Dodaj do ulubionych

Przycinku ratuj i wytnij

14.04.26, 23:41

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,179933082,179933082,_Nie_zarty_na_wybory_4_Klodzko_.html
Bo puszczę pawia. I pewnie nie tylko ja.
Obserwuj wątek
    • pepe49 dowiaduj się 15.04.26, 00:09
      zimna-wodka napisał:

>
      > forum.gazeta.pl/forum/w,17007,179933082,179933082,_Nie_zarty_na_wybory_4_Klodzko_.html
      > Bo puszczę pawia. I pewnie nie tylko ja.

Policjant, który musiał oglądać nagrania leczy się u psychologa.
      Platforma nie widzi problemu.
      Pani Monika Wielichowska lobbowała w sprawie ustawy o pedofilach.
      Pani Kamila L. dostała mieszkanie. Należało się.
      Zw nie wie o co chodzi.
      No bo skąd?

O dzieciach nie pisałem nic.
      Dowiaduj się, zw.

Nie bój się o kumpli. Nic się nikomu nie stanie.
      Doktryna Nojmana.

*

.
    • dorota_333 Mieli do wyboru dwa newsy, żeby przykryć skutki 15.04.26, 10:15
      ...tego, co stało się na Węgrzech. W sensie: nie tylko sprawa Ziobry i Romanowskiego, ale powiązania PiS z Orbanem, konta, fundacje etc.

Drugim newsem - potwierdzonym przez Kaczyńskiego - było to, że Magyar ugotował psa w mikrofalówce. No więc wybieraj.

• dorota_333 Sama sprawa sprzedaży części stacji Orlenu MOL-owi 15.04.26, 10:54
        ...i jej peryferia to będzie duży temat. Również dla prokuratury.

www.facebook.com/photo?fbid=996768399574851&set=a.233575262560839
        • pepe49 bańka szczelna? 15.04.26, 12:57
          dorota_333 napisała:

> ...i jej peryferia to będzie duży temat. Również dla prokuratury.

Mhm.
          A propos przykrywania.

Najpierw skasowali CPK, Odra, terminal, komputer kwantowy, NCBR etc... Czyli przyszłe zyski, ktorych nie widać ale korzystamy z tego, że są, bo firmy budują drogi, NFZ ma pieniądze itd.
          To przyszłe zyski, które miały być za kilka lat, jak planował rząd z PiS.

Potem zainwestowali (stracili pieniądze państwowe) w wjatraki Zimensa i inwestują czyli tracą inne. Tych pieniędzy nie ma. To również robił rząd z PiS.

Rafako. Sprawa przykryta całkowicie. Polska utraciła kompetencje w uruchamianiu kopalń. Wraz z upadkiem firmy Rafako.

Rozpędzenie zespołu prokuratury zajmującego się przestępstwami gospodarczymi.
          Efekty widać.
          Skokowy spadek ilości pieniędzy zabieranej przez urzędników państwowych firmom. Czy to jest wyraz wdzięczności za kasę na wybory 2023? Czy wymóg niemieckiej ambasady? Nie wiadomo.

Wiadomo, że dlatego nie ma pieniędzy m. in. w ZUS. W szpitalach.

To ostatnie już widać.
          Nie udaje się przykryć, ale starania trwają.

Sprzedaż stacji Orlenu dla MOL? Na rozkaz władz okupacyjnych U. E.
          Mamy nie wykonywać takich rozkazów?
          Oj, Pani Doroto, jest Pani bardzo blisko oskarżenia o herezję domagania się wyjścia z U. E.

(Od teraz MOL jest dobry. Co prawda Węgry nadal MUSZĄ kupować ropę i gaz od Rosji, więc są pokojowo do Rosji nastawione, ale otwierają się na sodomję, Murzynów i Arabów Więc są już dobrzy.)

A, "seksualizacja" dzieci w szkołach. Są to mali ludzie ciekawi świata, którzy próbują wszystkiego nowego.
          Spróbują i tego.
          Kiedyś pisałem nowinkę z polishexpress o tym, jak to w jednym roku spadła zauważalnie w Wielkiej Brytanji liczba ciąż u nieletnich. Bo: chwilowo zabrakło pieniędzy w kasie państwa na program nauczania o seksie w państwowych szkołach. Też ma jakąś skłamaną nazwę, jak u nas, że zdrowie czy coś.
          Za parę lat czerwone rządy będą miały problem do rozwiązania:
          "falę" ciąż u nieletnich.
          Za rozwiązywanie problemów im się płaci, więc będą zadowoleni.
          Póki co - seksualizacja dzieci w państwowych szkołach przykryta przez wrzask o czymś tam.

Tłum rząda ofjar. Coś dostanie.
          - A ch... z enefzetem. Zdechnę rok wcześniej byle tylko pisiory dostały po mordach.

Albo pięć lat, nie? Albo, hi, hi, 15.

Brawo. To rozumiem.
          Zdrówka życzę.

*

U. E.?
          Platforma?
          A masz psa?

*

P. S.

Paręnaście lat temu pan Cejrowski pokazywał w telewizji książkę z Hiszpanji o nauce "zdrowia". M. in. obrazek panów obok osiołka. Panowie ubrani, jakby ktoś pytał.
          Dociera do nas.

A jak nasze czerwone patusy dzielnie walczą.
          Biedny pan zw, wszystko na to wskazuje, nie wiedział do końca o co chodzi. "Bańka" szczelna.
          Póki co.
          • zimna-wodka Re: bańka szczelna? 15.04.26, 13:15
            pepe49 napisał:

> A masz psa?

Kurva, toż pisałem, że mam. Ile razy jeszcze będziesz pytał? Pojebało cię do końca?

> Biedny pan zw, wszystko na to wskazuje, nie wiedział do końca o co chodzi. "Bań
            > ka" szczelna.

Pierdollisz jak zwykle. Pan z-w wiedział, bo p. z-w nie siedzi, po pepowemu, w bańce tylko zagląda w różne miejsca, także te, które ty zwykle cytujesz. Pana z-w różni od pepego to, że samodzielnie myśli a nie kopiuje propagandy, szczególnie tej najbardziej paskudnej czyli piSSkurskiej. PiSSkurska propaganda służy wyłącznie podniecaniu piSSkurów.

Niech pepcio swoim niewielkim rozumkiem spróbuje raz pojąć, że to co go podnieca nie musi podniecać innych. Brak podniecenia nie oznacza niewiedzy. Ot, po prostu pepemu staje jak sobie wyobrazi panią z psem a mnie nie.
            I tylko tyle.

Kwestia smaku.
          • dorota_333 Re: bańka szczelna? 15.04.26, 13:22
            > U. E.?
            > Platforma?
            > A masz psa?

Wiesz, co, są granice schamienia, ale Ty zdecydowałeś się je przekroczyć. Już za tę stopkę powinieneś wylecieć.

Odpowiem tak: nie mam, bo go Peter Magyar ugotował w mikrofalówce. Kaczyński to potwierdza. Wyjaśniliśmy kwestię piesków, chamie?
            • pepe49 Kultura 15.04.26, 21:35
              Był rok 2016. Rząd polski prowadził działania przeciwko mafjom paliwowym. W wyniku tych działań dochody Skarbu Państwa z opłat na paliwa wzrosły o 1/3.
              Na tyle za czasów poprzednich rządów Jeszcze-Nie-Bandytów "okradano państwo na odcinku" importu paliw.
              Jedną z osób zasłużonych dla likwidacji zysków mafijnych był pan Marjan Banaś.
              W czasie jego pracy groziła mu śmierć. Mafja zabranie sobie pieniędzy karze śmiercią.

W nagrodę otrzymał stanowisko prezesa Najwyższej Izby Kontroli.
              Tam też jego niezależność i silna wola by się przydały; dużo różnych interesów jest w zakresie działań NIK.

Wkrótce potem okazało się, że syn pana Banasia ma hotel, w tym hotelu były prostytutki. Atmosfera zła.
              Prezes PiS nakazał panu Banasiowi natychmiast ustąpić ze stanowiska prezesa NIK.

Pan Banaś się wściekł. Hotel nie był jego, nie miał z tym nic wspólnego.
              Nie ustąpił.
              PiS poniósł wielkie straty wyborcze, przez następnych kilka lat.
              Tzw. wojna NIK z rządem z PiS.

Napisałem o tym wydarzeniu aby przypomnieć definicję kultury.
              Między innymi oznacza ona postępowanie całkowicie wbrew wygodzie.

Do drzwi podchodzę ja i pani Dorota. Jestem nieco bliżej. Dochodzę do tych drzwi, ale nie przechodzę, podtrzymuję, zapraszam panią Dorotę aby przeszła.
              Całkowicie bezproduktywnie, nieprawdaż? Utraciłem sekundy, czasami sekundy decydują o wygraniu różnych spraw.

Wstaję z krzesła gdy obok staje pani Senioryta (Pani wybaczy za użycie do tego przykładu). Chociaż siedzenie i kręgosłup wołają - siedź!

*

Platforma?
              Ma Doktrynę Nojmana (Sławomir Neumann).
              Dbamy o swoich. Nic im się nie może stać. Dlatego trzymamy sądy, sędziów, krótko.

Dosyć wyraźnie pokazał rok 2015 i sprawa Trybunału Konstytucyjnego. WSZYSCY sędziowie ówczesnego TK zaakceptowali WBREW KONSTYTUCJI RP skrócenie kadencji sędziów TK przez Jeszcze-Nie-Bandytów.

Wszyscy okazałi się skorumpowani czy też zastraszeni.

*

Platforma zaś o swoich dba. Z dni ostatnich: sprawa prowincjonalnego senatora od bandytów, który swoje dziecko z powodu wrastającego paznokcia kazał zabrać karetką do szpitala.
              To już nie jest sprawa pana Nowaka, którego sąd bandytów uniewinnił, bo przecież 3 mln peelenów schowanych w ścianach jego mieszkania nie miało śladów jego DNA.
              Sąd? Czy prokuratura, która oskarżenie wycofała?
              Sprawa pana Giertycha, czołowego przedstawiciela bandytów: prokurator zabrany ze sprawy, i pan Giertych jedyny w sprawie niewinny. 92 mln peelenów zabrał pan Foka, ochroniarz pana G. Ta.

W każdej z tych spraw przedstawiciele bandytów swoich bronią.
              W sprawie gwałcenia dzieci za pomocą psów również.
              Sprawy nie ma.
              Wczoraj rozmawiałem ze znajomym, zwolennikiem PO gorącym, który o tej sprawie w ogóle nie wiedział.
              Pan zw wie. Bardzo dobrze.
              Wie również, kto z bandytów poleciał z funkcji za bliskie związki z tymi przestępcami.

To wie więcej ode mnie.

*

Ksiądz pedofil?
              - AAA, zabić drania!

Jan Paweł II popierał pedofilów?
              - Skasować drania! Musiał wiedzieć!

Jednak nie widział. Jednak zwykle są to kłamstwa.
              A tu mamy udowodnioną sprawę.

*

O. K.
              Bronicie swoich.
              Ale nie mówcie, że Was coś brzydzi, albo coś jest niekulturalne.
              Zabieram Wam ten argument.
              Wymyślcie sobie inny.

*

U. E.
              Jesteś z Platformy?
              A masz psa?
          • berslof Re: bańka szczelna? 18.04.26, 18:02
            Jałczenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka