Gość: k2:))))) IP: *.atol.com.pl 10.06.02, 15:13 szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olomanol Re: kto placi za gre tych oslow IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 10.06.02, 17:32 ciotexy zafajdane vaginooczy imbecyle penisonodzy partacze apendixy kaprawe A tak wogole, to czemu oni atakowali??? Portugalia musiala zwyciezyc, dokladnie jak my. Trzeba bylo chlopcow wnerwic deczko. Aaa... masz racje, szkoda slow! Olozalamolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie piosenki dla chlopakow:) IP: 212.76.37.* 10.06.02, 20:16 to dla was chlopaki:) dwie piosenki:)nie dolujcie sie:)))) Mecz-tlove Raz, dwa, nie wiem, czy wiesz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Raz, dwa, nie wiem, czy wiesz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Chciałbym wiedzieć, czy idziesz też Raz, dwa, nie wiem, czy wiesz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Hej ty, wpadnij, jak chcesz Już za parę godzin zaczyna się dżez Hej ty, wpadnij, jak chcesz Już za parę godzin zaczyna się dżez Już za parę godzin zaczyna się dżez Będę na bank, wpadnij też Hej ty, nie wiem, czy wiesz Już za parę godzin zaczyna się dżez Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Raz, dwa, nie wiem, czy wiesz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Raz, dwa, nie wiem, czy wiesz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Chciałbym wiedzieć, czy idziesz też Raz, dwa, nie wiem, czy wiesz Jutro o tej porze zaczyna się mecz Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną Pójdę tam ze swoją dziewczyną A TERAZ DRUGA................................. Chłopaki nie płaczą-tlove Mówisz życie jak cukierek Gorzkie jest czasami Mówisz panna zostawiła Kumple dawno cię olali Ale nie bój nic - minie jakiś czas Poczuj chłodny świt, wszystko przejdzie ci U-u-u chłopaki U-u-u nie płaczą Nie masz kaski - odpuść sobie Jutro przecież też jest dzień Może kiedyś ci pomogę Może ty nie wystawisz mnie Ale nie bój nic - minie jakiś czas Poczuj chłodny świt, wszystko przejdzie ci U-u-u chłopaki U-u-u nie płaczą DZIEKUJE:))))))))))))))) cmok MAggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: kto placi za gre tych oslow IP: *.vn.kielce.com.pl 21.06.02, 00:53 jakto kto my podatnicy! Odpowiedz Link Zgłoś