Dodaj do ulubionych

brak idei UE

09.02.24, 20:15
Unia europejska wymyśliła zielony ład. że krowy ocieplają klimat i że nawozy sztuczne są niepotrzebne. A ja wiem, że jedno i drugie to nieprawda. Unia przestała być nośnikiem idei, braterstwa i wspólnoty narodów o tych samych kulturowych korzeniach, a zaczęła wymyślać destrukcyjne niedorzeczności. Nie zdałaś Unio.
Obserwuj wątek
    • obankach Re: brak idei UE 10.02.24, 11:57
      Jeżeli do 2035 Unia ma zakazać produkcji ok. 95% samochodów z silnikami benzynowymi i dislami to jest to takie sobie.
    • hadrian_pl Re: brak idei UE 10.02.24, 14:58
      tkosieradzki napisał:

> Unia europejska wymyśliła zielony ład. że krowy ocieplają klimat i że nawozy sz
      > tuczne są niepotrzebne. A ja wiem, że jedno i drugie to nieprawda. Unia przesta
      > ła być nośnikiem idei, braterstwa i wspólnoty narodów o tych samych kulturowych
      > korzeniach, a zaczęła wymyślać destrukcyjne niedorzeczności. Nie zdałaś Unio.
      Niemiecki minister rolnictwa Turek z partii Zielonych zapowiedział,cena mięsa wzrośnie ze względu na koniecznosc polepszenia warunków bytowych zwierząt ubojowych.On muzulmanin i Turek,wzmie sie za świnie gdyż Turmany i Muzułmany tego nie jedzą,ale oszczędzi kozy,osly,drob i barany,gdyz sam jest BARAN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka