annuszka 01.03.05, 23:36 (albo bardzo ważną sprawę) to prosze dzwonic do domu albo zostawic info na @. Komorki od dzisiaj juz nie mam. POzdr;) -- Żymianie do domó! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuszka Dobrych słów 01.03.05, 23:45 nigdy mało. (a my sie kolegujemy?) -- Żymianie gołhołm Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Dobrych słów 01.03.05, 23:54 Koledzy z czata.chyba ze nie chcesz byc kolezanka z czata.ide poplakac w kaciku. Odpowiedz Link Zgłoś
tylda Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 13:13 annuszka napisała: > Komorki od dzisiaj juz nie mam. Chyba nie powiesz, ann, że obrobili Cię ziomale?;) Jejku, jaka piękna zima! Mam już jej dość... Pan Tylda Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka ziomale... 02.03.05, 18:36 ( w odpowiedzi tyldzie ktory napisał: > > Chyba nie powiesz, ann, że obrobili Cię ziomale?;) to raczej nie byli, w kazdym razie nie moi... > > Jejku, jaka piękna zima! Mam już jej dość... a zima w istocie-piękna. Jakies kino domowe może? pozdr;) > -- Żymianie do domó! Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 15:34 annuszka napisała: > Żymianie do domó!< Annuszko, czyżbyś zwiedzała Museum of London? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 18:37 freya napisała: > Annuszko, czyżbyś zwiedzała Museum of London?A gdzie to jest? > Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 18:41 ann, nie pękaj:) maratończyczki rzondzom:) buha:) -- Konkurencja rwie włosy. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
apilawska Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 18:45 lubie.pomponiki zapytała: > Konkurencja rwie włosy. Co robić? Ciąć? albo strzyc? A maratonczyczki rzondzom;) ale czy w Żymie też? -- uwolnij Błajana! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 18:50 apilawska napisała: > A maratonczyczki rzondzom;) ale czy w Żymie też? WSZĘDZIE ;)) > uwolnij Błajana! już lecę;) -- Studenci i ich wykładowcy z wrocławskiej ASP przygotowali "Śliski Projekt". - Mamy dość zimy. Wołamy o wiosnę - mówili uczestnicy parady. Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 19:25 Dobre słowo i odpowiednie wyżywienie! To u mnie znajdziesz Anni kochana zawsze, nawet w tak trudnej chwili jak utrata telefonu komórkowego. Pozdrawiam ciepło i marcowo! saha_ ps. Wiesz co, mam drugi raz w przeciągu miesiąca grypę jelitową. Piszę Ci o tym, żebyś od razu poczuła się lepiej i zdrowiej. (podobno to tak działa) cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 19:31 saha_ra napisała: mam drugi raz w przeciągu miesiąca grypę jelitową -- jestem lepsza: kiedyś byłam chora na zapalenie ucha, myślałam, że się przekręcę;) prawda, że super wiadomość?;) buha;) Odpowiedz Link Zgłoś
binka :-) 02.03.05, 19:31 dobre słowo i ścisk dla annuszki i saharki z jelitami ( pamiętam ino czasu nie staje kurde ostatnio saharko) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka O! to jest bardzo dobra wiadomosc;) 02.03.05, 20:46 saha_ra napisała: > Dobre słowo i odpowiednie wyżywienie! To u mnie znajdziesz Anni kochana zawsze, Dzieki, Saha_ro;) Do zobaczenia,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 19:43 Annuszko, ja bez wiadomości i ważnej sprawy... PS. Te komorki, ktore powinny ostały, nie wątpie i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 20:44 eh...tych ostałych komórek to mi podobno dziennie kilkadziesiąt tysięcy ginie bezpowrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Gdyby ktos mial dla mnie jakas milą wiadomość 02.03.05, 21:25 annuszka napisała: > eh...tych ostałych komórek to mi podobno dziennie kilkadziesiąt tysięcy ginie > bezpowrotnie... ann, spójrz na życie pozytywnie:) rosną Ci paznokcie, włosy... buha:) -- Trocki podobno nie był Żydem Odpowiedz Link Zgłoś