Dodaj do ulubionych

Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!!

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 20:39
Witam!

18 września to data magiczna :-))))) - tego dnia urodziła się Greta Garbo,
Jerzy Połomski, Jack Warden cyz Frankie Avalon. W tym dniu przyszły również na
świat osoby z naszego czata. Wspaniałe panie: Anuszka, Sylvi i Tubisia. Miałem
również i ja przyjemność rodzić się tego dnia... Dlatego działając za zgodą i w
porozumieniu z wszystkimi wymienionymi, postanowiliśmy stworzyć (elitarny :-
)))))))) klub 18 września, w którym członkami mogą być osoby, które spełniają
dwa warunki:
1) urodziły się 18 września
2) przychodzą na czat gazeta.pl
Natomiast jest nam niezwykle przyjemnie zaprosić wszystkich sympatyków, którzy
choć nie rodzili się 18 września czują do osób urodzonych w tym dniu coś innego
niż obojętność :-))) Kochani, bądźcie z nami!!! K18 zaprasza! Nawet nie wiecie -
ile niespodzianek jest w przygotowaniu, ale o tym na razie sza...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 195.164.212.* 16.04.02, 08:08
      Jest mi ogromnie miło zaliczać się do klubu K18 jestem dumna z towarzystwa
      klubowego...i mam nadzieje ze nasze grono będzie większe...Serdecznie zapraszam
      braci i siostry urodzonych pod ta śliczną datą..A przewidywane atrakcje obejmą
      również honorowych członków klubu tzn naszych sympatyków:-)Pozdrawiam prezesa
      MaFika...cmokuski dla siostrzyczek...
      • Gość: sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.02, 10:00
        Witam :-)))

Ciesze sie, mogac sie zaliczyc do klubu :-))
        Zapraszam nowych 18.09. urodzonych! :-)
        Dalej nie bede sie powtarzac :-)
        Przesylam wiec pozdrowienia i buziaki :-)

Sylvi
    • Gość: nescaa Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.02, 17:44
      Hej Hej wybrancy losu;))) Dziekuje za zaproszenie mafiku i przyznam ci sie ze
      mimo ze nie jestem urodzona 18 wrzesnia to w rodzinie mam dwie osoby spod tej
      daty:))) Brachola i bratanka:))) Wiec w sumie jako nalezaca do drzewka staro
      moge sie spokojnie tu wpisac :)))) hehe a co do mnie to tez bym chciala
      byc "panna" dlatego ze ludzie spod tego znaku sa ....cmok:))))))))))))))))))))

Ps: Pozdrawiam i buziakuje wszystkie "panienki" zodiakalne oczywiscie:))))
    • molly Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 16.04.02, 18:50
      Świetna sprawam tyko szkoda,że ja pażdziernikowy przypadek.Kurcze,kurcze
      pieczone.Byłby to dla mnie zaszczyt wstąpić do tego klubu,tylko czy mnie
      przyjmie tak zaczne grono?A czy obecność duchem też się będzie liczyć,bo ciało
      mi coś ostatnio szwankuje? pozdrawiam całe grono
      deMolka
      • nonstop Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 16.04.02, 19:23
        Molly, to może Stowarzyszenie Umarłych Październikowo Poetów założymy?
        :-)))))))
        z ósmopaździernikowym pozdrowieniem,
        nonstop (Waga hyhy)
        • Gość: annuszka Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.supernet.com.pl 16.04.02, 19:56
          Osiemnastowrzesniowa siostrzyczka stawia sie na wezwanie.
          Dzieki bracie za zaproszenie,pomysl i wogole;))).
          pozdr
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 10:49
      Pierwsza z obiecanych niespodzianek - Molly, Nescaa i Nonstop jako trzy
      pierwsze osoby, które wpisały się na nasz wątek – oprócz tego, że mają tytuł
      sympatyków otrzymują honorowe członkostwo w klubie 18 września. A więc witamy
      Was serdecznie wśród urodzonych 18 września :-)))))
      Z tego co wyczytałem są wśród nas dwie osoby spod znaku wagi. W podziękowaniu
      za wpis, wyszukana gdzieś piosenka o Waszym znaku zodiaku:

W moim znaku waga
      To było siostro tak
      na szosie całkiem pusto
      i tylko chytry wiatr zza węgła lasu wiał
      I nagle jakiś trzask
      jakby krzyknęło lustro
      i jeszcze z dala głos: o szczęście to on miał
      A teraz siostra wie szpitalnej kuchni zapach
      który nie daje spać bardziej niż szyty bok
      i tylko jeden cel do żywych się załapać
      i mieć w papierach znów kolejny więcej rok
      A w moim znaku waga
      i ona niech rozważy
      gdzie mój pojedzie bagaż
      i co się jeszcze zdarzy
      Co będzie nie wie nikt nawet ten z radia facet
      który ma piękny głos i wielbicielek tłum
      hej siostro po co łzy dlaczego siostra płacze
      przed nami jeszcze noc więc kładźmy się do snu
      A w moim znaku waga
      i ona niech rozważy
      gdzie mój pojedzie bagaż
      i co się jeszcze zdarzy
      a w moim znaku waga
      w powadze swojej trwa
      i coś mi podpowiada
      że w siostry znaku ja.

To z repertuaru Pod Budą

Zapraszam kolejne osoby do wpisywania się do naszego wątku. Pozdrawiamy (my
      urodzeni 18.09) wszystkich bardzo serdecznie!
      • Gość: staro Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.jeremi.pl 17.04.02, 13:27
        Pragnę dołączyć do fanów 18 września,jako fanka i jako Waga październikowa.
        Proszę rozpatrzyć moją kandydaturę.

Pozdrawiam
        staro
        • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 195.164.212.* 17.04.02, 15:24
          Pozdrawiam wszystkich moje siostrunie i braciszka..oraz wszystkich
          sympatyków.Jestem dumna z towarzystwa klubowego i mam nadzieję, że bedzie nas
          jeszcze więcej.Szczególne buziaki dla staro..to nic że mamy inne daty urodzinek
          jesteśmy "bliźniaczki":-))Z braciszkiem mam tyle wspólnych cech,że zaczynam
          wierzyć w gwiazdy itd...cmok MaFiku
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 18:16
      Ależ Staro! Jest nam ogromnie miło przywitać Cię wśród nas! Mam nadzieję, że
      będziesz u nas częstym gościem... Zapraszamy do kolejnych wpisów! Droga
      Tubisiu - ja też w gwiazdy wierzyć zaczynam :-))) Buziaki dla moich kochanych
      siostrzyczek 18 - wrześniowych!
    • molly Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 17.04.02, 20:47
      Co za świetna wiadomość znaleść się w klubie,
      teraz będę się tym szczycić ,że 18 WRZEŚNIA lubię.
      Do tej pory to byl tlyko koniec miesiąca,
      kiedy zdychałam od kurzu i słońca.
      Teraz mogę to wpisać do kalendarza,
      że członkostwo w klubie się nadarza.
      Pozdrawiam wszystkich członków i założycieli,
      do zobaczenia w szkólce letniej,koło niedzieli
      deMolka
      • Gość: FRED Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.wawpas.ext.ids.pl 17.04.02, 21:45
        zgadzam sie z NONSTOPEM że cos z październikiem moze by sie przydało bo ja
        również jestem waga ale z domieszka skorpiona;))))))) Pozdrawiam klubowiczów
        18 września:))) Fredzio
    • molly Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 17.04.02, 23:42
      Fred a z ktorego jestes pazdziernika.bo jeszcze sie okaze z e z teog samego
      dnia co ja?
      • fred75 Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! Odp M 19.04.02, 01:43
        MOLLY poczwarko jestem z końca paxdziernika 2 dni i byłbym skorpionem tu masz
        zagadke jak jesteś inteligentną bestia domyślisz sie z pod jakiego jestem
        dnia:) Pozdrawiam cie poczwarko
        • molly Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! Odp M 19.04.02, 10:07
          Fred bestia to jestem,liczyc jeszcze umiem,Ty potworze.
    • mimika Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 18.04.02, 11:42
      kluby, klubiki...
      ech ta nasza sejmikowa natura
    • mafik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 18.04.02, 16:43
      No, bardzo się cieszę, że udało mi się wywołać rodzaj dyskusji na temat dat
      urodzin. Wbrew pozorom, to kiedy się rodzimy determinuje w jakimś stopniu nasze
      życie :-) Mimiko, odnośnie klubów i klubików – jest w nich jakiś sens. Bo
      gromadzą się w nich ludzie i zwykle mają coś do powiedzenia :-) My też mamy i
      to bardzo wiele! A poza tym witam wśród nas kolejne zacne osoby, czyli Freda i
      Mimikę. Odwiedzajcie nas, jak najczęściej. Urodzeni 18 września i nie tylko
      powinni tworzyć jedną wspólną, uśmiechniętą, czatową grupę – czego sobie i Wam
      szczególnie gorąco życzę! Wszelkie uwagi, komentarze, opinie – wpisujcie w
      odpowiedzi na wątki. W sprawie uzyskania jakichś bardziej szczegółowych
      informacji zapraszam do korzystania z mojego maila: mafik@poczta.gazeta.pl
      Piszcie i przyłączajcie się do nas! Czekamy na Was z otwartymi łapkami :-
      ))))))))) MaF
      • mimika Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 19.04.02, 11:31
        mafik napisał:

Mimiko, odnośnie klubów i klubików – jest w nich jakiś sens. Bo
        > gromadzą się w nich ludzie i zwykle mają coś do powiedzenia :-)

hmm, czy z tego mam wysnuc logiczny wniosek, ze jesli sie jest w jakims klubie to
        ma sie cos do powiedzenia?;) to ja chyba nie mam...

> A poza tym witam wśród nas kolejne zacne osoby, czyli Freda i
        > Mimikę.

przepraszam, ale ja swego akcesu do ww. szanownego klubu nie zglaszalam. zawsze
        czulam podskoorna niechec do stowarzyszen, kregoow i klubikoow. co nie znaczy, ze
        innym tej przyjemnosci odmawiam. ja w sobie po prostu nie odnajduje potrzeby
        takiej przynaleznosci - ale zeby nie popadac w zbyt patetyczne, jak na te mala
        zabawe, tony, zycze wam wielu milych wrazen.

acha:
        > Wszelkie uwagi, komentarze, opinie – wpisujcie w odpowiedzi na wątki.

no to ja sie podzielilam tylko swoja uwaga...

pozdrawiam
        mimi
        • Gość: astral Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 16:36
          Bardzo dobrze to ujelas:)) mam taki sam poglad:)) Jesli to komus sprawia radosc
          to czemu nie:) A swoja droga to konkretnie usmialem sie jak przeczytalem posty
          z tego watku:))) Brzmi to jak dobry zart:)) wszystkie zachowalem:)) HAHAHA
          LACZMY SIE W PARY - KOCHAJMY SIE!!!!!!

pozdr.
      • Gość: olga. Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.02, 12:28
        ja nie urodziłam sie 18 września tylko.......w magiczny dzień Bozego
        Narodzenia:)) ale korzystajac z okazji ze bedę w tym czasie na urlopiku w
        rejonach Kielc i z sympatii do was na pewno was nawiedzę. Dla wszystkich
        klubowiczów urodzonych i nieurodzonych 18.09 śpiewam STO LAT!!! HIHIHI
    • Gość: Hera Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.biaman.pl 18.04.02, 19:29
      Witajcie kochani:-)
      Przede wszystkim gratuluję pomysłu na jakże niebanalny temat ;-)
      Cmokkk dla MaFika z tego miejsca ślę .
      Pozdrawiam szanowne póki co członkinie, jakem majowa panienka :-)
      Oby 18 września był przez 365 dni w roku!
      • Gość: annuszka Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.supernet.com.pl 18.04.02, 20:14
        Gość portalu: Hera napisała

> Oby 18 września był przez 365 dni w roku!

a co 4 lata nawet o jeden dzien dluzej;))
        pozdr-annuszka

• Gość: bak Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.espol.com.pl 18.04.02, 21:54
          żenada, aby tak sie dowartosciowywać "elitarny klub" hyhyhyhy
          • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 22:11
            Drogi Bączku!
            Nikt z nas nie potrzebuje się dowartościowywać! Mam nadzieję, że Ty również...
            A jeśli tak - to życzę Ci wszystkiego dobrego! No i przyjacielu, jak sądzisz,
            że ktoś przez bardzo rodzinną wręcz zabawę się dowartościowuje - to zupełnie
            jakbyś pomylił kurtynę z kurtyzaną! Pozdrawiam Cię serdecznie!
          • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 22:15
            A przede wszystkim miło ogromnie jest mi przywitać wśród nas naszą przemiłą
            białostocczankę Herę! Małgosiu - bądź z nami, jak najdłużej! Dziękujemy za
            pięknę życzenia...
        • Gość: Hera Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.biaman.pl 21.04.02, 01:08
          Annuszko no w drodze wyjątku.....:-)
          Pozdrawiam gorąco, cmokkk :-)
    • Gość: cacy Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 04:48
      Niezwykly... i do tego elitarny... teraz sie zacznie... jak z plebiscytami...
      trzysta z kwalkiem (nigdy nie pamietam ile dni ma rok;-) klubow elitarnych...;-
      ))))
      Serdecznie pozdrawiam... Cacy;-)
    • pwrzes Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 19.04.02, 11:45
      Coz Mafiku musze Cie zmartwic ale nie jest to elitarny klub. Nalezy do niego,
      wybacznie zaokraglenia, jakies kilkanascie milionow ludzi, wiec gdzie ta
      elitarnosc ? :-)))
      Pozdrawiam Mors
      • Gość: MaFikA Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 18:32
        pwrzes napisał(a):

> Coz Mafiku musze Cie zmartwic ale nie jest to elitarny klub. Nalezy do niego,
        > wybacznie zaokraglenia, jakies kilkanascie milionow ludzi, wiec gdzie ta
        > elitarnosc ? :-)))
        > Pozdrawiam Mors

Drogi Morsie!

Elitarność nie musi oznaczać minimalności... Jeśli wyceniasz naszą liczbę na
        kilkanaście milionów ludzi, to bardzo dobrze. Tylko, jak na razie mamy tutaj 4
        osóbki z 18 września. Alę dziękuję za zapowiedź przyjścia do nas jeszcze
        kilkunastu milionów ludzi - na pewno będzie wesoło :-)
        A mnie ogromnie miło przywitać wśród nas Ciebie i Cacego. Bądźcie z nami panowie,
        jak najdłużej! Będzie nam miło niezmierne... Pzdr
        • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 195.164.212.* 19.04.02, 18:58
          Buziaczki dla wszystkich urodzonych 18....za kilka miesięcy i jeden dzień
          bedziemy starsi hihihi...Co do naszej "elitarności".. to dziwi mnie, że są
          osoby które w taki sposób podsumawały nasza radosna zabawe...Kocham wszystkich
          którzy się urodzili 18 września i tych którzy kochaja nas hahahaha....buziaczki
          dla Was:-)))))
      • Gość: cacy Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 20.04.02, 06:21
        pwrzes napisał(a):

> Coz Mafiku musze Cie zmartwic ale nie jest to elitarny klub. Nalezy do niego,
        > wybacznie zaokraglenia, jakies kilkanascie milionow ludzi, wiec gdzie ta
        > elitarnosc ? :-)))
        Echhh... Mors... czytasz Ty czasem uwaznie co inni pisza?;-))) MaFik napisal, ze:
        "...klub 18 września, w którym członkami mogą być osoby, które spełniają
        dwa warunki:
        1) urodziły się 18 września
        2) przychodzą na czat gazeta.pl"
        Kilkanascie milionow ludzi na czacie gazety... hmmm... ciekawe... dla serwera
        gazetowego 100 osob to juz koszmar...;-))))))))Jak dla mnie elitarnosc tego klubu
        to nie fakt urodzenia sie 18 wrzesnia. Chodzi o to, ze jakos udaje im sie wejsc
        na czata gazety (a to sztuka nie byle jaka;-))))))))))))
        Tylko nie krzyczcie na mnie... pewnie znow czegos nie skumalem;-)))))))))))
        Pozdrawiam
        Cacy
        • Gość: Mors Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 217.11.129.* 20.04.02, 11:38
          Cacy ale skad , zawsze czytam po lebkach :-) a ze odbieglem od tematu to co
          innego :-))) ale i tak zaraz bedzie ze sie czepiamy, to ja juz zamilkne
          konstruktywnie :-)))

Mors
          • Gość: cacy Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 20.04.02, 15:21
            Gość portalu: Mors napisał(a):

> Cacy ale skad , zawsze czytam po lebkach :-) a ze odbieglem od tematu to co
            > innego :-))) ale i tak zaraz bedzie ze sie czepiamy, to ja juz zamilkne
            > konstruktywnie :-)))
            Mors... tylem razy Ci powtarzal... konstrukcyjnie! konstrukcyjnie!;-))))))))
            Pomilcze z Toba... zawsze we dwoch razniej;-)))
            Cacy

• Gość: Maggie eeetam - wole 18.11 IP: *.warman.com.pl 20.04.02, 16:54
      eeeeeeeeeee tam

wcale ze nie bo 18 listopada to data magiczniejsza:)))))))))) hi hi hi

maggie:)))))))))
      • Gość: MaFik Klub 18 września - dla Cacego, Morsa i Maggie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 18:08
        Gość portalu: Maggie napisał(a):

> eeeeeeeeeee tam
        >
        > wcale ze nie bo 18 listopada to data magiczniejsza:)))))))))) hi hi hi
        >
        > maggie:)))))))))

Maggie!
        Pewnie, że magiczniejsza... Bo każda data jest magiczna, byle była dla kogoś
        szczęśliwa! Cieszy mnie bardzo Twój wpis! No a poza tym Twoja ulubiona ma w
        sobie "18". Morsie i Cacy nie milczcie - proszę - mówcie i piszcie, jak
        najwięcej. Uściski dla panów i buziaki dla pań!
    • mimika !!!!!!!!! 22.04.02, 09:41
      otooz,
      pare postoow wczesniej uprzejmie wyrazilam swoja dezaprobate w zwiazku
      wlaczeniem mnie ot tak sobie do klubu (elitarny czy nie, i tak mnie nie
      pociaga).

czy w takim razie nie moge liczyc na chocby najmniejsza odpowiedz w stylu: pani
      dane osobowe zostaly usuniete z naszej bazy danych?;-)

mimi
      • Gość: MaFik Re: !!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 17:34
        Droga Mimiko!
        Skoro prosisz o wykreślenie z listy, z przykrością i łezkami kręcącymi się w
        oczach :-)) robimy trach i zostajesz wykreślone. Z niecierpliwością czekamy
        jednak na nowych członków i sympatyków. Kochani, bądźcie z nami - urodzeni 18
        września i nie tylko serdecznie zapraszają :-)))
        • melancho Re: !!!!!!!!! 23.04.02, 21:12
          Nurtuje mnie czy istanienie w/w klubu nie jest aby wyjaśnieniem dla wielu
          niewiadomych związanych z relacjami istniejącymi w naszej rodzinie...
          Z przyjemnością zgłaszam swój akces do grona sympatyków klubu---rodzina to jest
          siła.
          Dziaedk melancho
          • Gość: MaFik Re: !!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 16:08
            Drogi Dziadku Melancho!

Ja jestem pewien tego, że pewne niewyjaśnione (paranormalne??? :-) ) układy w
            naszej rodzinie są właśnie skutkiem istnienia w/w klubu. Bardzo nam miło, że
            zechciałeś trafić do naszego wspólnego stadka - drogi dziadku bądź z nami 200
            lat!!!
    • Gość: BaRaNeK_ Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.04.02, 21:01
      eloooooooooooo ziomki
      no wiec powiem krotko lubie: MaFiKa, krowe, iskierke, słodzika, rybke,
      dj,annuszke, j_a_k, demolke, itp ( choc jest malo osbo ktore lubie)
      a kogo nie lubie: musiała bym wymieniac długo ale powiem jedno nienawidze osob
      ktore jak głupie podlizuja sie operatorom aby miec program do kopaniea ( czy
      to nie jest głupie??)

BaRaNeK_________________________!

" konsekfetnie zamykałes przedemna dziw jak mogłes przypuszczac ze zabraknie mi
      sil a tu nakłady energi w jednej chwili uwolnione teraz my jestesmy gora
      decyduje co wybiore ...... myslisz ze gadasz z BARANEM nik z was nie
      przypuszczał ze otworze dziw taranem......"

narunia ziomki

P.S. MAFIK KOCHAM CIĘ he he
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 09:20
        Gość portalu: BaRaNeK_ napisał(a):

> eloooooooooooo ziomki
        > no wiec powiem krotko lubie: MaFiKa, krowe, iskierke, słodzika, rybke,
        > dj,annuszke, j_a_k, demolke, itp ( choc jest malo osbo ktore lubie)
        > a kogo nie lubie: musiała bym wymieniac długo ale powiem jedno nienawidze osob
        > ktore jak głupie podlizuja sie operatorom aby miec program do kopaniea ( czy
        > to nie jest głupie??)
        >
        > BaRaNeK_________________________!
        >
        > " konsekfetnie zamykałes przedemna dziw jak mogłes przypuszczac ze zabraknie mi
        >
        > sil a tu nakłady energi w jednej chwili uwolnione teraz my jestesmy gora
        > decyduje co wybiore ...... myslisz ze gadasz z BARANEM nik z was nie
        > przypuszczał ze otworze dziw taranem......"
        >
        > narunia ziomki
        >
        > P.S. MAFIK KOCHAM CIĘ he he

Będąc pod wrażeniem wyznania (!!!) jak i percepcji wierszyka o baranie, witam
        wśród nas baranka! Drogi Baranku - popatrz ilu masz przyjaciół... Sama ich
        wyliczyłaś... Pozdrawiam!

• Gość: BaRaNeK_ Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.05.02, 16:05
          MaFiK to " he he " obok mojego wyznania miałes to odebrac jako zart tak jak
          zeszta i teraz wszyscy myslicie ze cie kocham!! a tak pozatym wymieniłam osoby
          ktore lubie a nie ze uwazam ich za przyjacioł a to roznica moze kiedys jak nie
          bedziecie mnie za nika wywalac to ewentualnie uznam was za przyjacoł no to
          naruniaaaaaaaaaaa

BaRaNeK_________________________!
          • mafik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 11.05.02, 15:54
            No witam serdecznie - sijko witaj wśród nas, powiem najkrócej! Doskonale
            zrozumiałaś intencję, jakie nam towarzyszyły przy powoływaniu do Życia tej,
            jakże ambitnej organizacji! Pozdrowionka dla Wszystkich Człońkiń i Sympatyków!
      • Gość: BaRaNeK____ Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.07.02, 19:45
        Matkooooooooo ja bylam nienormalna czemu ja napisałam ze lubie ISKRE??????? no
        wiec to odwołujeeeeeeeeeeeeee yyy co by napisac?? a moze powiem kogo teraz
        lubie ??
        No wiec : Mafika ( moja miłosc ) hehe, Krowe, Less, Aluzje, j_a_k, hmmm Mag,
        Vaniliiiiiiii jka bym mogła o niej zapomniec :), Zebusia, hmmm no jest ich
        jeszcze troche o zapomniamych SORKOOO ehhe
        a teraz kogo nie lubie badz nienawidzeeeeee : hehe po 1 ISKREEEEEEE a zreszta
        wszystkich opkow ( ciekawe dlaczego ?? //panda ) no i kilka tam se osob :)))
        oki pozdrawiam wszytkich papapa

BaRaNeK_______!HcWd

( Mafik i tak sie z Toba nie umowie ) zart !!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Less Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.wolant.pl 23.07.02, 19:47
          no... dzieki za uzupelnienie listy:))))

Less
        • Gość: BaRaNeK____ Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.07.02, 11:48
          Matkoooooooooooooooooooo byłam nienormalna ze napisałam ze lubie iskreeee!!!!!!
          no wiec to odwołujeeeeeeeeeeee no wiec napisze kogo teraz lubieee : heheh
          Mafika, Krowe, Less, Aluzje, j_a_k, Zebusiaaa, Annuszke, i jeszcze paru ( sorko
          ze zapomniałam ) a kogo nie lubieeeeeeeeee : hehehehe wszytkich opkow ( w
          zajemoscia ) no i iIVI ehehh nie boj sie mnie to tylko zakład ( tumanie )
          eeeeeeehehehhe pozdrawiam papapa

BaRaNeK__________HwDp

( Mafik i tak sie z Toba nie umowie ) eeeeeeeeeehehehhe
          • joker99 Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 18.09.02, 08:47
            Proponuje Ci się pierdolnąć w łep.
    • Gość: senka Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 10.05.02, 23:53
      Wiecie Kochani,
      Tylko raz udalo mi sie spotkac kogos kto urodzil sie tego samego dnia co ja i
      rzeczywiscie to bylo bardzo mile uczucie. Tym bardziej, że ta osoba, jak sie
      okazalo ma tego samego dnia rowniez imieniny i jest w moim wieku. Wyobrażacie
      sobie coz za zbieg okolicznosci?. Gratuluje wiec pomyslu i mam nadzieje, ze 18
      wrzesnia okaze sie wspaniala niespodzianka dla wielu z Was:-)
      Osobiscie mam malutki, taki tyci, tyci sentyment do tej daty:-. To data
      urodzin mojej pierwszej milosci ( ale mam pamiec, jestem z siebie dumna:-)) W
      sumie dawno i nieprawda, sentyment zostal i na szczescie tylko to.:-)
      Usciski
      senka
      • fred75 Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 13.05.02, 18:05
        ... i zyli długo i szczesliwie.:)))))
        • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 19:32
          No i przeżyliśmy już cały miesiąc! Dziękuję za piękne wpisy siji i fredowi!
          Bądźcie z nami, jak najdłużej!
          • Gość: Emilka Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.02, 21:04
            Witajcie :)
            Przebrnęłam przez wszystkie posty - cóż za mnogość postaw i opinii :)
            Powstanie takiego klubu spełnia istotne zadanie -prowokuje ludzi do dyskusji.
            A moim zdaniem to niezmiernie ważne - rozmawaić ze sobą :)
            Osobiście nie przywiązuję większej uwagi do liczb ...
            Daty urodzenia spełniają jedną jedyną funkcję w moim życiu - dopomagają w
            sprawianiu innym przyjemności. Zazwyczaj ludziom jest miło, kiedy się o nich
            pamięta, w tym szczególnym dniu zwłaszcza :)
            Wyrażam więc chęć przystąpienia do Waszego klubu (heh...coś z tą osiemnastką
            nawet by wyszło : 08.01. - gdyby te cyferki nieco poprzestawiać)
            Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie :)
            vanili
            • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 195.164.212.* 21.05.02, 14:40
              Dziękuje..wszystkim dla których data 18.09 nie jest obojetna...dziękuję w
              imieniu moich siostrzyczek i brata:-)))
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:28
      Emilko! Witaj wśród nas! Wszystkim, jak siostra moja Tubisia bardzo serdecznie
      dziękuję za dokonanie wpisu w tym wątku! Pozdrawiam Was wszystkich bardzo
      serdecznie! MaFik
      • Gość: sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.02, 14:13
        witam nowych czkonköw klubu :)
        Pozdrawiam wszystkich + cmokasy :))

Sylvi
    • Gość: MaFik Promocja mundialowa :-) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 11:51
      Witam serdecznie wszystkich klubowiczów i sympatyków naszego klubu. Na początku
      istnienia tego wątku obiecałem, że będą niespodzianki. Najwyższa pora tejże
      obietnicy dotrzymać. Oczywiście najważniejszym wydarzeniem ostatnich dni i
      całego czerwca są Mistrzostwa Świata Japonia Korea 2002. Jakże radosna
      wiadomość dla nas wszystkich!!! Otóż w tegorocznym Mundialu wystąpi aż trzech
      zawodników urodzonych 18 września. Osoby należące do naszego klubu szczególnie
      powinny kibicować Anglikowi Solowi Campbellowi (ur. 18.09.74), Chińczykowi Lie
      Tie (ur. 18.09.77) oraz Japończykowi Junichi Inamoto (ur. 18.09.79). Przypomnę,
      że w historii MŚ najwybitniejszym zawodnikiem urodzonym 18 września był
      angielski bramkarz Peter Shilton.
      By jednak pójść nie co dalej, postanowiliśmy powołać do życia reprezentację
      klubu 18 września. By w niej się znaleźć należało urodzić się najwcześniej
      tydzień przed i najpóźniej tydzień po 18 września. Jak zobaczycie poniżej
      wyszła nam całkiem przyzwoita reprezentacja!
      Bramkarze:
      1) David Seeman (1) – Anglia 19.09.63
      12)Ulrich Rame (1) – Francja 19.09.72
      22) Osvaldo Sanchez (12) – Meksyk 21.09.73
      Obrońcy:
      2) Dario Rodriguez (6) – Urugwaj 17.09.74
      3) Pierre Issa (13) – RPA 11.09.75
      4) Fabio Cannavaro (5) – Włochy 13.09.73
      5) Sol Campbell (5) – Anglia 18.09.74
      6) Tashiro Mattori (5) – Japonia 23.09.74
      7) Nuno Frenchaut (18) – Portugalia 24.09.77
      Pomocnicy:
      8) Emmanuel Petit (17) – Francja 22.09.70
      9) Lie Tie (8) – Chiny 18.09.77
      10) Junichi Inamoto (5) – Japonia 18.09.79
      11)Armand Petit (20) – Portugalia 25.09.76
      13)Gert Verheygen (11) – Belgia 20.09.70
      14)Mirat Izmaiłow (20) – Rosja 21.09.82
      Napastnicy:
      15) Mario Reguiero (17) – Urugwaj 14.09.78
      16) Sebastian Cimirotrić (21) – Słowenia 14.09.74
      17) Ronaldo (9) – Brazylia 21.09.76
      19) Edilson (20) – Brazylia 17.09.71
      20) Maciej Żurawski (19) – POLSKA 12.09.76
      21) Masashi Nakayama (10) – Japonia 23.09.67
      Trener: Bruce Arena (USA) – ur. 21.09.51

(kolejno: nr w naszej drużynie, imię i nazwisko, nr w swojej reprezentacji,
      kraj, data urodzenia).

Wyjściowy skład:
      Seeman

Rodriguez Cannavaro Issa

Campbell

Lie Tie E. Petit Verheygen Inamoto

Ronaldo Edilson

Mam nadzieję, że pomysł z reprezentacją klubu 18 września się spodoba :-)
      Zawodnicy urodzeni 18 września otrzymują ponadto honorowe członkostwo w naszym
      klubie :-). Na bieżąco będziemy obserwować grę zawodników powołanych do naszej
      reprezentacji!!! Miłego kibicowania.
      • Gość: sylvi Re: Promocja mundialowa :-) IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.02, 20:34
        Drogi Mafiku:-))
        Naprawde suuuuper pomysl!!!:-))
        Problem w tym ze ja ani jednego z nich nie znam, ale to moze dlatego, ze malo
        sie interesuje pilka nozna (tzn. oprocz jednej druzyny:) ale to tez tylko
        czasami )

Pozdrawiam wiec wszyskich bardzo serdecznie:-)))))

Sylvi
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 20:13
      No i żeby nie było, że Klub 18 Września przestał istnieć - znowu pojawiamy się
      na forum. Coraz bliższy jest dzień 18 września, więc pora o sobie
      przypomnieć??? Nie, nie zbieramy grantów - ale być może wymyślimy małą imprezką
      klubowiczów i sympatyków... Co Wy na to. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!
      • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.kwant.com.pl 03.07.02, 21:29
        Braciszku i moje drogie Siostry!!!
        Ja swoje urodzinki już mam zaplanowane i już teraz serdecznie zapraszam Was i
        sympatyków klubu do siebie na imprezkę:-)))
        Szczegóły pomalutku dopracujemy:-)))))Atrakcji nie może zabraknąć...to będzie
        jak karnawał w Rio:-))))Póki co pozdrowionka i obyśmy dotrwali do magicznej
        daty 18.09......życzę tego z całego serca wszystkim klubowiczom(...i nie tylko)
        sympatyków pozdrawiam....cmokkkkkk
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 23:27
      Tubisiu! Przyjadę na pewno... A może nawet nie sam ;-)
    • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.07.02, 13:01
      Ojej...przepełzłam przez całe to pisalstwo...nareszcie...uff :)))))
      Strasznie tego duzo...
      Chciałabym nalezeć do K18...lecz mam mozliwosc bycia tylko i wylacznie
      sympatykiem(sympatyczką ;))...
      Ech...nie urodziłam sie 18 września...Hmmm...I nie jestem spod znaku panny...
      Ale skoro mnie braciszku tak zapraszales,to przyszlam sie zapisac :)
      Pozdrawiam goraco wszystkich klubowiczow!!!!!!!
      Buziaki :******

• Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 13:21
        Droga Martusiu! Nie zastanawiałem się specjalnie długo, ale wymyśliłem - w
        dowodzie osobistym, którym już masz warto dopisać drugą datę 18.09 ;-) A tak na
        poważnie, to jak moja siostra nie mogłaby być członkiem klubu. Na specjalnych
        prawach uznajemy Cię za urodzoną 18.09.
        Pozdrawiam!
        PS. Jesteś członkiem klubu!
        • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.07.02, 13:23
          Nuuuuuuuu...
          Pojde do Urzedu Miasta i kaze sobie dopisac 18.09.!!!!!!! :)))))))
          Ide juz teraz-zaraz :))))))
          Cmokulce dla klubowiczow!!!!!!!
          A szczegolne dla starszego braciszka :***
          • Gość: sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.02, 13:43
            Witam wszystkich :-)

Martusiu, ja tez Cie witam w naszym klubie bardzo bardzo serdecznie:-))...i to
            byl juz czas zebys sie do niego wpisala:))

Co do urodzin, to ja jeszcze nie wiem co bede robila, ale napewno nie bede w
            Polsce, niestety:-(
            Bede troche przed, wiec nie skorzystam z zaproszenia na impreze mojej siostry
            Tubisi...:-(( To nic moze nadrobimy to innym razem?:-)))

Pozdrawiam was wszytkich + cmokaski :-)

Sylvi
            • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.07.02, 13:49
              Czuje sie bardzo uwitana...przywitnieta...zawitowana...
              Ech...
              Cmoki Sylvun!!!!!!!!!
              • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.07.02, 14:27
                Poniewaz moj wpisek,ktory widnieje powyzej,jest wpisem nr 60...postanowilam byc
                tez 61.
                :)
                • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.07.02, 14:27
                  i 62
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:33
      Entuzjazmu z jakim wpisała się Martusia można tylko pozadrościć, dzięki tylu
      wpisom za niedługo wyprzedzimy kultowe już Porady dziadka Melancho ;-) Swoją
      drogą pozdrowienia dla Wszystkich, którzy w ciągu tych kilku miesięcy wpisali
      się na nasz wątek - to bardzo sympatyczne. Dziękujemy, prosimy o jeszcze. A jak
      zapewne zdążyliście zauważyć kilka wątków wcześniej - dzień 18 września
      zapowiada się nader atrakcyjnie... A może klub spotka się jeszcze wcześniej!
      Pozdrawiamy cieplutko.
      • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 08.07.02, 23:30
        Dziekuje bardzo za przyjecie:-)))(przyjecie, a moze i nie.. jejku tu jakas
        biurokracja sie wkrada :P) bardzo milo znalezc sie w waszym gronie:-))(naszym);-
        )
        aaa siatkowka.. to moze do zobaczenia juz w spodku;-)hihihi
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 08.07.02, 22:56
      hellołki
      Fajny pomysl....(szkoda,ze wczesniej nie czyatalam forum)hmm... inne
      panienki,ale z poczatku wrzesnia tez przyjmujecie:-))))hihihi

podzrawiam i sciskam
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 23:09
        Droga Odioso! Ten 18.09 to taka symboliczna data. Wpisałem ją bo tak mam
        napisane w dowodzie osobistym, ale Klub 18.09 jest dla wszystkich. Witam Cię
        wśród nas bardzo cieplutko. A że i jak my jesteś zodiakalną panienką, radość
        jest tym większa. No a poza tym znając Twoją miłość do siatkówki... ;-)
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 08.07.02, 23:43
      hmm nie wiem co sie dzieje, moja pierwsza wiadomosc jest po drugiej,a odpowiedz
      MaFika na koncu.. ciekawe ktore miejsce ta zajmnie..
      hihihi magia... moze przyznajecie jakies honorowe czlonkowsta;P??
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 23:46
        Czy honorowe nie wiem, ale z pewnością wykątkowe. Bo każdy z nas kochani jest
        wyjątkowy, tylko tą wyjątkowość musi w sobie odkryć. No a Ty odioso skoro nawet
        magię znasz i potrafisz się w czasie przemieszczać wyjątkowa jesteś z
        pewnością~!
        • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 08.07.02, 23:50
          hmm kogos gdzies przeniesc?? hihihi
          • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 195.164.212.* 09.07.02, 07:37
            Witanko.....
            Oj coraz nas tu więcej:-))cieszę się ogromnie:-)chciałam zaocznie wpisać mojego
            sasiada który urodził się tak jak ja 18.09...ale nie korzysta z dobrodziejstw
            internetowych,był jednak żywo zainteresowany wstąpienieniem do tak ekskluzywnego
            klubu:-)
            I jeszcze jedno...pewna pani u mnie w pracy ma wyznaczona datę porodu na 17.09.po
            przeczytaniu tych wpisów stwierdziła, cyt."zawezmę się i urodzę dzień później"
            cokolwiek miała na myśli mówiąc "zawezmę"trzymam za nią kciuki..mielibyśmy
            najmłodszego członka klubu:-)))
            Pozdrawiam wszystkie siostry i braci oraz sympatyków...tak na marginesie to ten
            nasz pedantyzm przypisany do znaku zodiaku w moim wypadku doprowadzi wkróce do
            katastrofy....hihihihihi cmokkkuskidla nowej członki Martusi...mojej imiennicy
            kofaniutkiej!!!
            • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 20:48
              W związku z tym, że pewnie przywykliście, że komentuje wszystkie posty w tym
              wątku - nie inaczej będzie i tym razem. Mieliśmy już swoją reprezentację, która
              coś tam by osiągnęła, pora więc doczekać się najmłodszego uczestnika klubu!
              Heh, taki gość lub pannica załatwi klubowi egzystencję na kilkanaście
              przynajmniej lat. Kiedy my już starzy i nieco schorowani z trudem zerkać
              będziemy w ekrany monitorów, nasi młodzi następcy będą pielęgnować tradycje
              dnia 18.09 ;-) Ależ zapachniało sztampą ;-) To był oczywiście żart... No bardzo
              mnie to cieszy, że coraz nas więcej. To sympatyczne, że nie zginęliśmy w tłumie
              innych wątków - tylko jesteśmy cały czas gdzieś tam wyżej niż niżej.
              Pozdrowienia gorące dla Wszystkich!
              • martusia!!! magia imion 10.07.02, 10:55
                Mariusz-jest osobą bardzo dynamiczną.Pragnie zawsze być widoczny na tle swojego
                otoczenia(...)

I kto mi powie,że to nie jest o naszym Mariuszku...? ;)

Cmoki
            • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 10.07.02, 10:56
              Tubisieńko,dziękuje za buziaki(o ile one były dla mnie ;)
              Cmok :*
              • Gość: Tubisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 195.164.212.* 11.07.02, 09:15
                Martusia..cmoki były do Ciebie i do odioso...cmokkkk...
                odioso..złociutka to było bardzo mądre posunięcie wpisanie się do naszego
                klubu,namów innych...w tajemnicy ci powiem że nasze klub-bractwo...zorganizuje
                wkrótce spotkanie na szczycie....cmokkkkk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka