oldpiernik 04.06.04, 15:54 no taka maleńka, że się gdzieś zapodziała ideoooo ideooo gdzie jesteś? no wyłaź! hej, hej! ideoooo! idealnie się schowała moja idea mała.... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka5 Re: idea mała taka.... 04.06.04, 15:56 oldpiernik napisał: > moja idea mała.... :( - Old, Ty nie badz taki minimalista! Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: idea mała taka.... 04.06.04, 16:02 ewka5 napisała: > oldpiernik napisał: > > > moja idea mała.... :( > > - Old, Ty nie badz taki minimalista! a mozna to jakos rozwinac,co to za idea?ja tez jestem minimalista,ale mam konkretne cele.nawt przy swojej minimalnosci sa te idee wyraznie sprecyzowane. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 04.06.04, 16:06 no kurtka, jak mam powiedzieć, kiedy sie maleńka schowała i wyleźć nie chce... nawet nie wiem skąd ma wyleźć Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: idea mała taka.... 04.06.04, 16:12 oldpiernik napisał: > no kurtka, jak mam powiedzieć, kiedy sie maleńka schowała i wyleźć nie chce... > nawet nie wiem skąd ma wyleźć oldi,poszukaj i powiedz jaka ta idea Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: idea mała taka.... 04.06.04, 16:16 blumen1 napisał: > oldpiernik napisał: > > > no kurtka, jak mam powiedzieć, kiedy sie maleńka schowała i wyleźć nie chc > e... > > nawet nie wiem skąd ma wyleźć > oldi,poszukaj i powiedz jaka ta idea i nie wzbudzaj ciekawosci jak specjalisci od reklamy.ze najpierw kampania nie wiadomo czego,zeby zainteresowac,a podwoch tygodniach jak ludzie sa u kresu wytrzymalosci z ciekawosci,to bach! jest i ludzie z wypchanymi portwelami wala do sklepow.ale moze sie myle,ze jest jakis haczyk.(?) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 04.06.04, 16:24 mała, z krętymi, jasnymi włosami roześmiana od ucha do ucha ale z diabelskim błyskiem w oku widziałem jak się wymknęła z pokoju wrócę, jak bestię złapię Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: idea mała taka.... 04.06.04, 16:37 oldpiernik napisał: > mała, z krętymi, jasnymi włosami > roześmiana od ucha do ucha > ale z diabelskim błyskiem w oku > widziałem jak się wymknęła z pokoju > wrócę, jak bestię złapię > ja juz sie z toba nie wdaje w dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 05.06.04, 09:29 blumen, nie zniechęcaj się idee bywają ulotne ponoć ;) tę małą widział ktoś wczoraj zmokniętą i zagubioną może sama wróci Odpowiedz Link Zgłoś
idea.mala.taka Re: idea mała taka.... 05.06.04, 13:15 Przecież nie ma już ludzi robiących cokolwiek dla idei... Odpowiedz Link Zgłoś
bluewolf Re: idea mała taka.... 05.06.04, 10:31 Drugi dzien juz tak krzyczysz, ze zdawac by sie moglo , iz zagubionej komorki szukasz, ale nie ...Tobie w glowie takie male cos i to w loczkach? A co zona na to? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 05.06.04, 14:42 mała, niegroźna, zagubiona, ups... odnapleziona, idea a wilk jakiś niebieskawy o zdanie żony pyta ale widzę, że w tym deszczu urosła, ustatkowała się wygłada zupelnie jak idea fix Odpowiedz Link Zgłoś
bluewolf Re: idea mała taka.... 05.06.04, 14:58 :)) ...wilk wilkowi nie dorowna nie pchaj palca miedzy...drzwi Nauka nie idzie w las tylko w nas. Prztyczek przyjety. No, no... nie takie wyobrazenie w moich oczach bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 05.06.04, 15:18 Nie chciałem wilka skrzywdzić, przyświecała mi zupełnie inna idea :) Jako zwierzę skażone cywilizacją nieumyślnie jednak prztyczki rozdaję, nawet nie wiem, kiedy i w jaki sposób. Może sfiksowałem przez tę ideę? Odpowiedz Link Zgłoś
bluewolf Re: idea mała taka.... 05.06.04, 15:25 Nie sfoksowales, ale wilcza natura sama wylazla na wierzch:) Pozdrawiam i zycze udanych poszukiwan:)) Odpowiedz Link Zgłoś
idea.mala.taka Re: idea mała taka.... 05.06.04, 16:26 A podobno niewinna być miała... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 06.06.04, 17:53 Ideo, aleś Ty urosła! Dorzałaś i usamodzielniłaś się. Znowu zostałem bez idei... ech. Odpowiedz Link Zgłoś
idea.mala.taka Re: idea mała taka.... 06.06.04, 18:13 Oldpierniku, jesteś chętny do zaopiekowania się ideą? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 06.06.04, 19:05 Marny ze mnie opiekun... Skoro już się wyrwałaś, bądź samodzielna :) W razie kłopotów, wiesz gdzie mnie szukać. OLDBEZIDEOWYZUPEŁNIE Odpowiedz Link Zgłoś
idea.mala.taka Re: idea mała taka.... 06.06.04, 22:04 Nie przypominam sobie wyrywania. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaalka Re: idea mała taka.... 06.06.04, 22:27 taka mała? jakaś jest... to cieszy! nudziarzem, czy nudystą?! to jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 07.06.04, 09:43 no jeszcze nudofila nie obstawiłaś ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaalka Re: idea mała taka.... 15.06.04, 09:25 Soreczki pierniczku!! tak pozno reaguje to u mnie zwyczajne wszak ja tez old! nie obstawilam bo zapomnialam, rozumiesz demencja... i takie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: idea mała taka.... 15.06.04, 11:17 nie bój nic to moja ostatnia odpowiedź na tym forum na jakieś.... cholera wie ile możesz jeszcze filodendrona obstawić i palmę, co odbija i co tylko zechcesz byle idea pozostała czysta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adi_100 Re: idea mała taka.... 15.06.04, 11:21 wole plusa. idea sie wiecznie chowa i zapodziewa, jak slusznie zauwazyles. Odpowiedz Link Zgłoś