bloodys 11.09.04, 15:43 Tutaj mozna wyrazic swoja opinie na temat tego wybitnego napastnika. Bloody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabuu Re: Rasiak 11.09.04, 22:32 mysle ze niedlugo zlapie wiatr w zagle i bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
bloodys Re: mam pytanie... 12.09.04, 10:26 Raczej kto to, a wiec: 1. «ten, kto dokonuje zbrojnej napaści na kogoś albo na coś, ten, kto napada, najeżdża, zaczepia w nieprzyjaznych zamiarach; agresor 2. sport. «w grze w piłkę nożną: jeden z graczy mających za główne zadanie atakowanie bramki przeciwnika» Wybierz sobie ktora definicja jest dla Ciebie wygodniejsza. Bloody Odpowiedz Link Zgłoś
walka_min Re: mam pytanie... 12.09.04, 11:05 bloodys napisał: > Raczej kto to, a wiec: > 1. «ten, kto dokonuje zbrojnej napaści na kogoś albo na coś, ten, kto nap > ada, > najeżdża, zaczepia w nieprzyjaznych zamiarach; agresor > 2. sport. «w grze w piłkę nożną: jeden z graczy mających za główne zadani > e atakowanie bramki przeciwnika» > Wybierz sobie ktora definicja jest dla Ciebie wygodniejsza. > Bloody a co do oceny zawodnika ma czyjaś wygoda ? po co oceniać? liczą się wyniki na boisku. jak dla mnie to troche zagubiony napastnik, ale myśle, że się odnajdzie w nowych okolicznościach tylko niech sie przestanie skupiać na fryzurze i dopasowywaniu do ligowych kolegów, a zajmie treningiem i grą! znaczy napastowaniem, w znaczeniu sportowym fair play Odpowiedz Link Zgłoś
bloodys Re: mam pytanie... 12.09.04, 11:50 Chyba powinien sie wlasnie zaczac skupiac na fryzurze bo wyglada jak "wioskowy głupek" Bloody :) > a co do oceny zawodnika ma czyjaś wygoda ? > po co oceniać? > liczą się wyniki na boisku. > jak dla mnie to troche zagubiony napastnik, > ale myśle, że się odnajdzie w nowych okolicznościach > tylko niech sie przestanie skupiać na fryzurze > i dopasowywaniu do ligowych kolegów, > a zajmie treningiem i grą! > znaczy napastowaniem, w znaczeniu sportowym > fair play Odpowiedz Link Zgłoś
walka_min Re: mam pytanie... 12.09.04, 12:10 bloodys napisał: > Chyba powinien sie wlasnie zaczac skupiac na fryzurze bo wyglada jak "wioskowy > głupek" > > Bloody :) we włosich wzrostach, najgorsze są etapy przejściowe ale jak chłopak zarzuci na wiosnę mokrą włoszkę to obronie szczęki spadną Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Rasiak 12.09.04, 10:55 Befsztyk, ty no forum? Swiat sie konczy :) Trzeba sie zwijac. Mors Odpowiedz Link Zgłoś
bloodys Re: Rasiak 12.09.04, 11:48 A bo mi czat nie dziala z jakichs powodow (pewnie cos tam zmieniacie) wiec z nudow forum odpalilem. Bloody Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Rasiak 12.09.04, 13:02 ...bloody sledziu moj ulubiony:) w sprawie rasiaka to krotko - (damy oczy zaslaniajo) rasiak to tylko chuj do szczania!:) a jak ci czat nie dziala to na irca wracamy i w dupie gw mamy!:) Petra Szczecin rulezz:P Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Rasiak 13.09.04, 09:44 a niedawno zagrała na ósemkę, jest postęp hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
bloodys Re: Rasiak 13.09.04, 09:48 Wiesz z tym powrotem na irca to wcale nie takie gupie poniewaz jeszcze sa tam nasi starzy znajomi sie okazuje ;). Pozdro Bloody Pogoń - 0 Wisła - 5 :) HIHIHI musialem to przypomniec ;). Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Rasiak 15.09.04, 14:45 ...o ty w morde... wisla 0 wisla 4 ...w ile? dwadziescia minut?:P Odpowiedz Link Zgłoś