wichrowe_wzgorza 26.02.05, 03:38 życia B R A K, dialogu w ogóle..;) tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella_33 Re: nudno tu!!!! 26.02.05, 07:18 A mama mi mowila,ze ryby i dzieci glosu nie maja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: nudno tu!!!! 26.02.05, 10:16 no i co ja moge powiedzieć hmmmm i KROPKA !!!!!!!!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 26.02.05, 10:49 bella_33 napisała: > A mama mi mowila,ze ryby i dzieci glosu nie maja:))))) Bellu? A co Ty mowisz swoim dzieciom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella_33 Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 07:12 wichrowe_wzgorza napisała: > bella_33 napisała: > > > A mama mi mowila,ze ryby i dzieci glosu nie maja:))))) > > Bellu? A co Ty mowisz swoim dzieciom? :) Dzieciom mowie......glowa o sciane!,hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 13:19 > Dzieciom mowie......glowa o sciane!,hahahaha. Mają szczęście, że im nie każesz ściany gryźć:PPPP :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella_33 Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 13:21 wichrowe_wzgorza napisała: > > Dzieciom mowie......glowa o sciane!,hahahaha. > Mają szczęście, że im nie każesz ściany gryźć:PPPP > :) Samo zdrowie...wapn preciez,no nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 26.02.05, 14:42 senne, nie wiatr, a echo między wzgórzami:P :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 26.02.05, 16:08 Faktycznie, echo to Wojskiemu grało i w kieszeni przed wypłatą grywa, czasem:) Reniu, nie sadzisz, ze echo jest bardziej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 27.02.05, 15:38 elle, Ty chyba dawno nie bylas porządnie zmyta w śniegu? :) () () () () () () () () ()....... [to sa śnieżki, jakbyś nie wiedziała] PS. Co, nie lubisz wyglądać jak Bałwan?:P :) bucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nudno tu!!!! 28.02.05, 07:48 Tu nie jest nudno! Tu jest martwo! I to mnie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 01.03.05, 12:49 Bigo, za to wieje, dmucha i hula wiatr...:) pozdrowienia dla Migo i reszty Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: nudno tu!!!! 01.03.05, 17:54 bigott napisał: > pustka, ale mnie to juz nie martwi. * to moze bys tak, Kolega, rozpoczal jakis tradycyjnie zaczepny watek o czytaniu ze zrozumieniem albo co, he? Caluj Ekipe w calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Cooooooo !!! 01.03.05, 18:42 Witam dzieciaczki:))) Co Wam tutaj nudno..........??? Co sie tu dzieje .Czlowieka tu pare dni nie bylo i takie wiadomosci czyta.Pamietajcie pozytywnie myslec:)) Rybeczko zaspiewaj jakas pioseneczke i bedzie wszystkim weselej. pozdrawiam bardzo serdecznie lesio Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Cooooooo !!! 02.03.05, 18:22 Lesio, myslalam, myslalam, az wymyslilam: moze raz Ty zaspiewasz?:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 13:54 skoro Ci nudno - to może zastanowisz się nad sensem słów z piosenki Maanamu : " Mam w domu skrzynię, skrzynia jest pusta zaglądam do niej a tam kapusta ..." Juz chyba 20 lat się nad tym zastanawiam.Skąd nagłe pojawienie się kapusty ? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 17:20 Ales sprytny:) sugerujesz, ze dasz mi zajęcie na 20 lat?:) Mam się skrzynić nad pustą głową? pozdrawiam i teraz Ty się usmiechnij:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 18:04 runek napisał: > Juz chyba 20 lat się nad tym zastanawiam.Skąd nagłe pojawienie się kapusty ? * i tu Runek ukryl miedzy wierszami informacje w sprawie swojego wieku starcz(sz)ego. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 18:11 Ukryl tez informacje, ze potrafi sie długo zastanawiać ( runek, nie bij, pliiis:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 18:09 runek napisał: > może zastanowisz się nad sensem słów z piosenki Maanamu : " Mam w domu skrzynię, skrzynia jest pusta zaglądam do niej a tam kapusta ..." Skąd nagłe pojawienie się kapusty ? * to proste - Kora albo Jackowski byli przekonani, ze zlozyli kase z trasy koncertowej w banku (zostawiwszy tam zreszta stale zlecenie na dokonywanie oplat czynszowo-elektryczno-telefoniczno-gazowych) stad przekonanie, ze skrzynia pusta. Az tu nagle okazuje sie, ze ani czynsz ani elektryka ani telefon ani gaz nie sa zaplacone! Grozi im eksmisja! A to glaby - przeciez cala kapucha zalega w skrzyni... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 18:28 Milu, pomożmy runkowi, może wroci do nas jak juz przestanie zastanawiac sie skąd tam wzięla sie kapusta:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: nudno tu!!!! 02.03.05, 22:23 Rybcia ........ co mam zaspiewac???........"Szla dzieweczka do.......".gdzie ona to szla?:))) No widzisz nie potrafie tak ladnie spiewac jak ty.Zapominam tekst. Runek wiesz z ta kapusta............zjadlbym teraz .....kiszonej kapusty z beczki albo kiszonego ogoreczka:)) pozdrawiam serduszka lesio Odpowiedz Link Zgłoś