1maciejos 09.05.02, 15:01 Plan jest prosty... dopisz jedno zdanie. Najważniejsze w Twoim życiu. Ale... prośba - na szybko... bez zbędnej zwłoki Ja pierwszy: "Gdybym się jeszcze raz narodził chciałbym, żeby było tak samo, jak jest... mimo wszystko." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: via Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 09.05.02, 15:33 Ciekawe, że automatycznie postanowiłam odpisać, dopisać, lecz... nie jestem teraz w stanie wyrazić mego zdania słowami.. chodzi w nim mniej-więcej o to,że istnieje wiele filtrów, sposobów odbierania rzeczywistości, a także sfer nierzeczywistych i ich postrzeganie, samo zauważenie że istnieeją jest fascynujące.. Mówię to jako obserwator świata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuboj Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:43 Cokolwiek w życiu zrobisz w pewnym momencie obróci się prziw tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuboj Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:48 Gość portalu: via napisał(a): > Ciekawe, że automatycznie postanowiłam odpisać, dopisać, lecz... nie jestem > teraz w stanie wyrazić mego zdania słowami.. > > chodzi w nim mniej-więcej o to,że istnieje wiele filtrów, sposobów odbierania > rzeczywistości, a także sfer nierzeczywistych i ich postrzeganie, samo > zauważenie że istnieeją jest fascynujące.. > > Mówię to jako obserwator świata :))) Kto to powiedział: "Partir c`est un peu mourir" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Kto to powiedział: "Partir c`est un peu mourir" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.02, 20:12 Tego nie viem, niestety, ale chętnie się dowiem. Poniekąd masz rację, przyczym odwrócenie się rzeczy przeciw stwarza możliwosc walki i przez to rozwoju, że tak pozytywnie spojrzę...Najsmieszniejsze, że wcale nie jestem taką optymistką, jaka w tym momencie ze mnie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: AKCJA NAJWAZ˙NIEJSZE ZDANIE 09.05.02, 16:21 'Nulla dies sine linea" (Zaden dzien bez 'kreski') Paiha [ciekawa inicjatywa] Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 09.05.02, 21:39 Żyj tak, aby znajomym twoim zrobiło się nudno, gdy umrzesz. Julian Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan2 Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.netinfo.pl 10.05.02, 08:29 Naprzód żołnierze! wróg zaszedł nas od tyłu !!!!!!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.02, 08:43 Życie skłąda się z rozstań i pożegnań, ale jedno jest w nim najważniejsze, aby cząstka jednego człowieka pozostała w pamięci drugiego... Pozdrawiam Amis Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 10.05.02, 10:45 Dum spiro, spero. To moja dewiza pzdr non Odpowiedz Link Zgłoś
liza24 Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 10.05.02, 23:08 Żyj szybko, kochaj mocno i umieraj młodo... Odpowiedz Link Zgłoś
driada Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 11.05.02, 00:34 Dla mnie ogromną wagę ma stwierdzenie Antyfanesa,iż: "Największą satysfakcją w życiu jest świadomość, że się nikogo nie skrzywdziło." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.chello.pl 11.05.02, 10:12 "gdzie jest wino???" :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 11.05.02, 12:02 Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza.iza Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.pl 11.05.02, 15:14 carpe diem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staro Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: 158.75.18.* 13.05.02, 15:51 podpisuję sie zarowno "pod iza" jak i "pod nonem" Carpe diem i Dum spiro, spero Oba dzialaja... sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdówka Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 16:46 Tylko umysł jest trwały, wszystko inne jest tylko jego koncepcją. O!To tyle od wdowy z mnóstwem nauki na głowie i pokręconym życiem erotycznym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esse Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 13.05.02, 18:37 Zawsze nudzą nas ci, których my nudzimy Odpowiedz Link Zgłoś
luna_ Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 14.05.02, 07:11 Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 14 maja 2002 r. 14.05.02, 19:10 Bez zmian Fem 3/4 Chociaż zdanie z 11-05-2202 10:12 ma coś w sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: 213.76.53.* 14.05.02, 20:43 Spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-s Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 14.05.02, 21:31 "Jesli nie uwierzysz w siebie samego - niewielu uwierzy w ciebie" - autor nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.kobylnica.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:46 Jedno mi przychodzi do glowy. Powiedzenie wynikle z doswiadczen i przezyc dotychczasowego zycia... "Expect no Mercy" Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 16.05.02, 18:32 co by przez cale zycie nie paplac, w wiekszosci ludzie i tak pamietaja to ostatnie wypowiedziane zdanie :) Wiec trzeba sie starac, bo kto zna dzien chocby, a juz godzine... pozdrawiam bigott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: 217.97.175.* 18.05.02, 22:16 omnia mea mecum porto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE IP: *.cip.uni-regensburg.de 18.05.02, 22:45 Urodziłaś się po to, aby żyć w blasku! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: AKCJA NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE 19.05.02, 10:20 Hej imienniczko zgadzam sie z tym co napisalas , pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś