rosj > anie w Polsce za bezcen, a następnie zlikwidowała? Czy to w Moskwie powstają pr > awa zakazujące w Polsce wędzenia mięsa, łowienia ryb, produkcji mleka, cukru? A > może JE Putin nałożył na nas haracz "za emisję CO2â?ł dzięki któremu prąd kosz > tuje 2x tyle? Czy Rosja walczy w Polsce z homofobią, antysemityzmem? Rosja nie > pozwala budować dróg tak jak chcemy, bo robaczek ma siedlisko? Czy parlament Ro > sji zażądał od Polski wypłacenia â??niektórym żydomâ?? 65 miliardów dolarów har > aczu, czy raczej amerykański a ostatnio brytyjski (przy okazji łamiąc umowy z P > olską)? Czy Rosjanie planują masowe osadnictwo na ziemiach polskich? Czy Rosjan > ie roszczą pretensje do 1/3 polskiego terytorium? Czy Rosja wspiera naszych wro > gów, jak banderowcy, czy nakazuje nam napadać na inne narody jak w Afganistanie > , Iraku, Libii, Syrii, Iranie przy okazji niszcząc nasze interesy i powiązania > handlowe? Czy rząd polski został zmuszony do zakupu bezwartościowych obligacji > amerykańskich czy rosyjskich? Czy Rosja narzuca nam swojego rubla, czy ktoś inn > y euro? Czy to Rosja bombarduje uranem zubożonym szpitale, szkoły, zakłady, lin > ie energetyczne, ujęcia wody, naszych przyjaciół w Serbii czy może ktoś inny? Odpowiedz Link
mieux Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 22:22 nannek napisał: > Zrobiłem test/symulację (dość dokładnie). Jutro wnioski Ja już mam wnioski. Jak mi podasz na gazetowego maila adres mailowy niegazetowy, to chętnie z Tobą wymienię opinie. Najogólniej mówiąc, to szczekanie rządowe na prezydenta Putina i histeria mediów to pozory na zamówienie. Odpowiedz Link
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 22:33 > Ja już mam wnioski. Jak mi podasz na gazetowego maila adres mailowy niegazetowy > , to chętnie z Tobą wymienię opinie. Ja nie wiem kim ty jesteś ci którzy piszą PRAWDĘ do których maili dotarli propaganda napisała tak. " ......W związku z realizowaną przez Ciebie propagandą na rzecz Wszechrusi chcemy przekazać Ci małą darowiznę w postaci 1000 juanów oraz 2000 rubli byś dalej tak solidnie wspierał nasz front przeciw obszarnikom, nazistom oraz pachołkom imperializmu jankeskiego. Nasze niezwyciężone idee Wszechrusi nie są Ci obce a celność twych wywodów zawstydza nawet mniej Sergieja Ławrowa. Pozostawaj dalej w słusznych jedynie działaniach a naród Ci tego nie zapomni. Z podziękowaniami Siergiej Ławrow P.S. Dziękuję również JA Wladimir Wladimirowicz Putin" ......" Te 5 miliardów na propagandę i działania wywrotowe to dość sporo. Odpowiedz Link
nannek Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 08.03.14, 22:51 >do których maili dotarli propaganda napisała tak. Aby była jasność napisała te maile propaganda bandytów tych którzy wydali już 5 mld USD, a nie urojone wymyślone przez propagandę KGB (maile te w potwierdza już wiele osób) Być może część osób dała się na to nabrać z głupoty i chciwości, potem oczywiście ci sami piszą o rzekomych płatnych. KOMEDIA. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 09.03.14, 09:31 komedia polega na tym, ze sie mowi o bandytach, a nie powie z imienia i nazwiska kto jest tym bandyta. Ja najchetniej chcialbym zobaczyc jakis dowod na to, kto te forse wydal i komu i na co. Najlepiej jeszcze kiedy. Zeby sie nie okazalo, ze chodzi o forse sprzed 20 lat. Odpowiedz Link
mieux Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 15.03.14, 20:15 Netowe wieści: ~UE 26 minut temu Dobrze ludzie prawicie, nikt w obronie złodziei i szubrawców nie pójdzie na front. Pewnie jest to ukartowana międzynarodowa zagrywka. Zapłacili Tuskowi by prowokował Rosję, która będzi mieć pretekst by zająć wschód Polski do Wisły a z drugiej strony wejdą Niemcy (rzekomo w obronie europy) i zajmą resztę. Polska i Ukraina to kraje przeszkody z punktu widzenia powiązań gospodarek Rosji i Niemiec (nord stream itp.), więc musi być uzasadniony powód by te przeszkody usunąć w cywilizowany sposób i właśnie Tusk z grandą złodziei szykuje ku temu warunki a Merkel i Putin otwierają kolejnego szampana. Odpowiedz Link
volupte Re: Mała analiza zakłamania vs Ukrainy i płatnych 09.03.14, 02:14 Totalny bełkot Odpowiedz Link