lew_ 24.10.04, 19:47 Jak widac na gazecie panuje kumoterstwo:))Biedactwo operator (kammik) wysilila sie zeby mnie zablokowac za nic:)..no nich jej bedzie na zdrowie :))Niech zyje BANDA czatowych Faryzeuszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_ Re: Biedny,bardzo biedny operator 24.10.04, 19:51 lew_ napisał: > Jak widac na gazecie panuje kumoterstwo:))Biedactwo operator (kammik) > wysilila sie zeby mnie zablokowac za nic:)..no nich jej bedzie na > zdrowie :))Niech zyje BANDA czatowych Faryzeuszy:)) Trzeba byc do tego smierdzacym thorzem zeby kogos zablokowac bez podania powodu i nie przedstsawic sie ..ale to jest czat na gazecie . Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Biedny,bardzo biedny operator 24.10.04, 19:55 To ja cie zbanowalem, okularki? Powodu podawac nie musze. Nalezalo sie. Masz problem z banem, pisz wyzej. Mors Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Biedny,bardzo biedny operator 24.10.04, 20:04 Mors pamietasz jak ci fred mordobiciem grozil??:))Teraz wiem dlaczego..tylko ze ..Powodu do mojego wyrzucenia nie podajesz bo go nie bylo..jestes zbyt wielkim thorzem zeby to napisac ,aroganckim typem ktoremu dalo sie programmik do wyrzucania i udaje wielkiego pana a w rezczywistosci jest niczym.WYrzuciles mnie bo o twojej znajomej poo sie niezbyt pochlebnie wyrazilem???Dlaczego nie wyrzucasz pomponow ktora co drugi9e zdnaie przeklina na glownym hee???Bo nalezy do waszej bandy??Jestes poprostu malym zalosnym operatorkiem i niczym innym.Baw sie dobrze w tej piaskownicy bo do realistycznej cie nie wpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Biedny,bardzo biedny operator 04.11.04, 10:16 > Mors pamietasz jak ci fred mordobiciem grozil??:))Teraz wiem dlaczego.. Jaki fred? Co za fred? Kto mi Morsa chce obić? Aaaaa... Morsika malutkiego bić chcą :) Gdzie ten fred? PS. Co to jest "wasza banda" ? Czy ja też jestem w bandzie Morsa? A może w innej bandzie? A czy lew_ ma swoją bandę? W której piaskownicy będziemy się trzeskać foremkami? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Biedny,bardzo biedny operator 24.10.04, 20:09 pwrzes napisał: > To ja cie zbanowalem, okularki? Powodu podawac nie musze. Nalezalo sie. Masz > problem z banem, pisz wyzej. > > Mors Napisz od razu ze czat na gazecie to twoj prywatny folwark.Ale niestety tak to nie jest.Za bidnys:)Stac cie na slomiane buty?:))"Nalezalo sie"hahaha..pan mors sie odezwal:))WYROCZNIA BOZA!!zreszta nie pierwszy raz:) zal mi cie mlokosie :))dorosnij wetdy zrozumiesz pewne sprawy....a wyrzucilesm mnie bo nie przytakuje kazdemi twemu zdaniu.Jak cie tu rok temu nie bylo ..byl spokoj.Wez i idz sobie stad.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Biedny,bardzo biedny operator 24.10.04, 21:32 To teraz, kiciuniu, ladnie przepros. Albo nie, poczekaj, az ja cie zbanuje (mam nadzieje, ze twoj aktualny ban nie jest za dlugi i w miare szybko to nastapi) i wtedy bedziesz mial z glowy pisanie bzdetow. Odpowiedz Link Zgłoś
poo_5 Re: Biedny,bardzo biedny operator 24.10.04, 23:00 1.chory 2.chorszy 3.trup takie sobie stopniowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki znowu nic nie rozumiem, buuuuuuuuuuuuu 25.10.04, 09:39 kamila77 napisała: To teraz, kiciuniu, ladnie przepros. Albo nie, poczekaj, az ja cie zbanuje (mam nadzieje, ze twoj aktualny ban nie jest za dlugi i w miare szybko to nastapi) i wtedy bedziesz mial z glowy pisanie bzdetow. kąąąą no kurcze, dlaczego nie lubisz prawdziwych mężczyzn, czym oni Ci znowu zawinili? ------ ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: znowu nic nie rozumiem, buuuuuuuuuuuuu 25.10.04, 13:46 lubie.pomponiki napisała: > czym oni Ci znowu zawinili? pewnie tym, co i mnie pąąąą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Biedny,bardzo biedny operator 25.10.04, 11:17 boszszsz, dajta tez niemozliwosc zaladania lfu watkow, bo ja umre z powodu pecherzy na stopach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 04:47 Mors - Ty jestes "thorzem"? :))) Moj Boze... K. K. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_bubu Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 06:50 lew_, Rozmawialam z Toba na czacie raz; wyrabales mi jakis drwalski tekst, wiec sie usunelam, zdajac sobie sprawe iz ciagnac tamtejszy temat, najzwyczajniej w swiecie z niego zejde. Potem czytalam twoje wypowiedzi, zalozmy, ze mozna je tak nazwac, do Witch i Toulli, jesli sie nie myle;) To, ze pleciesz jak baba zza pozolklych firanek to nic w porownaniu z tym , jak mi dzisiaj/bo wlasnie czytam/ przeleciales pare razy po oczach "THORZEM". Ja rozumiem emocje wszelakie, przeciez to takie polskie;), nawet na obczyznie, ale spraw prosze, zebym nie dostala zeza;) Z gory dziekuje, z dolu tez. Bubu Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda63 Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 16:54 Lew to czysty okaz CHAMA Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 10:42 lew,długo czekałam na jakiś twój post:))) nareszcie:) acha,i ja bym cię tam nie wyrzuciła:))) i ponawiam pytanie,które zadawałam ci wielekrotnie, po co ty się tak przejmujesz tym co nieistotne?:))) facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 10:48 elle.bellee napisała: lew,długo czekałam na jakiś twój post:))) nareszcie:) acha,i ja bym cię tam nie wyrzuciła:))) i ponawiam pytanie,które zadawałam ci wielekrotnie, po co ty się tak przejmujesz tym co nieistotne?:))) facet:) elle, sory, byłam przy tym i to mu się należało, był jak zwykle chamem i prostakiem Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 16:37 Z Chamem sie nie rozmawia, Chama sie eliminuje. Koniec, kropka. Ale jesli lubisz takie towarzystwo, to prosze bardzo. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 16:39 a kto zasiada w trybunale? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 16:44 to czemu nie wyelimowano jeszcze Leppera? (tego polityka);)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: Biedny,bardzo biedny operator 26.10.04, 17:00 lucek, Lepper był tu tylko raz, ale Mors po 4 sekndach dał mu banana dożywotniego:))))))))))))) ----------- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: Biedny,bardzo biedny operator 28.10.04, 21:22 Aaaaa, to ja przepraszam i dziekuje za odpowiedz;))) Pozdrawiam Ps. a ten banan, to o jakim smaku był?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Biedny,bardzo biedny operator 29.10.04, 07:23 brucee napisał: a ten banan, to o jakim smaku był?;)) no jak, wiadomo, smak smalcu i borowików buha Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Biedny,bardzo biedny operator 28.10.04, 20:03 Jesli ktos na tym czacie jest chamem to MORS!!+ jego potakiwacze w rodzaju starej rozwodki pomponow. Kammika oczywisice moge przeprosic -to nie byla ona. Co do calej reszty..wasze opinie o mnie mam w dupie! Za wyjatkiem Elle i paru innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: Biedny,bardzo biedny operator 28.10.04, 21:09 lwie, chcialabym rzec, ze przykro mi, kiedy czytam twoje posty, bo jakos tam kiedys dane nam bylo przeprowadzic kilka w sumie milych rozmow; nie wiem co powiedziales poo, niemniej wiedz, ze to co ostatnio piszesz faktycznie posiada jakosc umiarkowana. oczywiscie, mozesz powiedziec: co za kryteria, skad niby moja ocena jakosci ma prawo do wyzszoscia nad twoja lwie ocena tejze.. itp. te kwestie pozostawiam na boku, przypominajac jedynie takie przyjemne haselko Kotarbinskiego: postepowac godnie znaczy nie narazic sie na pogarde ze strony ludzi godnych szacunku. generalnie, nie cierpie "bon motow", niemniej ten jakos mi sie narzuca. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Biedny,bardzo biedny operator 30.10.04, 08:50 Droga Zielko ja Ciebie tez zawsze bede dobrze wspominal obojetnie co myslisz czy napiszesz o mnie.W zwiazku z tym, jak by nie bylo,niezbyt uprzejmym watkiem ,chcialbvym tylko zaznaczyc ze traktuje ludzi tak jak oni mnie traktuja.Tak bylo od zawsze.Inne alternatywy nigdy nie bylo i nie bedzie dla mnie.Wolalbym juz umrzec niz za wyzwanie mnie (poo zrobila to bez powodu 2 miesiace temu)odpowiedziec uprzejmoscia.I tu nasuwa mi sie pytanie droga Zielko.Kto to sa ci ludzie godni szacunku??Czy to sa ludzie ktorzy sami o sobie tak mysla ??Kto to tu jest??Mors moze??Dlaczego facet ten,inne zasady stosuje do swoich przyjaciol a inne do innych ludzi??Juz tu jeden taki operator byl..co tak robil...Teraz mors zastapil go w calej rozciaglosci. Do ludzi ktorzy glosno wrzeszcza "lapac zlodzieja"!!!..ale sami "kradna" nie moge miec niestety szacunku.Raczej tylko pogarde.I przeciw takim walczyl bede az do gorzkiego konca.Bo wiem doskonale ze przeciw wiatrakom sie nie wygra. Jak sie ludziom da maly programik ktory umozliwia pokazanie swej wladzy"JA TU RZADZE"..!"BO JA TAK CHCIALEM"...oto cytaty z "madrosci" MORSA!...Nie ma sie co dziwic ze po pewnym czasie wladza uderza niektorym do glowy.Najczesciej tym, ktorzy w realnym zyciu sa tacy mali ,ze ich prze szklo powiekszajace nie widac. Jesli juz tak trudno dostac ludzi jak Senne czy tez makabra...to powinno sie zrezygnowac na operatorow.W koncu kazdy ma ignor pod reka. Senne i Makabra mnie tez kiedys wyrzucily a jednak nie mialem i nie mam do nich pretensji.Wrecz przeciwnie.Ubostwiam obie.Dlaczego??Bo obie stosuja te same zasady dla wszystkich . Jednak typek o wdziecznym niku Mors stosuje inne zasady dla mnie ....a inne dla jego przyjaciol.Zreeszta podmowila go do tego jego czatowa ukochana POPMPONY.Ten biedak ostanio nie wie co robi.Zal mi go. Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: Biedny,bardzo biedny operator 30.10.04, 11:53 A nie lepiej zapomnieć o szarpaniu sie, takie bicie sie nawzajem do niczego dobrego nie prowadzi a tylko daje kolejne powody do agresji.O wielkości człowieka świadczy to, na ile potrafi On wybaczyć innemu. Co za bzdury wypisuję, ;)))) , to pewnie wina kaca Wszystkim miłego dnia życze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
witch_el Re: Biedny,bardzo biedny operator 02.11.04, 17:38 Mając nadzieję na to iż nie zostanę znów zwyzywana itp. zastanawiam się tylko- skoro opinie ludzi na tym forum masz w d... to po co tu pisujesz??- Przecież jedną z głównych zasad forum jako takiego jest wyrażanie swoich opinii odnośnie tego co napiszą inni?? Odpowiedz Link Zgłoś
witch_el Re: Biedny,bardzo biedny operator 02.11.04, 17:39 witch_el napisała: > Mając nadzieję na to iż nie zostanę znów zwyzywana itp. zastanawiam się tylko- > skoro opinie ludzi na tym forum masz w d... to po co tu pisujesz??- Przecież > jedną z głównych zasad forum jako takiego jest wyrażanie swoich opinii odnośnie > > tego co napiszą inni?? Aaa zapomniałabym- jeśli chodzi o opinie elle.belle i paru innych może warto by było sie zastanowić nad forum prywatnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Biedny,bardzo biedny operator 30.10.04, 12:09 Bry, ja tam do operatorow nic nie mam, sam bylem operatorem, wyswietlalem filmy w kinie....hihihi, w latach 68-72r. Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś