dzastina2 19.06.04, 17:46 cześć dziewczyny. czy Wy tez chcecie aby NASZ czat dalej istniał , jeśli tak to też sie podpiszcie. ze mną dołącza się linusia 75 i domali . edziecko ma nadal być z nami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni_me Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 19.06.04, 18:10 cześć dziewczynko. ja nie chce żeby WASZ czat dalej istniał, jeśli tak to też mam się podpisać? ze mną dołącza się ewusia, madziusia, kasiusia, iręka, marzęka oraz esmeraldusia. edziecko ma nadal być całkiem nie znami!!!! Przepraszam, ale zdumiewa mnie ekspresja e-mam, może to jakieś problemy z laktacją? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 20.06.04, 15:08 agni_me napisała: > cześć dziewczynko. ja nie chce żeby WASZ czat dalej istniał, jeśli tak to też > mam się podpisać? ze mną dołącza się ewusia, madziusia, kasiusia, iręka, > marzęka oraz esmeraldusia. edziecko ma nadal być całkiem nie znami!!!! i loczusie!!! > Przepraszam, ale zdumiewa mnie ekspresja e-mam, może to jakieś problemy z > laktacją? z laktacją, ewentualnie kątem rozwarcia, pęcherzem, wrzodem, wodami płodowymi i sraczusią dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 20.06.04, 23:34 to ja, nautusia sie tez podpisze. Jak jest ladniej? nautusia, czy nautunia? Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 23.06.04, 13:35 agni_me napisała: > cześć dziewczynko. ja nie chce żeby WASZ czat dalej istniał, jeśli tak to też > mam się podpisać? ze mną dołącza się ewusia, madziusia, kasiusia, iręka, > marzęka oraz esmeraldusia. edziecko ma nadal być całkiem nie znami!!!! > > Przepraszam, ale zdumiewa mnie ekspresja e-mam, może to jakieś problemy z > laktacją? i wer(r)usie tez przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 19.06.04, 20:27 dzastina2 napisała: > ze mną dołącza się linusia 75 i domali . He, że co??? Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 głos opo-zycji 21.06.04, 00:51 A ja jestem za czatem e-dziecko. Bo tam czasem nonstop chodzi i wtedy nie ma go... Hm.. (ni)Gdzie indziej go wtedy nie ma :P. No! Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 21.06.04, 09:51 Dopisuję się :-).Pozdrawiam.taissa Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 21.06.04, 17:08 Boszsz... Oczywiście,że czat e-dziecko musi absolutnie istnieć!!!! Gdzie non miałby w przeciwnym razie nauczać o sztuce prekolumbijskiej? Że nie wspomnę o Ottonie Dixie.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
madgal Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 21.06.04, 17:35 Czesc tez sie podpisuje pod tym zeby czat nadal istnial-Kruszak z dzidzia w brzuszku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 23.06.04, 14:43 ja chce,a by e-dziecko istnialo. przeca tam jest taki zestaw, ze szoking i chus:) no i nonklop bywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 23.06.04, 18:57 zabi_odbiornik napisał: > ja chce,a by e-dziecko istnialo. > przeca tam jest taki zestaw, ze szoking i chus:) > no i nonklop bywa:) Jak nonklop, przeca, szoking i chus, to ja tym bardziej przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 23.06.04, 19:04 no i Jaba ma szanse na opa! Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 23.06.04, 19:15 zaba na opa! e-matki do klopa! Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 23.06.04, 19:19 a dzidziusie do brzuszkow Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 24.06.04, 09:57 a ja lubię e-mamusie i co mi zrobicie ?! hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: CZAT EDZIECKO MA NADAL ISTNIEĆ!!!!!!!!! !!!!! 24.06.04, 10:27 a zresztą znów wszystko (o) na nona/ie :-)) (jakbym był e-mamusią) Odpowiedz Link Zgłoś