pepe49 08.02.26, 21:54 Polowanie trwa Jest człowiek zadowolony Wydarzenie dnia w Pajaclandzie Wielki człowiek. Osiąga cele. Drobne codzienne sukcesy. Głębokie zmiany wprowadzone przez rząd do społeczeństwa Na koniec Tam wyżej był koniec. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_333 Totalnie wredne 08.02.26, 22:44 ...nie zauważyłeś, że minister Żurek natychmiast zrzekł się immunitetu i zapłacił mandat. W przeciwieństwie do np. posła Mejzy: Odpowiedz Link
pepe49 Re: Totalnie wredne 09.02.26, 12:42 dorota_333 napisała: > ...nie zauważyłeś, że minister Żurek natychmiast zrzekł się immunitetu i zapłac > ił mandat. I na pasach i przy mandacie zastosował prawo tak jak je rozumie. > > W przeciwieństwie do np. posła Mejzy: > > Brawo. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Totalnie wredne 09.02.26, 12:53 > zastosował prawo tak jak je rozumie No, nie. Memy są wredne, bo sugerują wolę popełnienia ciężkiego przestępstwa, a to było niewielkie wykroczenie. Ponieważ jednak popełnił wykroczenie, to poddał się karze. Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale memy, które publikujesz demonstrują bezradność. Nie znajdujecie poważnych zarzutów, więc albo czepiacie się rzeczy drobnych potężnie je wyolbrzymiając. Albo odwracacie znaczenia - np. przypisując kradzież człowiekowi, który solidnie rozlicza potężną kradzież poprzedników. I właściwie nie ma sensu w ogóle zauważać tego wątku. Robię błąd polemizując. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Totalnie wredne 09.02.26, 13:26 dorota_333 napisała: > I właściwie nie ma sensu w ogóle zauważać tego wątku. Robię błąd polemizując. Nareszcie!!! Odpowiedz Link
monalisa2016 Re: Żarty na wybory III 09.02.26, 00:36 "My i oni" powiedz pepe do czemu ma sluzyc ta dziecinada? Zamiast sie zastanowic nad prowokacja z zewnatrz za pomoca listu zza wielkiej wody do marszalka sejmu produkujesz dziecinade czyli zab za zab? Dokad was to zaprowadzi? Odpowiedz Link
pepe49 tłumaczyć, tłumaczyć 09.02.26, 12:41 monalisa2016 napisał(a): > "My i oni" powiedz pepe do czemu ma sluzyc ta dziecinada? Zamiast sie zastanowi > c nad prowokacja z zewnatrz za pomoca listu zza wielkiej wody do marszalka sejm > u produkujesz dziecinade czyli zab za zab? Dokad was to zaprowadzi? Donikąd. Proszę bardzo: www.youtube.com/watch?v=8z_wJ1-Q4Tg Pan Ziemkiewicz pokazuje, że - pan marszałek w omawianej mowie wyjaśnił, że USA nie są wiarygodnym sojusznikiem Polski a Niemcy są. (p. Tramp nie ma tu nic do rzeczy) że - bandyci rządzą medjami za pomocą sterowania reklamami (dlatego pani monaliza musi biegać po internecie, bo nie ma medjów mówiących to, co pani monaliza myśli) i coś tam jeszcze. Polecam. Żeby trzymać się konwencji wątku: Genjusze. Czy w Polsce, czy w Niemczech Genjusz. W USA. W Polsce. Może i w Niemczech. Nazwisko? Odpowiedz Link
dorota_333 Re: tłumaczyć, tłumaczyć 09.02.26, 12:48 Kolejna partia idiotyzmów. Mamy obecnie - za Tuska - najniższe bezrobocie od 1989. A A czytanie "jak kraść i nie siedzieć" PiS-owi i Solidarnej Polsce się nie przyda. Będa siedzieć za to, co nakradli. Odpowiedz Link
monalisa2016 Re: tłumaczyć, tłumaczyć 09.02.26, 13:43 No i znowu "my i oni" z zdemolowanymi mozgami towarzystwo, nawet nie wyobrazacie sobie jak jestescie smieszni. Wojna polsko-polska, tylko mocniejszej iskierki jeszcze brak by wywolac wojne domowa. Do czego prowadzi wasza nienawistna wzajemna glupota??? Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Żarty na wybory III 19.02.26, 20:54 Widzę, że czerpiesz perwersyjną przyjemność z monitorowania źródeł prawicowych Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Żarty na wybory III 20.02.26, 00:14 Cenię sobie ich poczucie humoru. Owszem, to co oni uważają za śmieszne a promuje pepe jest mocno gówniane. Ale w tym szambie tępej bezmyślności trafiają się brylanty i to ogromne. Jak ten obrazek. Albo żart tekstowy. Temat stary bo o perfidii Niemców ale pomysł absolutnie niezwykły: Rządzący każdą próbę dyskusji na ten temat sprowadzają do „bycia przeciwko Polsce” czy „sprzyjania Putinowi”. Brakuje racjonalnej debaty, jest za to szaleńcze tempo i presja na jak najszybsze rozpoczęcie wdrażania programu. A może w całej sprawie kryje się drugie dno? Jak bowiem ustalili reporterzy telewizji wPolsce24, w przyszłości pożyczka zaciągnięta przez Polskę w ramach programu SAFE miałaby zostać częściowo lub w całości umorzona. Niestety, nie bez przyczyny. Umorzenie miałoby zostać uznane za formę reparacji ze strony Niemiec za okrutną okupację w czasie II wojny światowej. W czym tkwi problem? Otóż wartość SAFE to 44 miliardy euro, a wartość polskich strat wojennych zespół Arkadiusza Mularczyka oszacował na 6 bilionów 220 miliardów złotych – w cenach z 2022 roku. Kopernik by na to nie wpadł. Nie dość, że bandyci pożyczają nam pieniądze to jeszcze mogą nie chcieć zwrotu. Toż to zbrodnia na Narodzie! (Drobny fakt, że pożyczkę ma dać UE a umorzyć ją mieliby Niemcy pomińmy). Jak widzisz WARTO poszperać! Odpowiedz Link
dorota_333 Pozazdrościłam Schłodzonemu i...Marianna Schreiber 23.02.26, 16:26 ...pozazdrościłam, że takie odjechane treści znajduje w prawicowej infosferze. Jak się jednak okazuje, obrodziło po tej stronie sceny politycznej. Strona Marianny Schreiber na FB - już na samym początku: "Postaw mi kawkę, a szczęście zapuka do Twych drzwi" i kuszące zdjęcie (za kawkę? tak tanio? promocja może). A potem jest tylko lepiej: "Nie piszcie mi, że na sztuczne cycki było mnie stać, a na obiad mnie nie stać, bo akurat te miałam robione za darmo". Warto wytrzymać 45 sekund, żeby zobaczyć jak Marianna za 20 zł gotuje obiad dla rodziny w głodowych czasach Tuska. Darmowe c.cki prezentują się doskonale, a treść powala. www.facebook.com/reel/1996188327942830?locale=pl_PL I ja nie wierzyłam w potencjał prawicy... Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Pozazdrościłam Schłodzonemu i...Marianna Schr 23.02.26, 17:38 Dzięki. Pokażę filmik żonie żeby zobaczyła jak powinna wyglądać podczas gotowania obiadu. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Pozazdrościłam Schłodzonemu i...Marianna Schr 23.02.26, 19:05 Ryzykujesz stołowanie się na mieście. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Pozazdrościłam Schłodzonemu i...Marianna Schr 23.02.26, 19:21 dorota_333 napisała: > Ryzykujesz stołowanie się na mieście. To jeszcze można przeżyć. Ale musiałbym zarobić na cycki a w dodatku żreć duńskie solone masło i to tylko dlatego, żeby udowodnić że mnie na takie nie stać. Nie stać na masło ale stać na cycki... Choć niby solone masło jest w smaku ohydne a cycki nie są (słone). Odpowiedz Link
dorota_333 2 i pół minuty czystego złota 25.02.26, 18:02 ...czyli: chciałeś, Pepe, żarty, to masz. No i dlaczego tez zacznę nosić zdjęcie Tuska w portfelu. www.facebook.com/reel/417613303783331?locale=pl_PL Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Mniej 26.02.26, 23:27 Nie no, Trump sobie przecież z Iranem poradzi. Zapytaj Kadiego zresztą. Poradzi sobie. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Mniej 26.02.26, 23:58 Ale to bardziej moje życzenia. Nie żeby poległ z Iranem ale do rakiety i gdzieś daleko... Odpowiedz Link
dorota_333 Macie może niemiecki samochód? Marianna ma 02.03.26, 22:00 ...i wcale jej to nie przeszkadza, ale coś za to pogmerała przy tablicy rejestracyjnej. Ta dziewczyna to brylant. 40 sekund i zaśmiewam się jak norka: www.facebook.com/reel/2036827306871359?locale=pl_PL Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Macie może niemiecki samochód? Marianna ma 02.03.26, 22:08 Ale za to jeździłaby polskim autem. OK - był Polonez. Konkurencja dla BMW? PS. Dowcip mimowolny jest najlepszy PS 2. Mam koreański samochód. Jak pepe (tylko ze świadomością, że ten koreański jest niemiecki). Odpowiedz Link