symona 05.11.07, 12:37 Ile kosztuje godzina zajęć z prywatnym logopedą ostatnio znalażłam takiego za 35zł to dużo czy mało???Na co zwrocić uwagę przy wyborze takiego logopedy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniniam Re: ile logopeda 07.11.07, 08:44 My płaciliśmy 45zł za 45 minut.Czas pokaże czy wybrałaś dobrze,tzn. czy są postępy,czy mają ze sobą dobry kontakt i jak współpracują. Odpowiedz Link
ewok2 Re: ile logopeda 08.11.07, 12:19 A w jakim miescie? Bo mysle, ze cena takze od tego zalezy Odpowiedz Link
bettka Re: ile logopeda 13.11.07, 12:18 a ja u jednej logopedy płace 30zł za ok.godzine(45min+...)a u drugiej płace 40zł za 30minut! Odpowiedz Link
zmartwionamama Re: ile logopeda 04.12.07, 23:57 Ja zapłaciłam 30 zł logopedce która stwierdziła, że w naszym przypadku to ona nie pomoże, bo dziecko w ogóle nie mówi (syn miał wtedy 3 lata) - ale płacić sobie kazała!!! Odpowiedz Link
korepetycje_polski1 Re: ile logopeda 11.12.07, 14:37 A przepraszam, to czym się ten logopeda zajmuje????????? Logopeda jest po to, żeby prowadzić terapię, więc stwierdzenie, że nie pomoże, bo dziecko w ogóle nie mówi po prostu podważa jego kompetencje zawodowe!!!! Szkoda czasu i pieniędzy na takiego oszusta!!! Jeśli nie potrafi przeprowadzić terapii, to powinien powiedzieć, że zajmuje się np. tylko samą artykulacją a nie terapią!!!! Nie dajcie się naciągać, jest na prawdę wielu wspaniałych logopedów, którzy potrafią poprowadzić terapię tak,że dziecko w krótkim czasie zacznie mówić. Odpowiedz Link