cekaem 25.02.02, 01:16 TO JEST INDYWIDUALNOŚĆ BARDZO, ALE TO BARDZO INTERESUJĄCA, I TO POD WIELOMA WZGLĘDAMI. POZA WSZYSTKIM NIE WZBUDZA NEGATYWNYCH EMOCJI. TRZEBA Z NIM POROZMAWIAĆ, A JAKŻE! TE BIUSTY..., ALE I INTELEKT NIELICHY! CEKAEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aba_Jo Re: ZAPROSIĆ FRANCISZKA STAROWIEYSKIEGO!!! IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:30 Jestem za czatem z Franciszkiem Starowieyskim.Plakaty są super.Swego czasu miałam ochote na Samsona i Delilę oraz Gdzieskolokiek jest jesliś jest.Super!! Odpowiedz Link Zgłoś
cekaem Re: ZAPROSIĆ FRANCISZKA STAROWIEYSKIEGO!!! 28.02.02, 21:04 Boję się, że nie mamy szans na tym forum. Coś to dość blisko rozkładają się te sympatie do Franciszka. Ja piszę z Lublina. Mój e-mail towarzyski: cekaem@pro.onet.pl Pozdrawiam. Napisz, jesli masz ochotę. To też jasne!. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba_Jo Re: ZAPROSIĆ FRANCISZKA STAROWIEYSKIEGO!!! IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:43 cekaem napisał(a): > Boję się, że nie mamy szans na tym forum. Coś to dość blisko rozkładają się te > sympatie do Franciszka. Ja piszę z Lublina. Mój e-mail towarzyski: > cekaem@pro.onet.pl > Pozdrawiam. Napisz, jesli masz ochotę. To też jasne!. Paweł Witam , Lublin kształtuje specyficzne gusta to trzeba przyznac... jest jakby to powiedziec przeintelektualizowany wobec innych czesci Polski.Jest duzy wspołczynnik ludzi z wyszym wykształceniem, młodziezy studiujacej..ma byc miastem -osrodkiem akademickim prawie zadnego przemyslu tu nie uraczy zresta sam wiesz najlepiej. Stad pewnie sie bierze brak zaintesowania innych czatem z F.StarowieYskim tzn inne czesci Polski biegna troche szybciej ,brak tam zamyslenia ,zadumy ktora tu dominuje. Pozdrawiam. Moze kiedys natrafimy na czat ze StarowieYskim. Aba_Jo. Odpowiedz Link Zgłoś