Dodaj do ulubionych

hericium - jakie i gdzie kupic?

18.11.11, 00:27
Na allegro po 110 zł za 90 kapsułek 300mg.
A tu tabletki po 94 zł za 120 500mg.
Czy warto kupić te tabletki.
Czy są mniej wartościowe od kapsułek?
www.grzybowysklep.pl/42,hericium-tabletki.html
A może kupić całkiem inne?
Proszę o radę.
Kończę podawać dziecku LOGIQ i chcę kupić hericium.
Jakie i gdzie?
Obserwuj wątek
    • marian770 lepszy Idebenone 18.11.11, 20:48
      zamiast Hericium, przekonałem się ze lepszy jest Idebenone, napisze o tym wątek wkrótce

a Hericium, kupowalem na allegro w postaci kapsułek.
      • abs555 Re: lepszy Idebenone 19.11.11, 09:30
        Czy chodzi o koenzym Q10?
        Myślałam, ze to na metabolizm wpływa?
      • kasiaimichael Re: lepszy Idebenone 19.11.11, 20:03
        Marian próbowałeś ubiquinol? Myślałam ze to jest najlepsza forma Q10, na pewno dla dzieci z problemami w produkcji ATP.
        • marian770 Re: lepszy Idebenone 20.11.11, 22:12
          wspomaganie spraw energetycznych w komórkach w przypadku Idebenone to sprawa jakby powiedzieć drugorzędna. nie o to nam chodzi suplementując Idenenone

Nas w tym suplemencie interesuje tylko stymulowanie produkcji NGF ( Nerve Growth Factor ) w mózgu. NGF stymuluje powstawanie nowych neuronów w mózgu oraz przycznia się do rozrostu neuronów ( głównie w postaci tworzenia nowych dendrytów oraz wydłuzenia się aksonu )
    • marian770 Rola NGF w chorobach neurodegeneracyjnych 04.12.11, 17:25
      Jeszcze jeden argument aby stosować Idebenone. ten suplemenet ma przewagę nad Hericium głównie dlatego że wychodzi dużo taniej. używamy bowiem nie więcej niż od 45 do 90 mg jeden raz dziennie

translate.google.pl/translate?sl=en&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FNerve_growth_factor
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka