peter.steele 21.01.05, 17:52 Wszystkiego najlepszego Aluzji, Annuszcze, Lokom, Naucie, Szahrajka i innym ktorych nie wymienilem. Kochane Panie zyjcie w zdrowiu i radosci:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabi_odbiornik Re: Agnieszkom 21.01.05, 18:20 a watek imieninowy juz jest. jenot starannie ukryty. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma aj tam zaraz ukryty:) 21.01.05, 21:06 "Święta Agnieszka wypuszcza skowronka z mieszka." samych wspaniałych, zielonych, wiosennych dni.. ...życzę Wam dziewczyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.b7 Re: aj tam zaraz ukryty:) 23.01.05, 21:26 Skowronka wypuszcza Agnieszka kwietniowa))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Agnieszkom 21.01.05, 21:30 eh,Peter, TY to masz pamiec do imion i dat;) dzieki;) (usciski itepe;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Agnieszkom 22.01.05, 21:37 Ja również serdecznie dziekuję:))) Pozdrawiam P. Ps Kwiata dowiozłam i sie jeszcze dzielnie czyma;-)) Idę go napoić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Agnieszkom 23.01.05, 16:03 Imieniny obchodzę w kwietniu, ale i tak dziękuję za życzenia. Imienniczkom wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Agnieszkom 24.01.05, 19:22 Zyczenia skladam bez okazji :) PRECZ Z IMIENINAMI, swieto jest w dniu urodzin, imieniny to sztuczne swieto. Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka hermanowi 25.01.05, 17:35 hermanowy napisał: > Zyczenia skladam bez okazji :) > > PRECZ Z IMIENINAMI, swieto jest w dniu urodzin, imieniny to sztuczne swieto. Mily hermanie; swieto jest wtedy, gdy je sobie postanowisz ustanowic; mi zdecydowanie bardziej odpowiada termin styczniowy. A zyczenia bez okazji cenie sobie najbardziej. pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś